FOTO EXCLUSIV | Andrei Dragu a semnat cu FC Botoșani! Fotbalistul cu clauză de un milion de euro pleacă gratis de la Viitorul Pandurii

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 21 Apr. 2021, 14:44 Actualizat: 21 Apr. 2021, 14:54 Liga 2

Andrei Dragu (21 de ani) nu va mai continua la Viitorul Pandurii și după acest campionat de Liga 2, dat fiind faptul că prelungirea contractuală nu a fost acceptată de jucător. Unul dintre cei mai buni tineri din divizia a doua a fost vizat de mai multe cluburi, dar în cele din urmă a dat curs unei propuneri din Liga 1.

Gorjenii i-au oferit o nouă înțelegere, dar cu toate acestea Dragu nu a acceptat. Probabil că Viitorul Pandurii a urmărit semnarea unui alt contract pentru a obține bani, în vară, de pe urma lui, doar că fotbalistul a vrut să își decidă singur viitorul, fără să depindă de acordul actualei echipe.

Andrei Dragu a semnat cu FC Botoșani, după ce și-a dat acordul verbal 

Sursele Liga2.ro au aflat că jucătorul și FC Botoșani s-au înțeles, iar contractul a fost deja semnat! După o serie de negocieri și un acord verbal al lui Dragu, în cele din urmă s-au parafat și actele între cele două părți. Mai lipsește doar ca înțelegerea să ajungă și la formația din prima divizie, pentru ca apoi să fie înregistrată.

  • Liga2.ro vă prezintă în exclusivitate contractul semnat de Andrei Dragu cu FC Botoșani

Andrei Dragu avea clauză de un milion de euro, dar FC Botoșani l-a luat din postura jucătorului aflat în ultimele șase luni

Mutarea este cu atât mai importantă pentru FC Botoșani, cu cât jucătorul avea în contract o clauză spectaculosă, de un milion de euro, care cu greu ar fi fost plătită de vreun club din România, mai ales că este vorba de un fotbalist de Liga 2. Echipa lui Marius Croitoru a reușit să îl ia gratis, începând negocierile cu Andrei Dragu din primul moment în care acesta a intrat în ultimele șase luni de contract cu Viitorul Pandurii.

”Într-adevar, acum ceva timp se tot vehicula despre acea clauză de reziliere colosală pentru un jucător de Liga a 2-a. Sunt conștient de calitățile mele, dar și realist totodată. Cât despre plecare, momentan sunt la Viitorul Pandurii și îmi respect contractul până la final, după aceea vom putea vorbi și de sume. În principiu, dacă ar fi vorba de o sumă considerabilă de nivelul eșalonului, cred ca aș putea să primesc oferte.

(n.r. – Concret, ai semnat acea clauză?) Clauza este în contractul semnat acum 3 ani, nici nu am luat-o în serios pe atunci, eram copil!”, spunea Andrei Dragu pentru Liga2.ro, într-un interviu acordat la finalul anului trecut.

Născut chiar în Târgu Jiu, Andrei Dragu a evoluat în 26 de meciuri pentru Viitorul Pandurii în acest sezon și a marcat trei goluri. Fotbalistul de bandă joacă pentru Viitorul Pandurii de la începutul lui 2018, când a fost luat de la Luceafărul Oradea.

Foto: Sebastian Tătaru/ Mediafax Foto și Răzvan Păsărică/ Sport Pictures 

 

 

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 21 Apr. 2021, 14:44 Actualizat: 21 Apr. 2021, 14:54 Liga 2
Pe aceeași temă