Viitorul Pandurii mai are parte și de vești bune. După plecările câtorva jucători importanți, Alexandru Băican a confirmat că rămâne în Gorj: ”Putem candida la promovare”

Răzvan STÎNGĂ 06 Jun. 2021, 15:57 Liga 2
Viitorul Pandurii mai are parte și de vești bune. După plecările câtorva jucători importanți, Alexandru Băican a confirmat că rămâne în Gorj: ”Putem candida la promovare”

Viitorul Pandurii va suferi multe schimbări la nivelul lotului, comparativ cu sezonul trecut de Liga 2. Mulți dintre tineri vor pleca la mai bine, dar gorjenii au certitudinea că pot conta pe fundașul Alexandru Băican (22 de ani). Apărătorul a declarat că va continua la Viitorul Pandurii și sezonul care începe pe final de iulie.

Alexandru Băican: ”Avem o echipă bună şi putem fi o candidată la promovare” 

În ciuda faptului că echipa va arăta mult diferit, Alexandru Băican e convins că în stagiunea 2021/2022 se va bate la promovare. Stagiunea trecută, echipa antrenată acum de Cristian Lupuț și la momentul respectiv de Flavius Stoican a ratat primele șase locuri la finalul sezonului regular la limită și a evoluat în play-out.

Avem o echipă bună şi putem fi o candidată la promovare. Va fi însă un campionat greu la Liga a 2-a cu multe echipe bune. Sezonul trecut a fost unul bun, dar puteam mai mult și meritam să fim în play-off. A fost un accident că nu am prins primele șase locuri, după ce aproape tot sezonul regular am fost în zona locurilor de play-off”, a declarat Alexandru Băican, citat de Sportul Sălăjean.

Fundașul de 22 de ani a jucat în 23 de partide sezonul trecut, dintre care 20 în Liga 2 și trei în Cupa României. El a marcat de două ori, ambele reușite venind în campionat, în confruntări cu Aerostar Bacău (scor 5-1) și CSM Slatina (scor 2-1)

Băican a ajuns la Viitorul Pandurii în vara lui 2019, de la Luceafărul Oradea.

Viitorul Pandurii e sigură de pierderea a trei jucători. Urmează Daniel Paraschiv

Până acum, Viitorul Pandurii a pierdut mai mulți jucători. Andrei Dragu (21 de ani) a semnat deja cu FC Botoșani, Marius Cioiu (21 de ani) s-a înțeles cu Academica Clinceni, iar Darius Buia (27 de ani) a fost prezentat la Petrolul.

Pe punctul transferului se află și Daniel Paraschiv (22 de ani), dorit de mai multe cluburi, printre care campioana României, CFR Cluj, sau nou-promovata în Liga 1, U Craiova 1948 SA.

Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 06 Jun. 2021, 15:57 Liga 2
Pe aceeași temă