Achiziție de la ACS Mediaș, via FC Hermannstadt, pentru CSC Șelimbăr. Mijlocașul care ajunge sub comanda lui Claudiu Niculescu

Marius ANGHEL 06 Feb. 2024, 16:19 Liga 3
Achiziție de la ACS Mediaș, via FC Hermannstadt, pentru CSC Șelimbăr. Mijlocașul care ajunge sub comanda lui Claudiu Niculescu

Deși părea că-și încheie campania de achiziții din această iarnă după aducerea fundașului Alexandru Gîț (ex Chindia), CSC Șelimbăr face noi mutări în cadrul lotului antrenat de Claudiu Niculescu.

La echipa lider din Liga 2 va ajunge mijlocașul central defensiv Emanuel Baba Ayine, iar pe lista plecărilor are șanse mari să fie trecut, din informațiile Liga2.ro, și mijlocașul francez Nestorly Lumbu.

Emanuel Baba Ayine nu mai continuă cu ACS Mediaș, ci ajunge la CSC Șelimbăr

Încă în cantonament în Turcia, până în data de 10 februarie, CSC Șelimbăr bifează o nouă achiziție. Mutarea a fost anunțată oficial de către echipa de unde sibienii iau jucătorul.

Emanuel Baba Ayine, mijlocaș ghanez, se desparte de ACS Mediaș, unde a fost împrumutat în prima parte a sezonului de Liga 3 de către FC Hermannstadt, și este direcționat sub comanda lui Claudiu Niculescu. El aparține de prim-divizionara din Sibiu, la care s-a întors în această iarnă pentru a efectua cantonamentul sub comanda lui Marius Măldărășanu, însă nu a fost menținut în lot, ci a fost trimis înapoi la Mediaș. Nu va continua însă la formația din Liga 3, ci va urca în Liga 2, la CSC Șelimbăr.

”Mulțumim, Emanuel Baba!
În urma solicitării clubului AFC Hermannstadt, Emanuel Baba va fi împrumutat către Club Sportiv Comunal 1599 Șelimbăr.
Clubul sibian a activat clauza contractuală valabila in perioada de transferuri, urmând ca acesta să fie cedat de către Hermannstadt echipei din Șelimbăr.
Mulțumim Emanuel Baba pentru tot aportul adus la rezultatele obținute în prima parte a sezonului.
Mult succes, Emanuel!”, a transmis ACS Mediaș.

A șasea achiziție pentru CSC Șelimbăr. Se dorește încă un jucător de la ACS Mediaș!

CSC Șelimbăr anunțase la începutul pregătirii de iarnă că își dorește un mijlocaș, l-a ofertat, din informațiile Liga2.ro, pe Daniel Toma de la CS Mioveni, însă acesta nu a fost lăsat de argeșeni să plece. La un moment dat se renunțase la ideea de a mai aduce mijlocașul central, însă, iată, acum s-a ajuns la un acord cu FC Hermannstadt pentru Emanuel Baba Ayine.

Până acum au fost aduși și prezentat oficial mijlocașul Gabriel Deac (Gloria Bistrița Năsăud, Liga 3), atacanții Stefan Visic (Minerul Ocna Dej, Liga 3) și Alexandru Darius Pop (Concordia Chiajna, Liga 2), portarul Marius Aldescu (Sporting Roșiori, Liga 3) și fundașul Alexandru Gîț (Chindia Târgoviște, Liga 2).

Din informațiile Liga2.ro, CSC Șelimbăr ar putea să-și mai ia un jucător de la ACS Mediaș, pe mijlocașul central Cristian Avram (20 ani), căpitanul echipei.

Alexandru Luca s-a antrenat cu ACS Mediaș și a semnat cu FC Hermannstadt, dar poate continua tot la Mediaș!

La capitolul rezilieri, liderul Ligii 2 după 15 etape s-a despărțit nouă jucători: Aleksander Mitrovic, Eric Vînău (cedat la FC Bihor), Robert Răducioiu, Ionuț Năstăsie (ajuns la CSM Slatina), Denis Ursu (împrumutat în prima parte a sezonului la ACS Mediaș, în Liga 3), Valmir Berisha, Danilo Babovic, Alexandru Luca și Radu Crișan (ajuns la Gloria Buzău).

Luca ajunsese la ACS Mediaș, unde a jucat și în amicale, însă mijlocașul de 19 ani a fost anunțat, vinerea trecută, ca fiind cedat la… FC Hermannstadt.

”Mulțumim, Alex!
Venit la echipa noastră în vara anului 2021, Alexandru Luca și-a adus aportul la creșterea și dezvoltarea clubului nostru, prin prestațiile din cele 52 de meciuri jucate pentru noi, meciuri în care a marcat 3 goluri pentru “călăreții roșii”.
Clubul nostru reușește astfel primul transfer al unui jucător în SuperLiga Romania, la vecinii noștrii de la FC Hermannstadt !
Îi urăm succes în noua aventură!”, a comunicat CSC Șelimbăr.

Luca ar putea continua, însă, la… ACS Mediaș, sub formă de împrumut de la FC Hermannstadt.

  • Tot la capitolul plecări de la CSC Șelimbăr, din informațiile Liga2.ro, va fi și Nestorly Lumbu (26 de ani), mijlocaș francez care va ajunge la CSM Alexandria. În prima parte a sezonului, Lumbu a prins 10 meciuri în tricoul șelimbărenilor, fiind eliminat în două dintre ele.

Foto: ACS Mediaș și FC Hermannstadt 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-selimbar-a-remizat-in-turcia-cu-fk-andijon-19298849

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-selimbar-a-invins-echipa-din-bielsko-biala-19298653

https://liga2.prosport.ro/liga-3/frf-a-stabilit-meciurile-barajelor-de-promovare-in-liga-3-19298945

Marius ANGHEL 06 Feb. 2024, 16:19 Liga 3
Pe aceeași temă