Liderul Ligii 2 mărește numărul jucătorilor cu care încheie colaborarea! CSC Șelimbăr s-a despărțit oficial de încă un atacant și un fundaș

Marius ANGHEL 12 Jan. 2024, 16:11 Liga 2

CSC Șelimbăr mărește la șapte numărul rezilierilor de contracte în această iarnă.

Prima clasată în Liga 2 după 15 etape din sezonul regular și-a încheiat, mai nou, colaborarea cu atacantul Valmir Berisha și cu fundașul Danilo Babovic, aduși în acest sezon sub comanda lui Claudiu Niculescu, primul după ce campionatul debutase. Se poate spune despre amândoi jucătorii că au fost pariuri pierdute de gruparea sibiană.

Valmir Berisha și Danilo Babovic și-au încheiat colaborarea cu CSC Șelimbăr

Liga2.ro informase de ceva timp că cei doi jucători nu mai intră în planurile antrenorului Claudiu Niculescu pentru partea a doua a sezonului, însă despărțirea oficială a avut loc abia acum, astăzi, 12 ianuarie, conform comunicatului clubului.

Valmir Berisha (27 de ani) a prins 7 meciuri în Liga 2 pentru CSC Șelimbăr, a strâns 259 de minute pe teren, fiindcă doar de două ori a început ca titular și a și fost înlocuit, și a înscris 1 gol (2-2 cu CSM Reșița). Atacantul kosovaro-suedez își încheie, astfel, o nouă aventură în România, după ce a mai trecut pe la Chindia Târgoviște (Liga 1), SC Oțelul Galați (Liga 2) și Minaur Baia Mare (Liga 2).

Acesta nu duce lipsă de oferte, din informațiile Liga2.ro CSM Alexandria dorindu-și-l.

La momentul aducerii sale, când campionatul era deja început, directorul general Cornel Stănilă declara următoarele: ”Avem un pariu, eu, el și Claudiu, sunt convins că îl vom câștiga. E un pariu pe goluri. Am pus un bonus frumos în contract.”

În ceea ce-l privește pe Danilo Babovic (23 de ani), fundașul danez a evoluat în doar 4 jocuri din Liga 2 pentru CSC Șelimbăr, în unul singur fiind titular și integralist. A strâns în total 107 minute pe teren în tricoul alb-roșu.

”Mulțumim, Valmir Berisha!
Mulțumim, Danilo Babovic!
CSC 1599 Șelimbăr și jucătorii Valmir Berisha și Danilo Babobiv au ajuns la un acord privind încetarea amiabilă a contractului.
Le mulțumim pentru efortul depus și le urăm multă baftă!”, a transmis CSC Șelimbăr.

Șapte rezilieri și patru achiziții anunțate oficial de CSC Șelimbăr

La capitolul despărțiri, CSC Șelimbăr și-a încheiat amiabil contractul cu portarul Aleksander Mitrovic, fundașul Robert Răducioiu, mijlocașii Ionuț Năstăsie (ajuns la CSM Slatina), Eric Vînău (cedat la FC Bihor) și Denis Ursu, acesta din urmă nefăcând parte din lot în prima parte a sezonului, ci fiind împrumutat la ACS Mediaș.

Alexandru Luca vrea să plece și el și își caută o nouă echipă.

În schimb, liderul Ligii 2 are patru achiziții perfectate în această iarnă: mijlocașul Gabriel Deac (Gloria Bistrița Năsăud, Liga 3), atacanții Stefan Visic (Minerul Ocna Dej, Liga 3) și Alexandru Darius Pop (Concordia Chiajna, Liga 2) și portarul Marius Aldescu (Sporting Roșiori, Liga 3).

Foto: Valentin Macrea (Sport Pictures) și CSC Șelimbăr

https://liga2.prosport.ro/seria-1/marius-aldescu-a-semnat-cu-csc-selimbar-19297248

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-face-a-sasea-achizitie-a-iernii-vine-si-kayondo-mahrez-19297118

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cinci-noutati-la-reunirea-csc-selimbar-19297076

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ionut-nastasie-si-eric-vinau-s-au-despartit-de-csc-selimbar-19297006

Marius ANGHEL 12 Jan. 2024, 16:11 Liga 2
Pe aceeași temă