Primul jucător de care se desparte CSC Șelimbăr în această iarnă. În sezonul trecut a fost titular, în cel actual nu a primit șanse

Marius ANGHEL 05 Dec. 2023, 14:44 Liga 2

CSC Șelimbăr a anunțat primul jucător de care se desparte după încheierea meciurilor din 2023. Liderul Ligii 2 după 15 etape din sezonul regular nu va mai continua cu Aleksander Mitrovic în lot.

Portarul de 20 de ani cu care sibienii semnau în vara anului 2022 și care era utilizat cel mai mult în sezonul trecut de Liga 2 e primul plecat în această pauză de iarnă.

Aleksander Mitrovic s-a despărțit de CSC Șelimbăr

Dacă în sezonul trecut de Liga 2, 2022-2023, Aleksander Mitrovic era utilizat de Eugen Beza și Claudiu Niculescu în 20 de partide din cele 25 disputate de CSC Șelimbăr, în sezonul 2023-2024, portarul născut la 20 iunie 2003 nu a prins niciun joc în campionat. A fost rezerva lui Alexandru Roșca (20 ani), folosit în toate cele 15 partide din campionat, situație în care s-a aflat și al treilea portar din lot, Simion Bumbar (18 ani).

Nemulțumit că nu a fost folosit deloc în acest sezon, Mitrovic a cerut și obținut despărțirea de echipa sibiană.

”Mulțumim, Aleksander Mitrovic!
La solicitarea jucătorului, contractul dintre CSC 1599 Șelimbăr și Aleksander Mitrovic a fost reziliat pe cale amiabilă!
Portarul în vârstă de 20 de ani a acumulat 1890 minute în 21 partide, îmbrăcând tricoul „călăreților roșii”.
Îi dorim mult succes în carieră!”, a transmis CSC Șelimbăr.

Claudiu Niculescu: ”Trebuie făcut totul la calm, să fie o analiză obiectivă a tot ce s-a întâmplat și abia după aceea să iei decizii”

CSC Șelimbăr a încheiat anul 2023 cu două remize, 0-0 la Hunedoara cu Corvinul și 2-2 la Sibiu cu CSM Reșița. În ciuda acestor rezultate a termina prima parte a sezonului pe locul 1 în Liga 2, cu 32 de puncte, fiind la un punct peste echipele de pe podium Corvinul și Unirea Slobozia.

CSC Șelimbăr și-a trimis jucătorii în vacanță, iar antrenorul Claudiu Niculescu spunea, după ultimul meci,  că în luna ianuarie, când se revine la treabă, se vor lua decizii privind schimbările din lot.

”Vom vedea din ianuarie ceea ce se va întâmpla mai departe. E clar că vin și momente mai puțin plăcute, în sensul în care trebuie să mai renunțăm la jucători, vor veni și alții. Ăsta este fotbalul, este o selecție continuă. Nu sunt momente plăcute, dar sunt necesare pentru orice echipă care dorește să facă performanță.

Așa că mergem bucuroși în vacanță, mergem cu gândul că am făcut multe lucruri frumoase în acest sezon. Cred că se putea și mai bine, dar, pe de altă parte, se putea și mai rău, așa că trebuie să fim mulțumiți cu punctele adunate până în acest moment. Puncte care ne dau speranțe mari pentru a ne atingem obiectivul pe care îl avem în acest sezon.

Băieții intră în vacanță, o să ne vedem la începutul anului și sper să ne revedem cu toții sănătoși. Vor avea un program în vacanță. Sper să revină într-o condiție fizică optimă, pentru că trebuie să respecte programul pe care îl vor avea în această vacanță de iarnă. Este foarte important ce am realizat în această toamnă, dar asta nu este totul. Ne așteaptă meciuri grele în continuare, mai avem până atunci câteva luni și sper să arătăm și mai bine în primăvară decât am făcut-o în toamnă”, a declarat Claudiu Niculescu.

De un an antrenor la CSC Șelimbăr, dar deja de 12 de când s-a apucat de această meserie, Claudiu Niculescu a spus, la GSP Live, ceea ce a învățat în ultimii ani, odată cu acumularea de experiență în acest domeniu: ”Am învățat să fiu mai calm în tot ceea ce fac, să gândesc de două ori. Eram mai impulsiv. Bine, asta o capeți cu vârsta și cu experiența. Totuși, am 12 ani de când antrenez. Am căpătat o experiență destul mare. Să nu iau decizii în primele două-trei zile de după meci sau atunci când se încheie un tur de campionat sau un campionat. Trebuie făcut totul la calm, să fie o analiză obiectivă a tot ce s-a întâmplat și abia după aceea să iei decizii. Cred eu că asta am învățat nu neapărat în ultimul an, ci de câțiva ani încoace, de doi-trei ani. Cred că acesta a fost principalul factor pe care l-am învățat în ultimii ani și care zic eu că m-a ajutat.”

Foto: CSC Șelimbăr

https://liga2.prosport.ro/seria-1/claudiu-niculescu-a-refuzat-discutiile-cu-dinamo-19295437

https://liga2.prosport.ro/seria-1/claudiu-niculescu-concluzii-dupa-csc-selimbar-csm-resita-2-2-19295041

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-selimbar-a-remizat-cu-csm-resita-in-ultimul-meci-din-2023-19294697

Marius ANGHEL 05 Dec. 2023, 14:44 Liga 2
Pe aceeași temă