CSC Șelimbăr și-a prezentat a patra achiziție a iernii: un portar care a mai jucat la Pandurii și Concordia. ”Sunt pregătit să dau totul pentru club”

Marius ANGHEL 11 Jan. 2024, 13:39 Liga 2
CSC Șelimbăr și-a prezentat a patra achiziție a iernii: un portar care a mai jucat la Pandurii și Concordia. ”Sunt pregătit să dau totul pentru club”

CSC Șelimbăr și-a prezentat oficial a patra achiziție perfectată în această iarnă. Este vorba despre portarul Marius Aldescu, adus pentru a completa locul lăsat liber în lot de către Aleksander Mitrovic, primul plecat în această pauză.

Noul goalkeeper al liderului Ligii 2 a mai activat în acest campionat la două echipe.

Marius Aldescu, noul portar al CSC Șelimbăr

Rămasă fără Mitrovic, nemulțumit că nu a fost folosit deloc în acest sezon, echipa antrenată de Claudiu Niculescu avea nevoie de încă un portar în lot. A ajuns la un acord cu Marius Aldescu, ultima dată la Sporting Roșiori, în Liga 3, care s-a prezentat la antrenamente încă de la reunire, din 8 ianuarie.

Aldescu este un goalkeeper originar din Pitești, în vârstă de 20 de ani, care în Liga 2 a mai evoluat pentru Pandurii Târgu Jiu, 18 meciuri în sezonul 2020-2021, și Concordia Chiajna, 15 jocuri în ediția 2021-2022. Apoi a trecut pe la SCM Zalău (Liga 3) și acum vine de la Sporting Rosiori, tot din Liga 3.

Se va lupta pentru titularizare cu Alexandru Roșca (20 ani), integralistul din prima parte a sezonului, și Simion Bumbar (18 ani).

”Aldescu Marius completează trioul portarilor lotului nostru!
Marius este născut la Pitești, are 20 de ani și a jucat la nume cunoscute din fotbalul românesc precum Pandurii Târgu Jiu, Concordia Chiajna, SCM Zalău, CS Afumați și Sporting Roșiori.
Îi urăm bun venit în familia Șelimbărului!”
, a anunțat CSC Șelimbăr.

”Sunt fericit să mă alătur acestui proiect și să mă aflu la Șelimbăr. Acomodarea va fi ușoară cu siguranță. Sunt aici jucători pe care îi cunoșteam, iar ceilalți colegi m-au primit cu brațele deschise. Îi mulțumesc domnului antrenor pentru că m-a ales să fac parte din acest grup și sunt pregătit să dau totul pentru club”, a declarat noul portar al echipei din Șelimbăr.

Patru achiziții și cinci rezilieri anunțate oficial de CSC Șelimbăr

Marius Aldescu devine, astfel, a patra achiziție oficială a CSC Șelimbăr în această iarnă, după mijlocașul Gabriel Deac (Gloria Bistrița Năsăud, Liga 3), atacanții Stefan Visic (Minerul Ocna Dej, Liga 3) și Alexandru Darius Pop (Concordia Chiajna, Liga 2).

La capitolul achiziții, directorul general al clubului, Cornel Stănilă, a spus pentru Liga2.ro că se mai poartă discuții cu un mijlocaș central.

În privința despărțirilor, CSC Șelimbăr și-a încheiat amiabil contractul cu portarul Aleksander Mitrovic, fundașul Robert Răducioiu, mijlocașii Ionuț Năstăsie (ajuns la CSM Slatina), Eric Vînău (cedat la FC Bihor) și Denis Ursu, acesta din urmă nefăcând parte din lot în prima parte a sezonului, ci fiind împrumutat la ACS Mediaș.

Din informațiile Liga2.ro, Claudiu Niculescu nu-i mai dorește în lot nici pe Valmir Berisha și Danilo Babovic, în timp ce Alexandru Luca vrea să plece și își caută o nouă echipă.

Foto: CSC Șelimbăr

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cinci-noutati-la-reunirea-csc-selimbar-19297076

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-face-a-sasea-achizitie-a-iernii-vine-si-kayondo-mahrez-19297118

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ionut-nastasie-si-eric-vinau-s-au-despartit-de-csc-selimbar-19297006

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-selimbar-a-speriat-europa-19296847

Marius ANGHEL 11 Jan. 2024, 13:39 Liga 2
Pe aceeași temă