A doua plecare de la CSC Șelimbăr în această iarnă. A stat la club un an

Marius ANGHEL 04 Jan. 2024, 10:33 Liga 2
A doua plecare de la CSC Șelimbăr în această iarnă. A stat la club un an

Al doilea jucător de care CSC Șelimbăr s-a despărțit în mod oficial în această iarnă este tot unul care se încadra în regula ”under” și care nu a fost utilizat deloc în acest sezon.

După portarul Aleksander Mitrovic (20 de ani), care a solicitat să fie lăsat să plece pentru a avea șansă să joace în altă parte, clubul sibian și-a încheiat contractul și cu Robert Răducioiu (19 ani).

Robert Răducioiu s-a despărțit de CSC Șelimbăr

Liga2.ro a scris în urmă cu două săptămâni că printre jucătorii care nu mai intră în vederile antrenorului Claudiu Niculescu se află și Robert Răducioiu. Miercuri seară, 4 ianuarie, clubul a anunțat despărțirea de fundașul originar din Brașov.

”Mulțumim, Robert Răducioiu!
CSC 1599 Șelimbăr și jucătorul Raducioiu Robert au ajuns la un acord privind încetarea amiabilă a contractului.
Îi mulțumim și îi urăm mult succes în continuare!”, a comunicat liderul Ligii 2.

Răducioiu nu a prins niciun meci în acest sezon de Liga 2 și rămâne cu cele două apariții din ediția trecută de campionat. A evoluat pentru CSC Șelimbăr timp de aproximativ 65 de minute în partidele cu Minaur Baia Mare (1-0 în deplasare) și FK Miercurea Ciuc (1-3 acasă), în care a intrat din postura de rezervă.

  • Răducioiu semnase la începutul anului 2023 un contract valabil până în vara anului 2023, după ce, anterior, la seniori, trecuse pe la FC Brașov, unde nu a apucat să debuteze în Liga 2, și Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 2 (Liga 3).

Două despărțiri și trei achiziții pentru CSC Șelimbăr în această iarnă

Aleksander Mitrovic și Robert Răducioiu sunt primii doi jucători de care s-a despărțit CSC Șelimbăr în această iarnă. Potrivit surselor Liga2.ro, în vederile lui Claudiu Niculescu nu mai intră nici Eric Vînău și Valmir Berisha, iar pe picior de plecare sunt și Alexandru Luca sau Ionuț Năstăsie.

La capitolul achiziții, clubul din județul Sibiu i-a prezentat oficial în această iarnă pe mijlocașul Gabriel Deac și atacanții Stefan Visic și Alexandru Darius Pop.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-pop-si-stefan-visic-au-semnat-cu-csc-selimbar-19296453

https://liga2.prosport.ro/seria-1/claudiu-niculescu-opinie-despre-actualul-sezon-de-liga-2-si-ce-se-va-intampla-in-play-off-19296702

https://liga2.prosport.ro/seria-1/stefan-visic-si-alexandru-darius-pop-au-semnat-cu-csc-selimbar-19296425

https://liga2.prosport.ro/seria-1/stiam-inca-din-vara-ca-vom-fi-puternici-am-mizat-pe-jucatori-cu-foame-de-performanta-interviu-cu-cornel-stanila-despre-parcursul-echipei-csc-selimbar-liderul-surpriza-din-liga-2-19296262

Marius ANGHEL 04 Jan. 2024, 10:33 Liga 2
Pe aceeași temă