Surprize peste surprize în 16-imile Cupei României. Turris Oltul, Farul și Viitorul Pandurii elimină echipe din Liga 1. ASU Poli învinge ”FC U” Craiova pe ”Ion Oblemenco”. Dunărea Călărași și FC Botoșani urcă și ele în optimi

Marius ANGHEL 28 Nov. 2020, 15:26 Cupa României
Surprize peste surprize în 16-imile Cupei României. Turris Oltul, Farul și Viitorul Pandurii elimină echipe din Liga 1. ASU Poli învinge ”FC U” Craiova pe ”Ion Oblemenco”. Dunărea Călărași și FC Botoșani urcă și ele în optimi

Faza 16-imilor de finală a Cupei României, ediția 2020/2021, a început de vineri, când Chindia Târgoviște a trecut la lovituri de departajare de FC Hermannstadt (5-3 scor final cumulat), iar U Craiova n-a avut milă de Progresul Spartac și a câștigat cu 5-0 pe ”Ion Oblemenco”.

  • Turris Oltul Turnu Măgurele (Liga 2) a câștigat cu 1-0 meciul cu Sepsi OSK Stângu Gheorghe (Liga 1), prin golul lui Ștefan Blănaru (58) și produce prima surpriză în această fază a Cupei României, obținând calificarea în optimile de finală.
  • Dunărea Călărași (Liga 2) s-a impus la limită, cu 1-0, în meciul cu echipa de Liga 3 CSC Sânmartin, prin golul marcat de Costin Petre (61), astfel că trupa lui Cristian Pustai e a doua în ziua de astăzi care obține calificarea în faza următoare a Cupei României.
  • ”FC U” Craiova pierde și al doilea ei joc desfășurat pe noul ”Ion Oblemenco”, 1-3 cu ASU Politehnica Timișoara, iar echipa bănățeană merge mai departe în Cupa României. Oltenii au condus cu 1-0 prin reușita lui Andrea Compagno (8), însă ASU Poli a revenit printr-un penalty transformat de Alexandru Munteanu (33), iar apoi misiunea le-a fost ușoară, după ce arbitrul Țiții l-a eliminat gratuit pe William Baeten. În partea secundă, Petre Ivanovici (59) a transformat un al doilea penalty, eronat acordat de central, iar Alin Manea (85) a stabilit scorul final pe o fază de contraatac.
  • Farul Constanța a produs surpriza pe teren propriu și a eliminat Academica Clinceni, o formație dintre primele clasate în Liga 1. Cu 2-1 au câștigat ”marinarii”, după reușitele lui Cosmin Bîrnoi (12), Andrei Banyoi (65), respectiv Andrei Cordea (90+1).
  • FC Botoșani n-a avut probleme să se impună în meciul cu divizionara secundă Concordia Chiajna, pe care a învins-o cu 2-0, după ce au marcat în repriza secundă Andrei Tîrcoveanu (69) și Stefan Askovski (90).
  • Viitorul Pandurii Târgu Jiu a câștigat pe final, cu 1-0, meciul cu prim-divizionara Campionii FC Argeș și urcă și ea în faza optimilor Cupei României. Marius Cioiu a decis jocul cu golul său marcat în minutul 89, la șase minute după ce a fost introdus pe teren.
  • Petrolul Ploiești s-a chinuit la Piatra Neamț, a fost condusă de CSM Ceahlăul la pauză, însă în partea secundă a reușit într-un final să întoarcă rezultatul, să câștige cu 2-1 și să acceadă în optimile Cupei României. Andrei Curpăn (15) a marcat pentru nemțeni, în timp ce Vasile Buhăescu (57) și Pol Roige (77) au salvat echipa prahoveană de la o nouă rușine.
  • Dinamo a trecut la scor de neprezentare în ”Ștefan cel Mare”, cu 3-0, de Viitorul Constanța, și accede la rândul ei în 8-imile Cupei României. Diego Fabbrini, cu o dublă reușită în minutele 11 și 89, și Deian Sorescu (14), au marcat golurile ”câinilor”.

Sâmbătă sunt programate alte opt mecuri, în șase intervale orare diferite. Primul joc al zilei are loc la Turnu Măgurele, acolo unde divizionara secundă Turris Oltul o întâlnește pe Sepsi OSK. CSC Sânmartin – Dunărea Călărași, U Craiova 1948 SA – ASU Poli, Farul – Academica Clinceni, Concordia Chiajna – FC Botoșani, Viitorul Pandurii – Campionii FC Argeș, CSM Ceahlăul – Petrolul și Dinamo – Viitorul sunt celelalte partide stabilite astăzi.

Duminică au loc alte patru meciuri, iar luni se dispută ultimul, după ce SCM Gloria Buzău – FCSB, stabilit să încheie faza 16-imilor nu va mai avea loc, deoarece formația buzoiană are o mulțime de cazuri de COVID-19 și este în imposibilitate de a juca.

  • În 16-imile Cupei României, ediția 2020/2021, vor juca 16 echipe din Liga 1, 12 din Liga 2 și 4 din Liga 3.

REZULTATELE TURULUI 1, 2, 3 și 4 ale Cupei României

Program meciuri 16-imi Cupa României și rezultate:

sâmbătă, 28 noiembrie 2020, ora 11:00
TURRIS OLTUL TURNU MĂGURELE – SEPSI OSK SFÂNTU GHEORGHE 1-0
Stadion: Municipal (Turnu Măgurele – Teleorman);
Arbitru: Cătălin Popa (Piteşti); Asistenți: Daniel Hulubei (Vaslui) și Romică Bîrdeş (Piteşti); Rezervă: Mihai Amorăriței (Câmpina); Observatori: Vasile Bratu (Slobozia) și Andrei Simion (Bucureşti).

Turris Oltul: Aur. Păun – Bărboianu, Ct. Pîrvulescu (cpt.), Gîsă, Fl. Mitrea – Cr. Pușcaș (Cioinac 84′) – Buleică, Liv. Mihai (Rob. Neacșu 75′), Țegle – Șt. Blănaru (Alb. Voinea 75′), Damașcan (Haită 50′)
Rezerve neutilizate: Dim. Ioniță – Nicola, Nic. Sima, Ad. Niță, I. Marin
Antrenor: Eugen Trică

Sepsi OSK: Niczuly – Dimitrov (Gal-Andrezly 76′), Bg. Mitrea, A. Dumitrescu, M. Ștefănescu – Purece (Cl. Petrila 67′), Vașvari (cpt.)(L. Fulop 76′), I. Fulop (Nouvier 54′) – Achahbar, Aganovic, Safranko (Golofca 67′)
Rezerve neutilizate: Jesus – Bajrovic, Markovic, Fl. Ștefan

Antrenor: Leontin Grozavu
Eliminat: Anass Achahbar 62′ (cumul de cartonașe galbene)

Min 90+6 Final de partidă la Turnu Măgurele. Turis Oltul produce prima surpriză în 16-imi, elimină prim-divizionara Sepsi OSK și se califică în faza optimilor Cupei României
Min 90+2 Centrare în careul gazdelor, Mitrea reia cu capul după ce câștigă duelul aerian cu Cioinac și Pîrvulescu, Golofca deviază și el tot cu capul și Păun plonjează în stânga și reține. Ocazie mare de egalare pentru Sepsi
Min 90+1 Haită scapă singur cu Niczuly, e presat din spate de Mitrea, se grăbește să șuteze din marginea careului și șutează spre stânga, pe jos, iar portarul respinge cu piciorul. În stânga era și Voinea, care aștepta o pasă
Min 62 Achahbar pătrunde în careu pe stânga, îl întoarce pe Cătălin Pîrvulescu, care din alunecare se duce peste mijlocașul olandez, iar acesta pică peste fundașul celor de la Turris Oltul, însă vrea să continue faza. Mingea îl lovește în brațul stâng pe Pîrvulescu, cel aflat lipit pe gazon, iar dacă Achahbar se putea ridica ar fi rămas singur cu portarul. Arbitrul ia însă o decizie incredibilă și îi acordă lui Anass Achahbar cartonaș galben pentru simulare și fiind la al doilea avertisment îl primește și pe cel roșu și este eliminat. Achahbar a solicitat henț și penalty, olandezul nesimulând în niciun moment
Min 58 1-0 Centrare înaltă din dreapta careului, aproape de pe linia de aut, a lui Buleică, Ștefan Blănaru se înalță în 6 metri dintre cei doi fundași centrali și reia cu capul lângă bara din stânga, făcând inutil plonjonul lui Niczuly
♦În prima repriză, Blănaru și Mitrea au avut șuturi bune pe poartă, însă fără emoții pentru Niczuly. Apoi Achahbar a trimis pe lângă bara stânga, după un plonjon în fața careului mic, iar Istvan Fulop a irosit o situație de gol din 14 metri ușor lateral stânga, cu șut peste vinclul drept. Înainte de ocazia lui Fulop, Alin Buleică a scăpat singur cu Niczuly, l-a driblat pe portar în stânga, a șutat din 9 metri, însă Ștefănescu, repliat, a respins salvator dintr-un metru. Blănaru a mai avut un șut din unghi, din dreapta, razant teste transversală, la colțul lung, iar prima parte a jocului s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.
Deși meciul trebuia televizat, partida nu se vede la TV, din motive tehnice, susțin cei care trebuiau să transmită partida de la Turnu Măgurele. Va fi televizată totuși din repriza a doua.

sâmbătă, 28 noiembrie 2020, ora 12:00
CSC SÂNMARTIN – DUNĂREA CĂLĂRAŞI 0-1
Stadion: Comunal (Sânmartin – Bihor);
Arbitru: Cristian Codrea; Asistenți: Radu Despa și Daniel Ștefan Lar (toți din Baia Mare); Rezervă: Rareș George Vidican (Satu Mare); Observatori: Vasile Marc (Cluj-Napoca) și Emil Kemenes (Baia Mare).

CSC Sânmartin: Beke – Fl. Pop, Lupșe, Pinter, Arsene – Habakuk (Ember 56′) – Sfârlea (R. Baciu 71′), Sorian (cpt.), Ban – P. Suciu, Sg. Pop (Cuc 46′)
Rezerve neutilizate: Ad. Barabaș – Tiponuț, P. Andras, Nogo
Antrenor: Cosmin Bodea

Dunărea Călărași: Krell – Andr. Rus, A. Lopez (cpt.), Țenea, C. Petre – Acolatse, Candrea, Măd. Calu (Rob. Ganea 87′), Andr. Mihăescu – Zaluschi (Caragea 80′), C. Anghel (S. Sava 46′)
Rezerve neutilizate: Began –
Antrenor: Cristian Pustai

Min 90+4 Final de partidă. Dunărea Călărași se impune la limită, cu 1-0, în meciul cu echipa de Liga 3 CSC Sânmartin, prin golul marcat de Costin Petre în minutul 61. Bihorenii au lovit de două ori transversala în acest meci, prin Ionuț Ban (13) și Alexandru Sorian (87)
Min 87 Sorian prinde un șut de senzație de la circa 25 de metri central, de pe loc, mingea lovește tansversala în partea din stânga. Krell era spectator
Min 63 Suciu primește în fața careului mic, la 7 metri central, e cu spatele la poartă, trage din întoarcere, însă direct în piciorul adversarului care îl marca și Dunărea scapă fără gol. La Sânmartin a început să ningă și o face cu niște fulgi mari
Min 61 0-1 Sava primește pe centru, pasează pe culoar și îl lasă singur cu portarul pe Costin Marian Petre, care trage din 15 metri, Beke atinge balonul, dar nu poate evita golul
Min 42 Sergiu Pop pătrunde în viteză în careu pe dreapta și șutează din 7 metri lateral direct în pieptul lui Suciu, aflat lângă portar, la 3 metri
Min 39 Ariel Lopez și Zaluschi nu pot băga mingea în plasă din 6 metri, deși portarul era căzut și în lateral, după o minge centrată dintr-o lovitură liberă din stânga. Lopez a preluat larg, iar apoi s-a încurcat de Zaluschi, care era căzut și încerca și el să dea în minge
Min 13 Ionuț Ban pătrunde pe stânga, șutează din 19 metri și nimerește transversala
A început partida de la Sânmartin, iar jocul poate fi urmărit video pe pagina de Facebook a primăriei din comunei bihorene. Dunărea are doar patru rezerve, semn că are probleme serioase cu infectările cu COVID-19, privind și ce titulari a trimis în acest meci antrenorul Cristian Pustai

sâmbătă, 28 noiembrie 2020, ora 13:15
U CRAIOVA 1948 SA – ASU POLITEHNICA TIMIȘOARA 1-3
Stadion: ”Ion Oblemenco” (Craiova – Dolj);
Arbitru: Andrei Lucian Țiţii (Şura Mică – Sibiu); Asistenți: Lucian Tănase (Piteşti) și Ioan Daniel Humita (Armeniş – Caraş Severin); Rezervă: Mircea Ardelean (Arad); Observatori: Cristina Babadac (Alexandria) și Dragoş Ionescu (Bucureşti).

”FC U” Craiova: Rob. Popa – Paramatti (Andr. Ciolacu 82′), Gugu (cpt.), Diakite, R. Negru – Cacheiro (Raicea 63′), Baeten, Dr. Albu, Rob. Răducanu (Val. Munteanu 74′) – Compagno (Anghelina 46′), Cl. Bălan
Rezerve neutilizate: Mogoșanu – M. Avram, Criștiu, Blidar, Vl. Pop
Antrenor de portari: Valentin David
Eliminați: William Baeten 34′ (cumul de cartonașe galbene), Abdelaye Diakite 87′ (cumul de cartonașe galbene)

ASU Poli: Hindrich – D. Radu, Scutaru, Mera (cpt.), Pamfile – Al. Munteanu (A. Manea 71′), Coadă (Bg. Vasile 64′), D. Codrea (Casado 46′), Al. Popovici – P. Ivanovici (A. Ignea 87), Plazonja
Rezerve neutilizate: Deronja – D. Andrei, Toader, C. Jurj, S. Iosif

Antrenor: Dan Alexa

Min 90+3 Final de meci pe ”Ion Oblemenco” și ”FC U” Craiova pierde și al doilea ei joc pe această nouă arenă. Oltenii au condus cu 1-0 prin reușita lui Andrea Compagno (8), însă ASU Poli a revenit printr-un penalty transformat de Alexandru Munteanu (33), iar apoi misiunea le-a fost ușoară, după ce arbitrul Țiții l-a eliminat gratuit pe William Baeten. În partea secundă, Petre Ivanovici (59) a transformat un al doilea penalty, eronat acordat de central, iar Alin Manea (85) a stabilit scorul final, 3-1, pe o fază de contraatac.
Min 87 Plazonja urmărește o minge în jumătatea Craiovei, la care nu avea nicio șansă să ajungă, pentru că Gugu o și preia, însă Abdelaye Diakite îi pune un braț în fața atacantului Politehnicii, în piept, iar acesta cade. Arbitrul îi arată fundașului Craiovei al doilea cartonaș galben și îl elimină
Min 85 1-3 Alin Manea e lansat de Plazonja cu o lovitură de cap, mijlocașul își valorifică viteza, pătrunde în careu, îl fentează în stânga pe Robert Popa, ieșit la întâmpinare, și înscrie în poarta goală
Min 59 1-2 Petre Ivanovici bate penalty-ul în plasa laterală interioară din stânga, cu Robert Popa plecat pe direcția opusă. ASU Poli preia conducerea nemeritat, după un meci în care nu și-a mai creat ocazii, deși joacă de o bună perioadă de timp în superioritate numerică
Min 58 Lansat pe dreapta, Petre Ivanovici pătrunde în careu spre minge și din duelul cu Dragoș Albu pică, iar arbitrul dictează, incredibil, penalty. Andrei Lucian Țiţii e praf. După eliminarea gratuită a lui Baeten, acum dă un nou penalty pentru ASU Poli, la o fază în care Ivanovici mai degrabă a simulat, s-a trântit în teren când l-a simțit pe Albu lângă el. Anghelina primește cartonașul galben pentru că protestează și Țiții nu suveran pe teren, nu permite așa ceva. Penibil arbitraj
Min 34 William Baeten e eliminat după ce vede al doilea cartonaș galben. Arbitrul Andrei Lucian Țiţii i-a dat al doilea galben pentru o cădere la circa 40 de metri după ce Codrea a intrat prin anulecare asupra sa. Decizie incredibilă a centralului, care acordă greșit cartonaș galben, mai ales că jucătorul avea încă unul, iar această fază, chiar și dacă ar fi simulat, nu impunea un avertisment
Min 33 1-1 Alexandru Munteanu execută în forță lovitura de pedeapsă și marchează după ce mingea cade în poartă din transversală și apoi sare din nou în spatele transversalei
Min 32 La o centrare în careul Craiovei, Mera câștigă duelul aerian cu Diakite, reia cu capul și mingea se lovește de mâna lui Claudiu Bălan, iar arbitrul dictează penalty pentru ASU Poli
♦Min 30 Lovitură liberă de la peste 25 de metri, bate Dragoș Albu în careu. Claudiu Bălan reia cu capul din 12 metri, peste poartă
Min 8 1-0 Andrea Compagno înscrie cu capul din 7 metri, în stânga, după ce a câștigat un duel aerian cu trei jucători ai Politehnicii. Mingea a venit centrată dintr-o lovitură liberă executată de la peste 25 de metri, din stânga. Hindrich a fost spectator la fază, fără să aibă vreo reacție

sâmbătă, 28 noiembrie 2020, ora 13:30
FARUL CONSTANŢA – ACADEMICA CLINCENI 2-1
Stadion: Farul (Constanţa);
Arbitru: Sorin Costreie (Buftea); Asistenți: Imre-Laszlo Bucși (Sfântu Gheorghe) și Vlad Bârleanu (Bucureşti); Rezervă: Cristian Georgescu (Bucureşti); Observatori: Cristian Nica (Ploieşti) și Adrian Peiu (Urziceni).

Farul: Dur-Bozoancă – Greu, M. Leca, Antoche (cpt.), Carabela – Hordouan (D. Ciolacu 83′), Ant. Cruceru, Cărăruș, Bîrnoi – Rob. Silaghi (Banyoi 64′), Măzărache (Pelivan 90′)
Rezerve neutilizate: Agachi, Fara – V. Lică
Antrenor: Ianis Zicu

Academica Clinceni: Ureche – Fl. Achim (Andronic 73′), Bilali, Gardoș (Pashov 73′), P. Pîrvulescu (cpt.) – P. Petrescu (Cr. Tănase 46′), Cordea, Chandarov (Cascini 46′), Ventura – Boiciuc (Rz. Patriche 73′), Rusescu
Rezerve neutilizate: Oct. Vâlceanu – Mih. Dobrescu, M. Șerban, L. Dumitriu

Antrenor: Ilie Poenaru

Min 90+3 Final de partidă la Constanța, iar Farul produce surpriza și elimină Academica Clinceni, o formație dintre primele clasate în Liga 1. Cu 2-1 au câștigat ”marinarii”, după reușitele lui Cosmin Bîrnoi (12), Andrei Banyoi (65), respectiv Andrei Cordea (90+1).
Min 90+1 2-1 Andrei Cordea reduce din diferență cu un șut din interiorul careului
♦Min 67 Șut Boiciuc din 6 metri, scoate extraordinar Dur-Bozoancă
Min 65 2-0 Măzărache centrează din colțul dreapta al careului, pe bara a doua, iar Andrei Banyoi înscrie cu o lovitură de cap lângă bară
Min 39 Cap Chandarov, Dur-Bozoancă scoate de sub transversală
Min 34 Chandarov pătrunde pe stânga, șutează din unghi, Dur-Bozoancă scoate
Min 20 Boiciuc trage pe poartă, Dur-Bozoancă prinde în doi timpi
Min 16 Rusescu reia cu o lovitură de cap și mingea lovește transversala
Min 12 1-0 Cosmin Bîrnoi are o acțiune personală și finalizează cu șut de la 18 metri, portarul Ureche fiind păcălit

CONCORDIA CHIAJNA – FC BOTOŞANI 0-2
Stadion: Concordia (Chiajna – Ilfov);
Arbitru: George Cătălin Roman (Timişoara); Asistenți: Marius Cristian Marchidanu (Brăila) și Ionel Valentin Dumitru (Gherghiţa – Prahova); Rezervă: Ana Maria Terteleac (Berceni – Ilfov); Observatori: Augustus Constantin (Râmnicu Vâlcea) și Victor Radu (Bucureşti).

Concordia Chiajna: Al. Costache – Borța, Intzidis, Cherecheș – Biceanu, L. Ion – Safsaf, Diogo Rosado (cpt.), Kanda (Ciucureanu 81′) – Llullaku, Hergheligiu
Rezerve neutilizate: C. Lungu – Ct. Alexe, Rob. Lică, Piper, M. Mihalcea, D. Cîrjan, Atomei
Antrenor: Costel Oracă

FC Botoșani: Ed. Pap – Braun, Haruț, Șeroni, Holzmann – Rodriguez (cpt.)(Papa 45+1′, Babunski 85′), Ed. Florescu, Ongenda, Dav. Croitoru (Fili 45+1′) – S. Camara (Askovski 73′), Tîrcoveanu
Rezerve neutilizate: M. Contra – Țigănașu, Patache, Târșa, Fl. Plămadă

Antrenor: Marius Croitoru

Min 90+3 Final de partidă la Chiajna. FC Botoșani se impune cu 2-0 în meciul cu divizionara secundă Concordia Chiajna, după ce a marcat de două ori în repriza a doua, prin Andrei Tîrcoveanu (69) și Stefan Askovski (90)
Min 90 0-2 Andrei Tîrcoveanu pătrunde pe lângă doi adversari în dreapta careului, pierde mingea în fața lui Cherecheș, îl presează, fundașul se întoarce și degajează în atacantul Botoșaniului, care preia, pătrunde paralel cu linia de fund până în marginea careului, de unde centrează cu exteriorul la prima bară. Acolo vine din spate Stefan Askovski, care deviază pe lângă Costache la colțul lung și majorează scorul
Min 69 0-1 Ongenda primește la 28 de metri central, avansează pe lângă Lucian Ion, pasează pe culoar în dreapta, în careu, pentru Andrei Tîrcoveanu, care reia din prima din 9 metri, lângă bara colțului lung

VIITORUL PANDURII TÂRGU JIU – CAMPIONII FC ARGEŞ 1-0
Stadion: Municipal (Târgu Jiu – Gorj);
Arbitru: Adrian Viorel Cojocaru (Galaţi); Asistenți: Stelian Slabu (Braşov) și Doru Zamfir (Slatina); Rezervă: Ionela Alina Peşu (Craiova); Observator: Dan Victor Berbecaru (Râmnicu Vâlcea) și Bogdan Mihai Pâncu (Craiova).

Viitorul Pandurii: Rob. Bodea – Chelariu (Ciul 83′), Lixandru, Oros (cpt.), Andr. Dragu (Misarăș 90+2′) – Mitrică (Copaci 63′), Prejmerean, Chiorean, Gîrbiță – Buia (D. Paraschiv 63′), Bădăuță (Cioiu 83′)
Rezerve neutilizate: D. Rusu – Al. Enache, Trancă, Ludușan
Antrenor: Flavius Stoican

Campionii FC Argeș: Micle – Andr. Tofan, Maric, Mih. Leca, Nic. Mușat – I. Șerban (cpt.)(Prepeliță 66′), Sergio Marakis, Meza Colli (Palic 89′), Rob. Grecu (Maes 30′) – I. Năstăsie (St. Drăghici 66′), Malele
Rezerve neutilizate: Greab – Honciu, D. Șerbănică, Ndiaye, Turda
Antrenor: Ionuț Moșteanu

Min 90+3 Viitorul Pandurii Târgu Jiu câștigă pe final, cu 1-0, meciul cu prim-divizionara Campionii FC Argeș și urcă în faza optimilor Cupei României. Marius Cioiu a decis jocul cu golul său marcat în minutul 89, la șase minute după ce a fost introdus pe teren
Min 89 1-0 Noul-intratul Marius Cioiu deschide scorul cu un șut plasat, din întoarcere, din 14 de metri
Min 69 Malele reaia cu capul din 8 metri direct în brațele lui Bodea
Min 63 Gazdele au prima mare ocazie de gol a partidei, prin Lixandru, a cărui lovitură de cap, din 7 metri, trece la mică distanță de stâlpul din dreapta al porții
Min 45+1 Pauză la Târgu Jiu, după o repriza anostă, fără ocazii de gol
Min 30 Niciuna dintre echipe n-a expediat vreun șut pe spațiul porții în prima jumătate de oră a jocului

sâmbătă, 28 noiembrie 2020, ora 18:00
CSM CEAHLĂUL PIATRA NEAMŢ – PETROLUL PLOIEŞTI 1-2
Stadion: Ceahlăul (Piatra Neamţ – Neamţ);
Arbitru: Andrei Baciu; Asistenți: Iulian Cătălin Brînză și Mihăiță Adrian Noroc (toți din Botoşani); Rezervă: Sergiu Mavriche (Bacău); Observatori: Cristian Sava și Vasile Vamanu (ambii din Bacău).

COMENTARIUL LIVE

Min 77 1-2 Vajushi pătrunde în stânga, pasează înapoi pentru Buhăescu, care trage din 13 metri și mingea îl lovește în brațul stâng pe Andreș, iar fundașul își imaginează că arbitrul va da penalty. Centralul lasă însă jocul să continue, pentru că mingea a sărit la Pol Roige Rodriguez, care din 7 metri central a șutat puternic pe lângă Keita și printre picioarele lui Cîmpianu. Petrolul preia conducerea, însă mare e mirarea că Pol Roige a nimerit poarta
♦Min 57 1-1 Pasă lungă din defensivă în flancul drept, Constantinescu scapă singur în dreapta, pătrunde în careu paralel cu linia de fund, pasează înapoi, iar Vasile Buhăescu pune latul din 6 metri și trimite la colțul scurt, învingându-l pe Cîmpianu

♦Min 15 1-0 Agafiței pătrunde în careu pe stânga, trece de doi adversari, centrează în fața porții, în 6 metri, acolo unde Andrei Curpăn e scăpat din marcaj de Poelmans, pune latul și înscrie lângă bara din stânga

sâmbătă, 28 noiembrie 2020, ora 20:45
DINAMO – VIITORUL CONSTANŢA 3-0
Stadion: Dinamo Central (Bucureşti);
Arbitru: Marius Avram (Bucureşti); Asistenți: Daniel Mitruţi (Craiova) și Bogdan Gheorghe (Bucureşti); Rezervă: Iulian Călin (Ştefăneşti – Argeş); Observatori: Zoltan Tamaş (Odorheiu Secuiesc) și Marius Mihai Andrieş (Bucureşti).

COMENTARIUL LIVE

♦Min 89 3-0 Diego Fabbrini pătrunde în careu pe stânga, trece de adversarul direct, își așează mingea pentru un șut cu dreptul în cros și trimite plasat la colțul lung
♦Min 14 2-0 Nemec scapă în flancul stâng, pasează în centru pentru Juan Camara, care preia pe linia de 16 metri și trimite din prima mai departe, în dreapta, iar Deian Sorescu, venit din alergare, reia din prima din 13 metri direct la colțul lung
♦Min 11 1-0 Diego Fabbrini primește în marginea careului, ușor lateral dreapta, își face mingea pentru un șut cu dreptul și trage la colțul lung, sub transversală, aproape de vinclu. Căbuz a rămas spectator


Rezultatele și marcatorii meciurilor fazei 16-imilor Cupei României:

vineri, 27 noiembrie 2020, ora 18:00
CHINDIA TÂRGOVIŞTE – FC HERMANNSTADT 5-3 d.l.d. (1-1 după 90 și 120 de minute, 4-2 la lovituri de departajare) / COMENTARIUL LIVE
Cristian Cherchez 42′ / Jo Santos 41′
Au marcat la loviturile de departajare: Daniel Popa, Cristian Neguț, Paul Iacob, Mihai Neicuțescu / Alexandru Vodă, Fabio Fortes
Au ratat la loviturile de departajare: / Lucian Buzan, Bright Addae
vineri, 27 noiembrie 2020, ora 20:45
PROGRESUL SPARTAC – UNIVERSITATEA CRAIOVA 0-5 / CRONICĂ / ANDREI ERIMIA și CORNELIU PAPURĂ
Ivan Mamut 29′, 84′, Ovidiu Bic 35′, Reagy Ofosu 45′, Mihai Bălaşa 57′ – penalty

sâmbătă, 28 noiembrie 2020, ora 11:00
TURRIS OLTUL TURNU MĂGURELE – SEPSI OSK SFÂNTU GHEORGHE 1-0
Ștefan Blănaru 58′
sâmbătă, 28 noiembrie 2020, ora 12:00
CSC SÂNMARTIN – DUNĂREA CĂLĂRAŞI 0-1 / CRONICĂ ȘI COSMIN BODEA
Costin Marian Petre 61′
sâmbătă, 28 noiembrie 2020, ora 13:15
U CRAIOVA 1948 SA – ASU POLITEHNICA TIMIȘOARA 1-3 / CRONICĂ / VALENTIN DAVID / DAN ALEXA
Andrea Compagno 8′ / Alexandru Munteanu 33′ – penalty, Petre Ivanovici 59′ – penalty, Alin Manea 85′
sâmbătă, 28 noiembrie 2020, ora 13:30
FARUL CONSTANŢA – ACADEMICA CLINCENI 2-1 / CRONICĂ și IANIS ZICU
Cosmin Bîrnoi 12′, Andrei Banyoi 65′ / Andrei Cordea 90+1′
CONCORDIA CHIAJNA – FC BOTOŞANI 0-2
Andrei Tîrcoveanu 69′, Stefan Askovski 90′
VIITORUL PANDURII TÂRGU JIU – CAMPIONII FC ARGEŞ 1-0 / CRONICĂ / FLAVIUS STOICAN / IONUȚ MOȘTEANU
Marius Cioiu 89′
sâmbătă, 28 noiembrie 2020, ora 18:00
CSM CEAHLĂUL PIATRA NEAMŢ – PETROLUL PLOIEŞTI 1-2 / COMENTARIUL LIVE / VIOREL MOLDOVAN
Andrei Curpăn 15′ / Vasile Buhăescu 57′, Pol Roige Rodriguez 77′
sâmbătă, 28 noiembrie 2020, ora 20:45
DINAMO – VIITORUL CONSTANŢA 3-0 / COMENTARIUL LIVE
Diego Fabbrini 11′, 89′, Deian Sorescu 14′

duminică, 29 noiembrie 2020, ora 12:15
RIPENSIA TIMIȘOARA – ASTRA 1-5 / COMENTARIUL LIVE / CRONICĂ / COSMIN PETRUESCU și EUGEN NEAGOE
Nemanjia Sokovic 22′ / Mattia Montini 5′, 60′, Mihai Răduț 48′, Shlomi Azulay 83′, Valentin Gheorghe 89′
duminică, 29 noiembrie 2020, ora 13:30
HUŞANA HUŞI – UNIVERSITATEA CLUJ 2-8 / COMENTARIUL LIVE / CRONICĂ
Petre Agrigoroaei 29′ – penalty, 86′ / Cătălin Ștefănescu 3′, 49′, Victor Dican 12′, Idan Golan 15′, 56′, Sergio Ribeiro 26′, 38′, Dan Berci 79′ – penalty
duminică, 29 noiembrie 2020, ora 17:30
FC VOLUNTARI – GAZ METAN MEDIAŞ 0-6 / COMENTARIUL LIVE
Mihai Butean 36′, Ze Manuel 50′, Ronaldo Deaconu 53′ – penalty, 79′, Ovidiu Horșia 73′, Idrisa Sambu 89′
duminică, 29 noiembrie 2020, ora 20:30
POLITEHNICA IAŞI – CFR CLUJ 1-0 / COMENTARIUL LIVE
Andreias Calcan 63′

luni, 30 noiembrie 2020, ora 14:00
FK CSIKSZEREDA – UTA ARAD 0-2 / COMENTARIUL LIVE / CRONICĂ
Vlăduț Morar 11′ – penalty, Ioan Hora 45+1′ – penalty
luni, 30 noiembrie 2020, ora 20:45
SCM GLORIA BUZĂU – FCSB 0-3 la ”masa verde”
Nu s-a disputat și meciul a fost decis la ”masa verde” în favoarea FCSB / DETALII 

REZULTATELE TURULUI 1, 2, 3 și 4 ale Cupei României

Marius ANGHEL 28 Nov. 2020, 15:26 Cupa României
Pe aceeași temă