CSC Sânmartin și-a atins scopul în Cupa României. Cosmin Bodea, după eșecul cu Dunărea Călărași: ”Băieții s-au mobilizat, nu am ce să le reproșez. Sunt mulțumit că am ajuns până în această fază”

Răzvan STÎNGĂ 29 Nov. 2020, 15:15 Cupa României
CSC Sânmartin și-a atins scopul în Cupa României. Cosmin Bodea, după eșecul cu Dunărea Călărași: ”Băieții s-au mobilizat, nu am ce să le reproșez. Sunt mulțumit că am ajuns până în această fază”

CSC Sânmartin, echipă componentă a Seriei 10 din Liga 3, s-a oprit în 16-imile Cupei României. A fost eliminată din competiție de Dunărea Călărași, chiar dacă nu a făcut o partidă rea. A lovit de două ori bara împotriva formației din Liga 2, dar jocul a fost în cele din urmă decis în favoarea trupei lui Cristian Pustai, scor 1-0, grație unui gol marcat de Costin Marian Petre, în minutul 61.

Antrenorul celor de la CSC Sânmartin, ocupanta locului 7 în Seria 10 din Liga 3, Cosmin Bodea, a spus la finalul confrutării că este mândru de jucătorii săi și că evoluția din această ediție din Cupa României îl mulțumește.

Cosmin Bodea: ”Puteam să înscriem şi era altul rezultatul final”

A recunoscut însă că are și o oarecare urmă de regret, aceea că echipa n-a reușit să marcheze, deși a avut câteva șanse bune.

”Mă bucur că am făcut un joc bun, a fost o partidă reuşită, băieţii s-au mobilizat. Nu am ce să le reproşez din punct de vedere al atitudinii. Cred eu că, cu puţină şansă, puteam să înscriem şi era altul rezultatul final. Să nu uităm totuşi că am întâlnit o echipă bună de ligă a doua, dar noi am făcut un joc bun, am avut ocazii, am trimis de două ori mingea în bară. Nu am ce să spun, sunt supărat mai tare pe evoluţia din campionat, pentru că acolo am avut la fiecare meci patru – cinci ocazii şi nu am reuşit să înscriem”, a declarat antrenorul Cosmin Bodea, citat de eBihoreanul.

Alexa Krenek: ”Am pierdut nemeritat, dar asta e”

Şi preşedintele clubului din Sânmartin, Alexa Krenek, s-a declarat mulţumit de evoluţia echipei bihorene, afirmând chiar că a pierdut nemeritat.

”Eu consider că am pierdut nemeritat acest meci, dar asta e. Sigur, e final de sezon, am jucat cu o echipă de frunte din Liga a 2-a şi eu zic că am făcut o bună propagandă fotbalului, cu meciul de astăzi. Noi am dominat prima repriză, şi teritorial şi din punctul de vedere al ocaziilor, am jucat bine în prima repriză. În partea a doua însă, pe fondul schimbărilor şi a faptului că golgheterul nostru a ieşit accidentat, s-au derglat un pic mecanismele din echipă şi am primit un gol aproape de cascadorii râsului. E păcat că nu am reuşit să marcăm, pentru că am avut ocazii bune. Ne-am fi dorit să mergem mai departe, dar rezultatul este cel care este”, a afirmat Alexa Krenek.

CSC SÂNMARTIN – DUNĂREA CĂLĂRAŞI 0-1

Costin Marian Petre 61′

CSC Sânmartin: Beke – Fl. Pop, Lupșe, Pinter, Arsene – Habakuk (Ember 56′) – Sfârlea (R. Baciu 71′), Sorian (cpt.), Ban – P. Suciu, Sg. Pop (Cuc 46′)
Rezerve neutilizate: Ad. Barabaș – Tiponuț, P. Andras, Nogo
Antrenor: Cosmin Bodea

Dunărea Călărași: Krell – Andr. Rus, A. Lopez (cpt.), Țenea, C. Petre – Acolatse, Candrea, Măd. Calu (Rob. Ganea 87′), Andr. Mihăescu – Zaluschi (Caragea 80′), C. Anghel (S. Sava 46′)
Rezerve neutilizate: Began –
Antrenor: Cristian Pustai

Stadion: Comunal (Sânmartin – Bihor); Fără spectatori; Arbitru: Cristian Codrea; Asistenți: Radu Despa și Daniel Ștefan Lar (toți din Baia Mare); Rezervă: Rareș George Vidican (Satu Mare); Observatori: Vasile Marc (Cluj-Napoca) și Emil Kemenes (Baia Mare).

CSC Sânmartin a finalizat 2020 pe 7 în Liga 3 

CSC Sânmartin a terminat anul 2020 pe locul 7 în Seria 10 din Liga 3, cu 12 puncte în 10 meciuri, și cu o linie de clasament de trei victorii, trei egaluri și patru înfrângeri.

Foto: eBihoreanul 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 29 Nov. 2020, 15:15 Cupa României
Pe aceeași temă