VIDEO | Metaloglobus, victorioasă în amicalul cu SC Oțelul, în încheierea cantonamentului montan pentru ambele echipe. Andrei Sin, decisiv pentru bucureșteni

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 23 Jul. 2022, 16:44 Liga 2
VIDEO | Metaloglobus, victorioasă în amicalul cu SC Oțelul, în încheierea cantonamentului montan pentru ambele echipe. Andrei Sin, decisiv pentru bucureșteni

Metaloglobus București și SC Oțelul Galați, viitoare adversare în Liga 2, tocmai în etapa a 16-a din cele 19 ale sezonului regular, în chiar ultimul lor joc oficial din 2022, s-au întâlnit vineri, 22 iulie, într-un meci amical desfășurat la Ghimbav, la baza sportivă Campo Verde.

Cu 2-0 s-a impus echipa antrenată de Eugen Trică în fața celei conduse de Dorinel Munteanu, ambele formații fiind în încheierea cantonamentului pe care l-au efectuat în ultima perioadă în zona Brașovului.

Omul meciului poate fi desemnat fundașul Andrei Sin, care a deschis scorul și a obținut penalty-ul din care s-a marcat al doilea gol.

Andrei Sin, gol și penalty scos pentru Metaloglobus în amicalul cu SC Oțelul

Cele două goluri ale jocului de la Ghimbac au venit în partea a doua a întâlnirii. În minutul 61, în urma unei centrări lungi dintr-o lovitură liberă de la mijlocul terenului, în diagonală, a lui Sava, Andrei Sin și-a depășit ușor adversarul din preluare, în interiorul careului, în dreapta, și-a făcut mingea pentru un șut cu stângul și a înscris din 8 metri la colțul scurt.

Tot Sin a fost și creatorul fazei care a dus la dublarea avantajului celor de la Metaloglobus. Fundașul a scor un penalty după ce a trecut în dreapta careului printre doi adversari și al doilea l-a agățat. Nou-venitul Dragoș Huiban (74) a executat lovitura de pedeapsă cu piciorul drept, pe jos, în stânga, făcându-i inutil plonjonul pe direcție al lui Rareș Pop.

Metaloglobus a obținut a treia victorie în cele cinci amicale disputate în această vară, în timp ce nou-promovata SC Oțelul este la al patrulea eșec în șase partide.

”A fost un meci cu intensitate bună, cu un ritm bun. Noi am mai avut câteva ocazii, în timp ce adversarii au avut o situație la o lovitură de cap. A fost un cantonament reușit pentru Metaloglobus, băieții au răspuns bine, au alergat. Ceea ce mă bucură și mă mulțumește este că nu avem niciun jucător accident în acest moment”, a spus, pentru Liga2.ro, Marius Burcă, președintele clubului Bucureștean, la finalul stagiului de pregătire de la Brașov.

SC Oțelul: Dur-Bozoancă – Farcaș, Yabre, Reyes, Andr. Rus, Markovic, Jardan, Cireș, Mitoi, Cîrjan, Gorovei
Rezerve: R. Pop, Paharnicu – Sîrghi, A. Nica, Bordun, Rîpan, Laur. Maxim, Stavrositu, Berisha, Kip
Antrenor: Dorinel Munteanu

Metaloglobus: Nedelcovici – D. Lung, L. Cazan, Rob. Neacșu, Moisie, Sin, Huiban, Ad. Sîrbu, Potecea, Cl. Herea, Al. Gheorghe
Rezerve utilizate: Dragomir, Șt. Coman, Andr. Sava, R. Cristea, Liță

Antrenor: Eugen Trică

Metaloglobus are rezultate mai bune în meciurile amicale decât SC Oțelul

Anterior, Metaloglobus a mai disputat amicale cu Progresul Spartac (scor 3-2), Concordia Chiajna (1-1 la Chiajna și 3-1 la Tărlungeni) și Gloria Buzău (scor 0-1).

Echipa bucureșteană mai are programate două amicale până la startul noului sezon. Miercuri, de la ora 18:00, joacă la Turnu Măgurele cu nou-promovata în Liga 3 Dunărea Turris, iar sâmbătă, 30 iulie, va întâlni SC Popești Leordeni, după ce amicalul stabilit cu Steaua nu se mai poate disputa, având în vedere că cele două echipa au picat să joace în chiar prima etapă a noii ediții a Ligii 2.

De partea cealaltă, SC Oțelul a mai înregistrat următoarele rezultate în amicalele din această vară: 6-0 cu Unirea Braniștea, 0-1 cu FCSB, 0-4 cu Gloria Buzău, 0-3 cu Unirea Slobozia și 1-1 cu FC Brașov.

Rezumatul amicalului SC Oțelul Galați – Metaloglobus 0-2:

Înregistrarea amicalului SC Oțelul Galați – Metaloglobus 0-2:

Foto și video: SC Oțelul Galați

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 23 Jul. 2022, 16:44 Liga 2
Pe aceeași temă