Andrei Sin revine în Liga 2 și viseară la promovare. Echipa cu care a semnat fostul jucător al lui Dinamo

Marius ANGHEL 17 Feb. 2021, 20:18 Liga 2
Andrei Sin revine în Liga 2 și viseară la promovare. Echipa cu care a semnat fostul jucător al lui Dinamo

Cu o zi înainte de primul meci oficial pe care îl joacă în 2021 în Liga 2, Viitorul Pandurii Târgu Jiu a mai făcut o achiziție. În speranța că la finalul sezonului regular va accede în play-off, iar apoi se va lupta la promovare, trupa lui Flavius Stoican a obținut semnătura lui Andrei Sin (29 de ani), un fundaș care ultima dată a evoluat la Dinamo.

Joi, de la ora 17:00, Viitorul Pandurii dispută pe teren propriu, la Târgu Jiu, meciul cu Universitatea Cluj, din etapa a 16-a a Ligii 2.

Andrei Sin a jucat în 16 mecuri de Liga 1 pentru Dinamo

După Alin Buleică, Andrei Sin este cel mai experimentat jucător pe care Viitorul Pandurii l-a achiziționat în această iarnă. Fundașul a evoluat ultima dată la Dinamo, club de la care a plecat după ce și-a depus memoriu să-și primească banii. În acest sezon apucase să evolueze în două meciuri de Liga 1, dar a fost utilizat și la Dinamo 2, în Liga 3.

”După primele două meciuri din campionat, mi s-a zis că nu mai e nevoie de serviciile mele. Am observat multă răutate la adresa mea din partea anumitor persoane de la Dinamo. Pe Mihaiu, deși era în aceeași situație ca și mine, cu memoriu să devină liber de contract, l-au chemat înapoi la echipă. Pe mine, nu!

De fapt, nici nu mi-au permis să mă antrenez cu prima echipă, asta m-a supărat teribil. E vorba de răutate. OK, nu mă mai vor, deși aveau nevoie pe banda stângă, dar măcar să mă lase să mă pregătesc! Am decis să-mi depun memoriu, să-mi câștig pâinea undeva, fiindcă eu nu am mai fost plătit din septembrie 2020. Refuz să mai indic vinovați, fiecare greșeală se plătește în viață”, spunea Andrei Sin, pentru GSP, în momentul în care și-a depus memoriu.

Sin a semnat cu Viitorul Pandurii și se întoarce în Liga 2, unde a jucat pentru mai multe echipe

Andrei Sin se întoarce, astfel, în Liga 2, competiție în care a evoluat pentru Viitorul Constanța, CS Otopeni, Callatis Mangalia, Delta Tulcea, CS U Craiova și Unirea Tărlungeni. În 2017 a făcut pasul în Liga 1 și a jucat pentru ASA Târgu Mureș, Poli Iași și Dinamo, pentru câini având 16 prezențe în campionat și un gol, în victoria cu 2-1 cu FCSB (16 februarie 2020, pe Arena Națională).

”Bun venit Andrei Sin!
Cu o vastă experiență la nivelul primul eșalon al țării, Andrei a evoluat în trecut la echipe precum Viitorul Constanța, Universitatea Craiova, Dinamo București și Politehnica Iași!
Îi urăm mult succes în tricoul echipei noastre și cat mai multe reușite!”, a anunțat Viitorul Pandurii pe pagina sa de Facebook.

În schimb, la Dinamo a ajuns Giani Stere, un jucător care ultima dată a jucat în Liga 3, la CSM Deva, fără să impresioneze, însă e avantajat de faptul că are un apropiat în conducerea clubului, unul care l-a promovat și la ACS Poli, acolo unde a jucat cel mai mult în cariera sa (21 de meciuri într-un sezon).

Sosiri la Viitorul Pandurii:

Alin Buleică (originar din Craiova, 29 ani) – ex Turris Oltul Tr. Măgurele
Cătălin Pîrvulescu (originar din Rm. Vâlcea, 29 ani) – ex Turris Oltul Tr. Măgurele
Alin Țegle (originar din Bistrițan 24 ani) – ex Turis Oltul Tr. Măgurele (aparține de Universitatea Craiova)
Nicolae Răzvan Gunuie (originar din Rm. Vâlcea, 21 ani) – revenit la echipă, după împrumutul la Luceafărul Oradea)
Vlad Buțurcă (originar din Lupeni, 19 ani) – revenit la echipă după împrumutul la ACSO Filiași)
Răzvan Vulpe – (originar din Târgu Jiu, 19 ani) – revenit la echipă după împrumutul la ACSO Filiași)
Andrei Sin – (originar din București, 29 de ani) – ex Dinamo

Plecări de la Viitorul Pandurii:

Alexandru Core (20 ani) – împrumutat la Minaur Baia Mare, după ce a jucat 1 meci în sezonul 2020/21)
Florin Lungu (17 ani) – împrumutat la Luceafărul Oradea, după ce a jucat 2 meciuri în sezonul 2020/21) ;
Goran Paunchici (18 ani) – i-a expirat împrumutul de la UTA și va juca la Gloria Lunca Teuz Cermei, după ce a evoluat doar în 4 meciuri în sezonul 2020/21, pentru Viitorul Pandurii
Dacian Dunca (20 ani) – i-a expirat împrumutul de la Petrolul Ploiești și va juca la CSO Plopeni, după ce n-a evoluat deloc în sezonul 2020/21, pentru Viitorul Pandurii
Bogdan Moga și Alexandru Trancă (contracte reziliate, destinații necunoscute)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cupa/dubla-viitorul-pandurii-u-cluj-echipa-lui-flavius-stoican-va-intalni-sepcile-rosii-mai-intai-in-campionat-si-apoi-in-sferturile-cupei-romaniei-19169711

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-frf-a-anulat-rezultatele-echipei-turris-oltul-cum-arata-noul-clasament-al-ligii-2-si-echipele-avantajate-si-dezavantajate-de-abandonul-teleormanenilor-19169800

Marius ANGHEL 17 Feb. 2021, 20:18 Liga 2
Pe aceeași temă