Andrei Sin, ultima noutate din lotul Metaloglobusului. Bucureștenii continuă schimbările de lot și au ajuns la al șaselea transfer în luna septembrie

Răzvan STÎNGĂ 27 Sep. 2021, 12:52 Liga 2
Andrei Sin, ultima noutate din lotul Metaloglobusului. Bucureștenii continuă schimbările de lot și au ajuns la al șaselea transfer în luna septembrie

Andrei Sin (29 de ani) a revenit în Liga 2, după o scurtă perioadă petrecută în Liga 1, la Academica Clinceni. Sin, care poate evolua atât ca fundaș stânga, cât și ca mijlocaș stânga, a încheiat conturile cu formația din Clinceni rapid, după ce a ajuns acolo în luna iulie a acestui an, iar acum a semnat cu Metaloglobus.

Andrei Sin, sub contract cu Academica Clinceni mai puțin de trei luni 

A făcut parte din lotul bucureștenilor în partida cu Unirea Constanța (etapa a 8-a), pierdută de Metaloglobus, surprinzător, cu scorul de 1-4. Sin a început meciul ca rezervă, dar a fost introdus pe teren de Nicolae Grigore în partea a doua, în minutul 55, când i-a luat locul lui Andrei Florescu.

Andrei Sin a evoluat în a doua parte a sezonului trecut în Liga 2, la Viitorul Pandurii. Ajungea la Târgu Jiu în februarie 2021, de la Dinamo. Pentru Viitorul Pandurii a prins doar șapte partide, dar în vară, după terminarea campionatului Ligii a 2-a, făcea trecerea în Liga 1, la Academica Clinceni. Nu a apucat să evolueze pentru aceasta din urmă în meciurile oficiale și a plecat destul de repede de la ultima clasată din Liga 1, care are și mari probleme cu banii și sunt șanse să intre în insolvență.

Sunt aici, la Clinceni, și îmi doresc din tot sufletul să revin la forma pe care am avut-o la Iași și puțin la Dinamo și sper să ajut această echipă” – Sin, după semnarea contractului cu Clinceni.

Andrei Sin a mai jucat, pe lângă echipele amintite, la Viitorul Constanța, CS Otopeni, Callatis Mangalia, Delta Tulcea, Universitatea Craiova, Juventus București, Unirea Tărlungeni, ASA Târgu Mureș și Politehnica Iași.

Metaloglobus, la a șasea venire doar în luna septembrie 

Cert este că Metaloglobus este într-o continuă schimbare, chiar și după startul campionatului Ligii 2, după etape bune. E adevărat că nu doar Metaloglobus e în această situație, și alte cluburi continuă să facă modificări de lot, dar echipa lui Grigore a adus cinci juctători numai în luna septembrie, pe lângă Andrei Sin.

Darius Grosu (fundaș, 21 de ani, venit de la Farul sub formă de împrumut sau cedat definitiv), Claudiu Negoescu (atacant, 18 ani, împrumutat de la UTA), Andrei Florescu (mijlocaș, 19 ani, împrumutat de la Dinamo), Liviu Mihai (mijlocaș, 33 de ani, ex Farul) și Giani Stere (atacant, 22 de ani, împrumutat de la Dinamo) sunt ceilalți fotbaliști ajunși la Metaloglobus în luna septembrie.

Metaloglobus, în scădere de formă 

După prime etape bune în Liga 2, în startul campionatului, Metaloglobus are parte de momente mai puțin reușite, înregistrând două eșecuri la rând în campionat. Înaintea partidei pierdute cu Unirea Constanța. Metaloglobus a cedat, tot cu 1-4, contra formației FC Buzău.

Bucureștenii sunt acum pe locul 10, cu 10 puncte (trei victorii, un egal și patru eșecuri). În etapa a 9-a, Metaloglobus va juca în deplasare, cu Politehnica Iași.

 

Foto: George Filip/ Mediafax Foto 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/demisia-lui-cosmin-petruescu-i-a-incurcat-planurile-lui-claudiu-niculescu-inaintea-meciului-cu-ripensia-mi-a-fost-putin-teama-sa-fiu-sincer-19203157

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ripensia-victima-in-fata-concordiei-chiajna-dupa-ce-a-ramas-fara-antrenorul-cosmin-petruescu-nu-ne-asteptam-sa-renunte-cu-o-zi-inainte-de-meci-19203111

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-la-prima-victorie-in-acest-sezon-de-liga-2-in-chiar-primul-joc-cu-eugen-trica-antrenor-succesul-cu-poli-timisoara-obtinut-in-prelungiri-era-pacat-sa-pierdem-punctele-du-19203105

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-pierde-un-nou-meci-in-ultimele-minute-si-ajunge-la-patru-esecuri-consecutive-in-campionat-suporterii-i-au-cerut-demisia-antrenorului-dorin-toma-si-i-au-bagat-in-sedinta-pe-jucatori-19203074

 

 

Răzvan STÎNGĂ 27 Sep. 2021, 12:52 Liga 2
Pe aceeași temă