Victorie și înfrângere pentru Viitorul Pandurii în ultimele amicale înainte de jocul din optimile Cupei României. Gorjenii și-au adus un atacant pus pe liber de Petrolul

Mircea OGLINDOIU 07 Feb. 2021, 10:24 Liga 2

Viitorul Pandurii Târgu Jiu a disputat, vineri și sâmbătă, ultimele amicale înaintea meciului cu Gaz Metan Mediaș, din optimile de finală ale Cupei României.

Dacă vineri, pe terenul 3 din cadrul Complexului Sportiv Municipal Târgu Jiu, echipa antrenată de Flavius Stoican a dispus cu scorul de 3-2 (1-0) de liderul din Seria a 6-a a Ligii 3, ACSO Filiași, prin golurile marcate de Steve Beleck, Paul Mitrică și Robert Dănescu (autogol), respectiv ”dubla” lui Eduard Dina, a doua zi, la Rovinari, gorjenii au fost învinși cu 2-0 de CSM Slatina. După 0-0 la pauză, Radu Necşulescu şi Daniel Rogoveanu au marcat pentru nou-promovata în Liga 2.

Ambele teste s-au disputat pe durata a câte 60 minute, fiecare.

  • Viitorul Pandurii a mai disputat alte cinci meciuri amicale: 4-0 cu Minerul Costești, 1-0 cu Crișul Chișineu Criș, 2-3 cu ASU Poli Timișoara, 3-0 cu Luceafărul Oradea și 3-0 cu CA Oradea.
  • CSM Slatina a mai desfășurat doar două amical: 1-0 cu ”FC U” Craiova și 3-1 cu Unirea Bascov.

Steve Beleck, fost la Petrolul, a ajuns la Viitorul Pandurii

În cele două amical, antrenorul de la Viitorul Pandurii l-a folosit și pe atacantul de 27 de ani Steve Beleck, camerunez care în prima parte a campionatului a jucat la Petrolul Ploiești, pentru care a prins 4 meciuri în Liga 2, fără să marcheze, și la care a renunțat în această iarnă. În trecut, în România, Beleck a mai jucat pentru CFR Cluj.

  • Cătălin Pîrvulescu, Alin Buleică și Alin Țegle sunt alte trei achiziții făcute de Viitorul Pandurii în această iarnă, toți trei venind de la Turris Oltul.

Dacă CSM Slatina va continua seria amicalelor, miercurea viitoare urmând să joace cu Pandurii, Viitorul Pandurii intră deja în competițiile oficiale, urmând să întâlnească joi, de la ora 15:00, pe stadionul Municipal din Târgu Jiu, Gaz Metan Mediaș, în optimile de finală ale Cupei României.

În prima etapă din 2021, din Liga 2, a 16-a a sezonului, planificată în jurul datei de 20 februarie, Viitorul Pandurii Târgu Jiu va evolua pe teren propriu cu ”U” Cluj, iar în sezonul regular mai are de jucat cu Farul (d), CSM Reșița (a), Ripensia (d), FK Csikszereda (a) și Dunărea Călărași (d). Gorjenii au intrat în iarnă de pe locul 2, cu 26 de puncte acumulate, la fel ca Rapid, care are golaveraj inferior. Liderul U Craiova 1948 SA are 30 de puncte.

Foto: Viitorul Pandurii Târgu Jiu, CSM Slatina și Petrolul Ploiești

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-frf-anunta-retragerea-din-competitii-a-echipei-turris-oltul-trupa-din-turnu-magurele-abandoneaza-liga-2-si-cupa-romaniei-19168303

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/programul-optimilor-cupei-romaniei-jocul-de-deschidere-are-sanse-mari-sa-nu-se-dispute-farul-si-u-cluj-au-meciurile-in-ziua-derby-ului-dinamo-fcsb-19166434

https://liga2.prosport.ro/seria-1/flavius-stoican-a-numit-echipele-cu-care-viitorul-pandurii-se-va-lupta-pentru-promovarea-in-liga-1-cele-doua-branduri-care-l-au-impresionat-pe-antrenor-19168354

Mircea OGLINDOIU 07 Feb. 2021, 10:24 Liga 2
Pe aceeași temă