Încă un succes în amicale pentru CSM Slatina. Oltenii au trecut fără probleme de Unirea Bascov

Andrei PASCU 03 Feb. 2021, 16:36 Liga 2

CSM Slatina a intensificat ritmul meciurilor amicale, după ce în prima parte a pregătirilor, inclusiv în cantonament, nu a organizat nici măcar o partidă de verificare.

Astfel, după cea de luni, 1 februarie, câștigată în fața echipei ”FC U” Craiova cu 1-0, miercuri, 3 februarie, oltenii au disputat al doilea test al iernii.

CSM Slatina a câștigat cu 3-1 amicalul cu Unirea Bascov

De această dată, adversara echipei lui Dinu Todoran a fost Unirea Bascov, locul 5 în Seria 6 din Liga 3, de care a trecut la două goluri.

Confruntarea s-a disputat la Slatina, pe terenul sintetic al Complexului Sportiv ”1 Mai”, iar gazdele s-au impus cu 3-1, grație golurilor reușite de Daniel Rogoveanu, de două ori, şi Ovidiu Popescu. Pentru formația din eșalonul al treilea a marcat Alexandru Dună.

Potrivit informațiilor oferite de CSM Slatina, antrenorul Dinu Todoran a utilizat toți jucătorii pe care îi are la dispoziție în acest moment, fără să precizeze, din nou, primul ”11” introdus pe teren.

”Echipa noastră a câştigat, scor 3-1, şi cel de-al doilea meci de pregătire al iernii, susţinut în compania celor de la Unirea Bascov. Golurile au fost marcate de Daniel Rogoveanu, care a reuşit o dublă, şi Ovidiu Popescu, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Alexandru Dună. Antrenorul echipei noastre, Dinu Todoran, a rulat şi în acest joc întreg lotul”, se arată pa pagina de Facebook, CSM Slatina – Fotbal.

Până acum, CSM Slatina a anunțat că mai are trei meciuri amicale pe lângă cele disputate cu U Craiova 1948 SA și Unirea Bascov. Le va mai întâlni pe Viitorul Pandurii Târgu Jiu (6 februarie, la Rovinari, de la ora 12:00), Pandurii Târgu Jiu (10 februarie) și ACSO Filiași (13 februarie).

CSM Slatina, pe 16 în Liga 2

CSM Slatina se află pe locul 16 în clasamentul Ligii 2, cu 16 puncte. În cele 14 meciuri desfășurate în 15 etape, echipa olteană a înregistrat cinci victorii, o remiză și opt înfrângeri.

În partea a doua a sezonului regular, care începe pe 20 februarie, CSM Slatina mai are de disputat meciuri cu: CS Mioveni (acasă), ”U” Cluj (deplasare), Farul (acasă), CSM Reșița (deplasare), Ripensia (acasă) și FK Csikszereda (deplasare). Oltenii sunt în lupta pentru evitarea retrogradării, iar Dinu Todoran are încredere că poate să îndeplinească obiectivul.

Foto: CSM Slatina

 

 

Andrei PASCU 03 Feb. 2021, 16:36 Liga 2
Pe aceeași temă