Viitorul Pandurii a câștigat primul amical din cantonamentul de la Sânmartin. Concluziile antrenorului Flavius Stoican și programul următoarelor teste

Mircea OGLINDOIU, Călin MNERIE 23 Jan. 2021, 15:35 Liga 2

Ocupanta locului secund din Liga 2, Viitorul Pandurii Târgu Jiu, a disputat astăzi, la prânz, primul amical al stagiului de pregătire centralizată pe care-l efectuează, de luni, la Sânmartin, în județul Bihor. Echipa antrenată de Flavius Stoican a întâlnit liderul din Seria a 7-a a Ligii 3, Crișul Chișineu Criș, de care a dispus cu scorul de 1-0 (0-0).

Singurul gol al testului găzduit de terenul sintetic de la LPS Oradea a fost marcat de Daniel Paraschiv, în minutul 73. O centrare venită din banda stângă, a fost tratată superficial de defensiva Crișului, iar atacantul de 21 de ani aflat în vizorul UTA-ei a înscris cu toată opoziția lui Sabău.

Dacă divizionara secundă a mai fost periculoasă doar prin șuturi de la distanță și câteva centrări rezolvate de apărarea adversă, Crișul a avut o ocazie mare după o jumătate de oră de joc. Siminic l-a găsit bine pe Modan în careu, dar acesta a tras incredibil pe lângă din poziție clară de gol. Totodată, lui Budur, i-a fost refuzat un penalty, arbitrul Omuț acordându-i doar galben pentru simulare.

Flavius Stoican: ”Pot spune că a fost un antrenament bun, un test util”

”Am jucat pe teren sintetic și pot spune că a fost un antrenament bun, un test util, împotriva unei echipe foarte bună, care are un antrenor Adrian Abrudan foarte implicat. Mi-a lăsat o impresie plăcută, atât el, cât și echipa, dar și arbitrul Marius Omuț, care a lăsat jocul liber. Am utilizat cam toți jucătorii cu care am făcut deplasarea. Mă bucur că n-au fost accidentări. Momentan, lotul n-a mai suferit modificări”, a declarat, pentru Liga2.ro, antrenorul Flavius Stoican.

Viitorul Pandurii a avut primul ”11” format din jucătorii: Bodea – Buleică, Oros, Ct. Pîrvulescu, Copaci – Țegle, Enache, Șerbănescu, Mitrică – Buia, Bădăuță.

Viitorul Pandurii se va deplasa la Timișoara pentru următorul amical

Viitorul Pandurii a mai disputat în această iarnă un amical, la Târgu Jiu, cu Minerul Costești, de care a dispus cu 4-0 (0-0).

Pe 26 ianuarie, echipa lui Stoican, aflată în continuare la Sânmartin, se va deplasa la Timișoara, pentru amicalul cu ASU Politehnica, pe 29 ianuarie va susține un triunghiular alături de echipele de Liga 3 Luceafărul Oradea si CA Oradea, iar pe 31 ianuarie va întâlni SCM Zalău, după care va reveni la Târgu Jiu, unde va juca pe 6 februarie cu CSM Slatina.

Pe 10 ianuarie, Viitorul Pandurii va întâlni, la Târgu Jiu, Gaz Metan Mediaș, în optimile de finală ale Cupei României, iar pe 20 februarie va juca cu Universitatea Cluj, în etapa a 16-a din Liga 2.

Adrian Abrudean: ”Teoretic, nu ar fi trebuit să jucăm acest meci. Am vrut să îi ajutăm pe cei de la Viitorul Pandurii”

Pentru echipa din Chișineu Criș, testul de azi nu a fost prins în programul inițial și s-a desfășurat după doar patru antrenamente susținute în acest an.

”Teoretic, nu ar fi trebuit să jucăm acest meci după doar câteva zile de pregătire, dar am vrut să îi ajutăm pe cei de la Viitorul Pandurii. Sunt mulțumit și îi felicit pe jucători pentru că au încercat să se achite de sarcinile de joc atât cât puteau în acest moment și dacă eram atenți la faza golului lor puteam scoate chiar un rezultat de egalitate în compania echipei de pe locul 2 din liga secundă. Cel mai important lucru este că nu avem accidentări, singurul lucru de care îmi era frică când am acceptat acest joc. Un alt lucru bun a fost că am văzut jucătorii noi la lucru. De luni intrăm într-o altă etapă a pregătirii și voi avea tot lotul la dispoziție. Din motive personale, Velici s-a pregătit la Timișoara în aceasta săptămână și nici nu a jucat astăzi”, a declarat Adrian Abrudean.

Crișul Chișineu Criș în amicalul cu Viitorul Pandurii: Zamfir – Pătlăgică, Sabău, Nistor, Siminic – Clej, Mihuta, Ciubotariu – Susan, Modan, Ciornei. Au mai jucat: D. Tambor, Haloș, Al. Pavel, Teședan, Cocriș, Suslak, Budur, Moldovan.

Miercuri, Crișul întâlnește o altă divizionară secundă, pe Ripensia, cel mai probabil în comuna timișeană Urseni.

Foto: Viitorul Pandurii Târgu Jiu

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dezvaluiri-despre-contractul-lui-flavius-stoican-cu-viitorul-pandurii-antrenorul-a-fost-cel-care-a-stabilit-bonus-financiar-in-cazul-promovarii-conducerea-s-a-uitat-asa-la-mine-si-cred-ca-19165307

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-a-inceput-cu-dreptul-seria-amicalelor-diferenta-de-scor-a-fost-mare-dar-toate-golurile-s-au-marcat-in-ultimul-sfert-de-ora-dupa-ce-flavius-stoican-a-introdus-pe-teren-titularii-19165255

https://liga2.prosport.ro/seria-1/date-istorice-legate-de-participantele-esalonului-secund-csm-resita-e-cea-mai-familiarizata-cu-liga-2-u-cluj-farul-si-petrolul-sunt-in-top-la-sezoane-si-puncte-acumulate-19165084

Mircea OGLINDOIU, Călin MNERIE 23 Jan. 2021, 15:35 Liga 2
Pe aceeași temă