Botic și Beleck sunt istorie pentru Petrolul. Clubul a ajuns la un acord de despărțire cu cei doi jucători, dar mai are programate alte trei plecări

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 15 Jan. 2021, 17:37 Actualizat: 15 Jan. 2021, 17:53 Liga 2
Botic și Beleck sunt istorie pentru Petrolul. Clubul a ajuns la un acord de despărțire cu cei doi jucători, dar mai are programate alte trei plecări

Petrolul s-a despărțit, în mod oficial, de doi jucători pe care îi trecuse pe lista neagră. Clubul a emis un anunț pe pagina de Facebook, în care precizează că mijlocașul Manuel Botic (22 de ani) și atacantul Steve Leo Beleck (27 de ani) au semnat rezilierile pe cale amiabilă.

Botic și Beleck, puși pe liber de Petrolul după numai câteva luni 

Cei doi au fost anunțați din urmă cu câteva zile de Petrolul că nu mai fac parte din planurile antrenorului Viorel Moldovan, iar acum, liberi de contracte fiind, își vor căuta noi angajamente. În ceea ce privește statisticile celor doi, Botic a jucat șapte meciuri, cinci în Liga 2 și două în Cupa României, și a marcat un gol, în timp ce Beleck a fost utilizat de Moldovan în patru partide, toate în campionat, fără să marcheze.

”Clubul nostru a ajuns la un acord cu jucătorii Manuel Botic și Steve Leo Beleck, privind încheierea raporturilor contractuale.

Pe parcursul acestui sezon, Botic a adunat cinci prezențe în campionat și două în Cupa României, marcând un gol, în meciul câștigat cu Rapid București, în vreme ce Beleck a bifat patru apariții pentru formația noastră, toate în Liga 2, nereușind să-și treacă numele pe lista marcatorilor.

Mulțumim și succes mai departe!”, se arată în comunicatul emis de FC Petrolul Ploiești.

Petrolul mai negociază plecările a trei jucători, cel puțin 

Petrolul nici nu i-a luat în calcul pe cei doi în momentul în care au debutat antrenamentele în acest an. Ei s-au pregătit separat, situație în care se mai regăsesc alți trei jucători. Fundașul Joeri Poelmans (25 de ani) și mijlocașii Bryan Mendoza (27 de ani) și Mihai Nițescu (19 ani) nu mai intră nici ei în planurile lui Viorel Moldovan.

Și în cazul lor, în aceste zile se discută termenii despărțirilor, așa cum s-a întâmplat, iată, cu Botic și Beleck. La capitolul plecări de la Petrolul intră și Răzvan Matiș (19 ani), mijlocașul ”under” care a fost rechemat de Viitorul, clubul de care aparținea contractual.

Petrolul a adus șase jucători. Ultimul venit, Romario Moise de la Astra 

În această iarnă, Petrolul i-a adus pe Silviu Pană (mijlocaș, 29 de ani), Ștefan Bărboianu (fundaș, 33 de ani), ambii foști la Turris Oltul Turnu Măgurele, Vlad Mitrea (mijlocaș, 19 ani), împrumutat de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Sergiu Arnăutu (atacant, 30 de ani), fost la Concordia Chiajna, Viorel Lică (fundaș, 25 de ani), fost la Farul Constanța, și Romario Moise (mijlocaș, 24 de ani), împrumutat de la Astra.

Foto: Cristian Stavri și Răzvan Păsărică / Sport Pictures

 

 

 

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 15 Jan. 2021, 17:37 Actualizat: 15 Jan. 2021, 17:53 Liga 2
Pe aceeași temă