CSC Șelimbăr, de neoprit! Victorie și cu CSM Alexandria și merge ceas în debutul de Liga 2. Cornel Stănilă: ”Ne vedem de drumul nostru, n-am pretenții să fim la favorite”. Sibienii, încă o achiziție

Andrei PASCU 20 Aug. 2023, 14:00 Liga 2
CSC Șelimbăr, de neoprit! Victorie și cu CSM Alexandria și merge ceas în debutul de Liga 2. Cornel Stănilă: ”Ne vedem de drumul nostru, n-am pretenții să fim la favorite”. Sibienii, încă o achiziție

CSC Șelimbăr are startul de Liga 2 perfect, cu victorii pe linie în primele trei meciuri. În etapa a 3-a, sibienii au câștigat partida de la Turnu Măgurele, cu CSM Alexandria, scor 1-0, și au ajuns la nouă puncte din nouă posibile. Formația lui Claudiu Niculescu e pe locul 1 în clasament.

Partida de la Alexandria a fost tranșată de o reușită din minutul 17, a lui Ciprian Natea.

CSC Șelimbăr merge ceas în Liga 2, 1-0 cu CSM Alexandria

Cornel Stănilă, directorul general al CSC Șelimbăr, s-a declarat foarte mulțumit de meci, de evoluția formației pe care o reprezintă. A fost un drum lung pentru clubul din Sibiu, dar și cu găsirea unei cazări au fost complicații.

Totul s-a terminat cu bine pentru liderul din Liga 2, care și-a trecut în cont alte trei puncte, dar, după cum a punctat oficialul, până acum CSC Șelimbăr a disputat partide cu echipe considerate mai slab cotate. Le-a mai învins pe Metaloglobus și Unirea Dej, 1-0, respectiv 2-0.

În runda următoare va urma un duel complicat pentru CSC Șelimbăr, cu Concordia Chiajna, pe terenul formației din județul Ilfov.

E important că am luat trei puncte, o deplasare grea, lungă, după meciul de Cupa României, de la Câmpulung. A fost și cald, dar băieții au făcut un joc foarte bun, i-am felicitat și pe ei, pe Claudiu. Sperăm să o ținem tot așa.

Era important că câștigăm, urmează o serie foarte grea, cu Chiajna, meci în Cupa României, meci cu Steaua, Slatina, Buzău, Argeș, încep meciurile mai grele pentru noi. Au fost foarte importante aceste meciuri de început, e important să câștigi cu echipele considerate mai mici.

Noi ne vedem de drumul nostru, nu am pretenții să fim puși la favorite, să ne batem la nu știu ce. Vrem să câștigăm fiecare meci, fiecare etapă. A fost foarte greu cu Alexandria, deplasare lungă, nu am găsit cazare la Turnu Măgurele, nici la Alexandria, foarte complicat. Am stat la Roșiori, dar nu vreau să spun unde am stat exact, oricum mă înjură băieții”, a spus Cornel Stănilă la Sport Total FM.

CSC Șelimbăr a mai făcut o achiziție, Valmir Berisha

CSC Șelimbăr a mai oficializat o mutare, după cum a anunțat Liga2.ro încă de zilele trecute. Acum a făcut publică venirea lui Valmir Berisha (27 de ani), ultima dată la Minaur Baia Mare și în România fost jucător și la Chindia Târgoviște și SC Oțelul.

Site-ul nostru a anunțat discuțiile dintre părți încă din 12 august, iar acum Cornel Stănilă a anunțat că s-a înțeles cu atacantul, contractul fiind semnat vineri, 18 august:

Vineri am semnat cu un atacant, Berisha. Avem un pariu, eu, el și Claudiu, sunt convins că îl vom câștiga. E un pariu pe goluri. Am pus un bonus frumos în contract”.

CSC Șelimbăr, meci cu Concordia Chiajna

În calendar, pentru CSC Șelimbăr au fost consemnate trei deplasări la rând, două în campionat și una în Cupa României. Prima a fost la mijlocul săptămânii în curs, la ACS Muscelul Câmpulung Elite, în Cupa României, în Turul 3, scor 4-1. Sâmbătă a avut loc disputa cu CSM Alexandria, iar peste o săptămână jucătorii lui Claudiu Niculescu vor evolua la Concordia Chiajna.

O să vedeți o echipă bună a Șelimbărului și cu Chiajna!”, a spus, scurt, Cornel Stănilă despre duelul cu Concordia.

Foto: CSM Alexandria

https://liga2.prosport.ro/seria-1/robert-ilyes-din-nou-nemultumit-de-jocul-ciucanilor-acum-contra-corvinului-ne-au-dominat-in-toate-capitolele-cu-atitudinea-asta-nu-cred-ca-putem-juca-in-viitor-19281165

https://liga2.prosport.ro/seria-1/multa-tensiune-la-targoviste-dupa-ultimele-decizii-ale-sefilor-chindiei-19281154

https://liga2.prosport.ro/seria-1/flavius-stoican-noul-antrenor-al-resitei-19281036

https://liga2.prosport.ro/seria-1/calin-cojocaru-explicatii-puerile-dupa-viitorul-pandurii-ceahlaul-0-2-19281145

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cosmin-stan-a-fost-un-car-de-nervi-in-meciul-pierdut-de-dumbravita-la-resita-19281098

https://liga2.prosport.ro/seria-1/vasile-constantin-a-semnat-la-cs-tunari-19281093

Andrei PASCU 20 Aug. 2023, 14:00 Liga 2
Pe aceeași temă