Unirea Slobozia a terminat și ea în notă pozitivă seria amicalelor. Formația lui Adrian Mihalcea, victorie cu o echipă din Liga 3

Andrei PASCU 30 Jul. 2023, 14:38 Liga 2

Unirea Slobozia a ajuns și ea la finalul perioadei de pregătire cu amicale, iar sâmbătă, pe terenul propriu, a întâlnit o grupare din Liga 3, Metalul Buzău. A fost 3-1 după cele 90 de minute, iar Unirea Slobozia va debuta în noul sezon de Liga 3 contra CSM Reșița, pe teren propriu.

Unirea Slobozia a pierdut un test în această vară, iar în trei meciuri, luând în calcul și duelul cu Metalul Buzău, a marcat cel puțin trei goluri.

Unirea Slobozia, succes la scor în amicalul cu Metalul Buzău 

La Unirea Slobozia, în duelul de sâmbătă, a ieșit în evidență Laurențiu Vlăsceanu, care a marcat de două ori contra buzoienilor. El se încadrează în categoria jucătorilor ”under”, având 18 ani. Tot un ”under” a marcat și al treilea gol pentru Unirea Slobozia.

Denis Milotin-Cârciag, în vârstă de 17 ani, a punctat la rândul său în duelul cu Metalul Buzău. Reușita de onoare a formației din Liga 3 a fost semnată de Adrian Moldovan, spre finalul întâlnirii.

  • Unirea Slobozia a început amicalul cu Metalul Buzău în formula: Rusu – Dorobanțu, Pospelov, Dinu, Șandru, Coadă, Ekollo, Cojocari, Vlăsceanu, Atanase, Afalna.

Unirea Slobozia, un eșec în amicale

Unirea Slobozia a început seria amicalelor din această vară cu două victorii la scor, 11-0 cu SFC Urziceni (Liga 4) și 7-1 cu Abatorul Slobozia (Liga 4). Apoi, trupa lui Mihalcea a câștigat cu 1-0 amicalul cu Chindia Târgoviște, iar în stagiul de la Tărlungeni a jucat trei amicale, cu Olimpic Zărnești (scor 4-1), Metaloglobus (scor 2-0) și FC Brașov (1-1). Duelul trecut a întâlnit Dinamo (scor 0-1).

În Liga 2 va debuta în noul sezon, 2023/2024, Unirea Slobozia contra CSM Reșița, în deplasare, iar ulterior, în primele runde, va mai da peste Viitorul Pandurii (acasă), CS Mioveni (deplasare), CS Tunari (acasă) și Chindia Târgoviște (deplasare).

Referitor la noutățile de lot din această vară, clubul din județul Ialomița i-a achiziționat pe Mihai Șandru (ex Progresul Spartac), Cosmin Bîrnoi (ex Poli Timișoara), Ștefan Georgescu (ex CSO Plopeni – Liga 3), Denis Rusu (ex Gloria Buzău), Serafim Cojocari (ex Sheriff Tiraspol), Ștefan Pacionel (ex Steaua), Alexandru Melniciuc (împrumutat de la U Craiova), Milos Zukanovic (ex Metaloglobus), Mario Aioanei (ex Farul Constanța), Cosmin Atanase (ex Chindia Târgoviște), Laurențiu Vlăsceanu (ex FCSB) și Dmytro Pospelov (ex Ingulets – Ucraina).

Foto: Unirea Slobozia

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-resita-victorie-in-amicalul-cu-avantul-periam-19278460

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-rauta-a-revenit-in-liga-2-dupa-opt-ani-si-va-lupta-pentru-promovare-alaturi-de-arges-consider-ca-nu-este-un-pas-inapoi-echipa-lui-pelici-a-ratat-ultimul-amical-19278455

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-mioveni-a-pierdut-cu-cs-afumati19278452-19278452

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-a-castigat-amicalul-cu-cs-tunari-19278444

https://liga2.prosport.ro/seria-1/a-incetat-din-viata-florin-bejinaru-fost-jucator-si-ultimul-antrenor-al-echipei-pandurii-targu-jiu-19278439

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-invinsa-de-sepsi-osk-2-19278427

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 30 Jul. 2023, 14:38 Liga 2
Pe aceeași temă