Chindia Târgoviște și Unirea Slobozia s-au întâlnit într-un meci amical. Cum s-a terminat partida disputată în Ghencea

Andrei PASCU 08 Jul. 2023, 16:53 Liga 2
Chindia Târgoviște și Unirea Slobozia s-au întâlnit într-un meci amical. Cum s-a terminat partida disputată în Ghencea

Chindia Târgoviște și Unirea Slobozia, două echipe care au făcut schimbări majore de lot în această vară, s-au întâlnit într-un meci de verificare, pe un teren de antrenament al Complexului Sportiv Steaua, din Ghencea.

Câștig de cauză a avut formația pregătită de Adrian Mihalcea, care s-a impus la diferență de un gol, scor 1-0. Singura reușită a testului a venit în prima repriză.

Chindia Târgoviște – Unirea Slobozia, 0-1

Chindia Târgoviște și Unirea Slobozia vor arăta diferit în sezonul de Liga 2 care va începe la 5 august, ambele făcând modificări de jucători importante. Chindia încearcă să se regrupeze după retrogradarea din SuperLiga României, în timp ce Unirea Slobozia vrea să dea uitării eșecul ratării accederii în play-off-ul Ligii 2.

Ambele au schimbat la rândul lor antrenorul, iar până acum pare că a lucrat mai bine Unirea Slobozia. Amicalul de sâmbătă, 8 iulie, s-a terminat în favoarea formației lui Adrian Mihalcea. Singurul gol al testului a fost reușit de Ionuț Coadă. El a punctat în prima repriză.

  • Chindia Târgoviște a început în formula: Railean – Gîț, Plămadă, Dinu (cpt.), Ioniță, Premerean, Matiș, Boțogan, Șerban, Dodoi, Manolache
    Au mai intrat: Popescu – Roberto, Oprea, Petre, Bârstan, Zamfir, Călin, Atanase, Blejdea, Ioniță
  • Unirea Slobozia a început în formula: Rusu – Dorobanțu, Dinu, Lazăr, Toma, Coadă, Pacionel, Vlăsceanu, Băceanu, Bîrnoi, Zukanovic
    Unirea Slobozia, în repriza a doua: Georgescu – Ibrian, Rusu, Cireșoiu, Șandru, Ekollo, Lemnaru, Melniciuc, Afalna, Cojocari, Iancu

Unirea Slobozia a testat un tânăr de la Farul în amicalul cu Chindia Târgoviște

În acest test, Unirea Slobozia a mizat și pe Robert Băceanu (18 ani). Din informațiile furnizate de antrenorul Adrian Mihalcea pentru Liga2.ro, tânărul jucător este în probe, iar ”principalul” va decide, în zilele următoare, dacă Băceanu va evolua în tricoul Unirii în sezonul următor.

Băceanu este un tânăr care s-a format și a crescut la Academia Farul Constanța, până acum evoluând și la echipa U19 a clubului de la malul mării, dar și la ”satelitul” campioanei României.

Chindia Târgoviște, la primul amical. Unirea Slobozia pleacă în cantonament

Chindia Târgoviște s-a aflat la primul meci amical al verii. În zilele următoare, le va întâlni, în următoarea ordine, pe CSM Alexandria (12 iulie), CSM Ceahlăul (19 iulie) și Metaloglobus (28 sau 29 iulie. La data de 15 iulie va mai avea un test, dar deocamdată nu se cunoaște adversara, urmând a fi o echipă din Liga 2 sau din Liga 3.

Echipa din Liga 2 a debutat în testele de vară contra SFC Urziceni (Liga 4), de care a trecut fără probleme, la diferență mare, 11-0, iar al doilea test a fost susținut, sâmbătă, 1 iulie, în compania formației de Liga 3- Abatorul Slobozia. Elevii lui Adrian Mihalcea nu au avut probleme și s-au impus la scor, 7-1.

Unirea Slobozia a stabilit șapte meciuri amicale, iar primele trei au avut loc înaintea cantonamentului, programat la Tărlungeni, în perioada 10-21 iulie. În stagiul de pregătire, vor avea loc următoarele trei partide, cu Metaloglobus, FC Brașov și Olimpic Zărnești (Liga 3), iar după, cu o săptămână înainte de startul Ligii 2, Unirea Slobozia va întâlni Metalul Buzău (Liga 3).

Foto: Unirea Slobozia

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-victorie-la-scor-cu-minaur-baia-mare-19276976

https://liga2.prosport.ro/seria-1/retrospectiva-cifrica-a-sezonului-de-liga-2-19276973

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-ceahlaul-cu-29-de-jucatori-in-cantonament-19276963

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-succes-categoric-intr-un-amical-cu-progresul-spartac-19276948

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-si-cs-tunari-remiza-cu-goluri-intr-un-amical-19276936

 

 

 

 

Andrei PASCU 08 Jul. 2023, 16:53 Liga 2
Pe aceeași temă