A 12-a achiziție pentru Unirea Slobozia. Un ucrainean din prima ligă a țării sale, noul jucător al ialomițenilor

Andrei PASCU 26 Jul. 2023, 16:19 Liga 2
A 12-a achiziție pentru Unirea Slobozia. Un ucrainean din prima ligă a țării sale, noul jucător al ialomițenilor

Unirea Slobozia s-a concentrat și pe aducerea de jucători străini în această vară, poate mai mult ca în sezoanele precedente, iar cea mai recentă achiziție e tot un străin, un fotbalist din Ucraina mai exact.

Dmytro Pospelov, în vârstă de 31 de ani, născut la Odesa, a evoluat, în ciuda vârstei, o singură dată în afara țării natale. Experiența din România, de la Unirea Slobozia, este a doua în afara Ucrainei pentru apărătorul central.

Unirea Slobozia l-a adus și pe Dmytro Pospelov

Fundașul de 1.87 m a evoluat în stagiunea trecută în prima ligă din Ucraina, la Ingulets, unde a prins 18 meciuri (1.218 minute). În trecut, la nivel de seniori, fundașul a mai fost sub contract, printre altele, cu Dnister, FK Odesa, Metalist Harkov sau Cernomoreţ.

Singura experiență din afara Ucrainei a fost cea de la Turan Tovuz, în Azerbaijan. Acum, conform Independent Online, s-a înțeles cu Unirea Slobozia.

 

Unirea Slobozia a mai făcut alte 11 achiziții până acum!

Clubul din județul Ialomița i-a achiziționat în această vară și pe Mihai Șandru (ex Progresul Spartac), Cosmin Bîrnoi (ex Poli Timișoara), Ștefan Georgescu (ex CSO Plopeni – Liga 3), Denis Rusu (ex Gloria Buzău), Serafim Cojocari (ex Sheriff Tiraspol), Ștefan Pacionel (ex Steaua), Alexandru Melniciuc (împrumutat de la U Craiova), Milos Zukanovic (ex Metaloglobus), Mario Aioanei (ex Farul Constanța), Cosmin Atanase (ex Chindia Târgoviște) și Laurențiu Vlăsceanu (ex FCSB). În probe îl are și pe Robert Băceanu, de la Farul Constanța.

Unirea Slobozia mai are două meciuri amicale

Unirea Slobozia a început seria amicalelor din această vară cu două victorii la scor, 11-0 cu SFC Urziceni (Liga 4) și 7-1 cu Abatorul Slobozia (Liga 4). Apoi, trupa lui Mihalcea a câștigat cu 1-0 amicalul cu Chindia Târgoviște, iar în stagiul de la Tărlungeni a jucat trei amicale, cu Olimpic Zărnești (scor 4-1), Metaloglobus (scor 2-0) și FC Brașov (1-1).

Echipa lui Adrian Mihalcea mai are de disputat două partide amicale în această vară: joi, 27 iulie, va întâlni, la Săftica, Dinamo, iar sâmbătă, 29 iulie, pe teren propriu, va întâlni Metalul Buzău.

Foto: Unirea Slobozia și Playmaker Stats

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-mioveni-si-a-schimbat-presedintele-executiv-constantin-stancu-a-explicat-motivul-pentru-care-a-renuntat-la-aceasta-functie-dupa-zece-ani-si-ce-va-face-in-continuare-directorul-de-marketing-noul-19278065

https://liga2.prosport.ro/seria-1/argesul-victorie-la-limita-in-amicalul-cu-cs-mioveni-19278102

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-tunari-parteneriat-de-viitor-19278105

https://liga2.prosport.ro/seria-1/progresul-spartac-in-liga-2-sau-3-19278058

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-targoviste-a-oficializat-venirea-lui-matteo-fedele-19278054

Andrei PASCU 26 Jul. 2023, 16:19 Liga 2
Pe aceeași temă