Unirea Slobozia a dat lovitura și l-a convins pe Ștefan Pacionel să semneze! Alte două achiziții confirmate de conducere: un tânăr împrumutat din SuperLigă și un atacant din Liga 2

Andrei PASCU 02 Jul. 2023, 16:24 Liga 2
Unirea Slobozia a dat lovitura și l-a convins pe Ștefan Pacionel să semneze! Alte două achiziții confirmate de conducere: un tânăr împrumutat din SuperLigă și un atacant din Liga 2

Unirea Slobozia continuă să mute pe piața achizițiilor, iar recent a mai adus trei fotbaliști, pe care Adrian Mihalcea să se bazeze în stagiunea următoare, pentru atacarea play-off-ului de Liga 2.

Conducerea clubului a dezvăluit pentru Liga2.ro că trei noi jucători au semnat contracte, Ștefan Pacionel (mijlocaș, 24 de ani, ex Steaua), Alexandru Melniciuc (atacant, 18 ani, împrumutat de la Universitatea Craiova) și Milos Zukanovic (atacant, 27 de ani, ex Metaloglobus).

Unirea Slobozia, acord cu trei fotbaliști!

Unirea Slobozia a reușit să îi convingă pe cei trei să semneze, iar venirile vor continua și în perioada următoare. Analizând noutățile recente, Pacionel (foto principal și articol) a evoluat în sezonul recent încheiat de Liga 2 în 23 de meciuri, în 11 ca titular, și a înscris trei goluri.

Ștefan Pacionel a fost aproape de Farul Constanța, campioana României, în această vară, dar în cele din urmă negocierile au picat și s-a înțeles cu Unirea Slobozia. Este o lovitură pentru trupa lui Mihalcea, care va miza pe unul dintre cei mai buni fotbaliști ai stagiunii trecute de Liga 2.

Alexandru Melniciuc, născut la Arad, s-a format la Atletico Arad, Viitorul Arad și Academia Prosport. A făcut trecerea la Academica Clinceni U19 în vara lui 2021, iar din vara anului trecut a făcut pasul la formația a doua a clubului Universitatea Craiova.

Unirea Slobozia s-a întărit în compartimentul ofensiv

Milos Zukanovic este la a doua experiență în România, el venind în țara noastră în vara trecută, la Metaloglobus. În stagiunea anterioară, atacantul născut la Split (Croația), care are și cetățenie sârbă, a prins 18 meciuri (11 în întrecerea regulară și șapte în play-out) și a marcat de cinci ori, una din reușite în grupa pentru evitarea retrogradării.

La clubul din județul Ialomița au mai ajuns până acum Mihai Șandru (26 de ani, ex Progresul Spartac), Cosmin Bîrnoi (25 de ani, ex Poli Timișoara), Ștefan Georgescu (21 de ani, ex CSO Plopeni – Liga 3), Denis Rusu (32 de ani, ex Gloria Buzău) și Serafim Cojocari (22 de ani, ex Sheriff Tiraspol).

Este mult mai stufoasă lista plecărilor, Unirea Slobozia consemnând nu mai puțin de 12 până acum. Cu toate acestea, până la completarea locurilor lăsate libere de despărțiri, Unirea Slobozia a disputat și primele două meciuri amicale.

Unirea Slobozia a disputat și al doilea amical: 7-1 cu Abatorul Slobozia

Echipa din Liga 2 a debutat în testele de vară contra SFC Urziceni (Liga 4), de care a trecut fără probleme, la diferență mare, 11-0, iar al doilea test a fost susținut, sâmbătă, 1 iulie, în compania formației de Liga 3- Abatorul Slobozia. Elevii lui Adrian Mihalcea nu au avut nici de această dată probleme și s-au impus la scor, 7-1.

Unirea a învins Abatorul Slobozia, cu 7-1, în cel de-al doilea meci amical.

Coda,Ibrian,Birnoi 2,Radu,Ekollo2

Următorul meci al Uniriii se va juca sambata, 8 iulie, la ora 11:00, cu Chindia Targoviste”, a anunțat clubul din Slobozia pe Facebook.

Unirea Slobozia are următorul amical cu Chindia Târgoviște

Unirea Slobozia a stabilit șapte meciuri amicale, iar primele trei au loc înaintea cantonamentului, programat la Tărlungeni, în perioada 10-21 iulie. Până la stagiul de pregătire, echipa de Liga 2 va întâlni și adversara din sezonul următor Chindia Târgoviște, la 8 iulie.

Apoi, în cantonament, vor avea loc următoarele trei partide, cu Metaloglobus, FC Brașov și Olimpic Zărnești (Liga 3), iar după, cu o săptămână înainte de startul Ligii 2, Unirea Slobozia va întâlni Metalul Buzău (Liga 3).

Foto: Răzvan Păsărică (Sport Pictures) și Unirea Slobozia

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cat-costa-sa-te-lupti-la-promovare-in-liga-2-19276633

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-tunari-a-anuntat-11-plecari-19276626

https://liga2.prosport.ro/seria-1/inca-doua-achizitii-pentru-arges-un-fundas-retrogradat-cu-cs-mioveni-si-un-mijlocas-fost-la-poli-iasi-si-unirea-slobozia-in-sezonul-recent-incheiat-19276619

https://liga2.prosport.ro/seria-1/corvinul-a-cedat-la-limita-in-amicalul-cu-uta-in-care-alexandru-curtean-a-pus-punct-carierei-de-fotbalist-hunedorenii-primesc-doi-jucatori-chiar-de-la-aradeni-19276603

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-despartita-de-inca-doi-jucatori-se-muta-in-serbia-gorjenii-se-cantoneaza-in-banatul-sarbesc-19276601

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dragos-militaru-a-mai-adus-la-chindia-targoviste-un-fotbalist-pe-care-l-a-pregatit-la-unirea-dej-comunicatul-echipei-19276561

Andrei PASCU 02 Jul. 2023, 16:24 Liga 2
Pe aceeași temă