Poarta Unirii Slobozia, asigurată de un portar experimentat din sezonul următor. Mutarea făcută la cerința lui Adrian Mihalcea

Andrei PASCU 24 Jun. 2023, 14:17 Liga 2
Poarta Unirii Slobozia, asigurată de un portar experimentat din sezonul următor. Mutarea făcută la cerința lui Adrian Mihalcea

Unirea Slobozia compune lotul de jucători alături de care va aborda sezonul următor de Liga 2, în care va ataca accederea în play-off, obiectiv ratat în stagiunea următoare.

Adrian Mihalcea a reușit să îl convingă pe portarul Denis Rusu (32 de ani), cei doi colaborând în anul fotbalistic trecut, la Gloria Buzău, să vină. De altfel, Rusu s-a despărțit și el de formația buzoiană după ultimul meci din 2022/2023, după returul de menținere/promovare în SuperLiga României, cu UTA, pierdut.

Unirea Slobozia a confirmat aducerea portarului Denis Rusu

Actele între Unirea Slobozia și Denis Rusu au fost parafate, informația fiind confirmată de conducerea clubului, pentru Liga2.ro. Denis Rusu a jucat la Viitorul Pandurii în perioada octombrie 2020 – aprilie 2021, iar până să ajungă la Gloria Buzău, în ianuarie acest an, a fost legitimat la Universitatea Craiova pentru câteva luni.

Pentru Viitorul Pandurii a evoluat în 11 partide, 10 în Liga 2 și una în Cupa României. A primit nouă goluri și a închis poarta în cinci meciuri. Înainte de Viitorul Pandurii, portarul a mai jucat, în România, doar la Poli Iași. Anterior, a avut experiențe în țara natală, în Republica Moldova.

La Gloria Buzău, sezonul trecut, a prins numai opt partide, șase în play-off și cele două din barajul cu UTA. A încasat 13 goluri și a închis poarta în trei dueluri.

Aducerea lui Denis Rusu, a patra pentru Unirea Slobozia

La clubul din județul Ialomița au mai ajuns până acum Mihai Șandru (26 de ani, ex Progresul Spartac), Cosmin Bîrnoi (25 de ani, ex Poli Timișoara) și Ștefan Georgescu (21 de ani, ex CSO Plopeni – Liga 3).

Unirea Slobozia, care s-a reunit la 21 iunie, a prelungit acordurile cu Ionuț Coadă, Ionuț Dinu și Serges Ekollo. În schimb, nu vor mai continua Alin Boțogan, care s-a întors la Petrolul, de unde era împrumutat, Ciprian Rus, înțeles cu CSM Reșița, Denis Golda, înțeles cu Unirea Dej, și Vlad Prejmerean, care a fost prezentat de Chindia Târgoviște.

A fost trasată și perioada de pregătire la Unirea Slobozia, iar echipa a avut primul antrenament la 21 iunie. Echipa va merge într-o perioadă de pregătire centralizată în țară, la Tărlungeni, în perioada 10-21 iulie.

Am făcut o analiză în ceea ce privește lotul, vor fi schimbări, vor veni jucători cu experiență de Liga 2 play-off și, bineînțeles, fotbaliști tineri, avem nevoie de ei. Vrem să aducem plus de calitate la Unirea Slobozia”, a spus Adrian Mihalcea în momentul revenirii la Unirea Slobozia.

Liga2.ro va anunța la începutul săptămânii următoare programul exact al Unirii Slobozia, dar și lotul complet pe care îl are în acest moment sub comandă Adrian Mihalcea.

Foto: Răzvan Păsărică (Sport Pictures) și Viitorul Pandurii

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-pluseaza-la-achizitii-cu-un-mijlocas-si-un-portar-fosti-la-unirea-slobozia-respectiv-unirea-dej-cum-a-fost-pus-presedintele-cj-dambovita-intr-o-situatie-stanjenitoare-si-ce-l-a-scos-din-fire-19275830

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-a-anuntat-aducerea-unui-mijlocas-19275828

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-curtean-nu-mai-continua-cu-corvinul-si-in-liga-2-a-decis-sa-puna-punct-carierei-de-fotbalist-nu-e-o-decizie-usoara-dar-trebuia-sa-vina-si-acest-moment-19275820

https://liga2.prosport.ro/seria-1/doua-noi-achizitii-pentru-unirea-dej-un-jucator-fost-la-unirea-constanta-si-gloria-buzau-si-altul-care-si-a-facut-debutul-in-liga-2-la-poli-iasi-19275815

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-a-mai-rezolvat-un-transfer-pentru-noul-sezon-un-tanar-portar-al-unei-adversare-din-sezonul-trecut-19275811

Andrei PASCU 24 Jun. 2023, 14:17 Liga 2
Pe aceeași temă