Adrian Mihalcea, primele achiziții după revenirea la Unirea Slobozia. Perioadele contractuale ale celor trei nou-veniți

Andrei PASCU 15 Jun. 2023, 13:38 Liga 2
Adrian Mihalcea, primele achiziții după revenirea la Unirea Slobozia. Perioadele contractuale ale celor trei nou-veniți

Unirea Slobozia a făcut primele achiziții după ce l-a readus pe banca tehnică pe Adrian Mihalcea. Stafful tehnic și conducerea au reușit să convingă trei jucători să se alăture lotului, pentru sezonul următor de Liga 2.

Unirea Slobozia a căzut la acord cu doi fotbaliști cu experiență și un tânăr, momentan.

Unirea Slobozia, trei achiziții!

La clubul din județul Ialomița au ajuns Mihai Șandru (26 de ani, ex Progresul Spartac), Cosmin Bîrnoi (25 de ani, ex Poli Timișoara) și Ștefan Georgescu (21 de ani, ex CSO Plopeni – Liga 3).

Referitor la Șandru, a evoluat în 24 de meciuri de Liga 2 sezonul trecut pentru retrogradata Progresul Spartac, incluzând și dubla manșă a barajului de menținere cu Metaloglobus, reușind să marcheze de 4 ori. În trecut, fundașul lateral a mai evoluat pentru Dacia Unirea Brăila, Metaloglobus, fosta Farul Constanța și desființata Academica Clinceni.

Bîrnoi a prins 23 de partide în stagiunea trecută de ligă secundă, reușind să marcheze pentru retrogradata în Liga 3 în 4 rânduri. Anterior, Bîrnoi a mai evoluat pentru Farul Constanța, Viitorul Constanța, Poli Iași și ACS Poli Timișoara.

Ștefan Georgescu, portar, în ciuda vârstei, a trecut pe la mai multe echipe până acum, printre care și Unirea Dej, AFC Odorheiu Secuiesc sau Petrolul.

Unirea Slobozia a luat doi jucători de la retrogradate în Liga 3

Potrivit Info Ialomița, Mihai Șandru a semnat pe doi ani, la fel ca Ștefan Georgescu, în timp ce Cosmin Bîrnoi și-a dat acordul pentru un contract pe un singur sezon.

Unirea Slobozia a umblat și la contractele anumitor jucători pe care îi avea în lot sezonul trecut. S-au prelungit acordurile cu trei fotbaliști, Ionuț Coadă, Ionuț Dinu și Serges Ekollo, conform sursei amintite.

În schimb, la Slobozia nu va mai continua Alin Boțogan, care s-a întors în SuperLiga României, la Petrolul, acolo de unde a fost împrumutat pentru stagiunea trecută de Liga 2.

  • Constantin Toma, Gabriel Lazăr, Florinel Ibrian și Chirst Afalna mai au contract cu Unirea Slobozia până în data de 30 iunie 2024.

Unirea Slobozia, o săptămână până la reunire

A fost trasată perioada de pregătire într-o oarecare măsură, Unirea Slobozia urmând să se reunească la 22 iunie. Atunci este de așteptat ca echipa să facă primele modificări de lot, în funcție de cerințele lui Adrian Mihalcea, dar a fost stabilit și cantonamentul de vară.

Unirea Slobozia va merge într-o perioadă de pregătire centralizată în țară, la Tărlungeni, în perioada 10-21 iulie.

Am făcut o analiză în ceea ce privește lotul, vor fi schimbări, vor veni jucători cu experiență de Liga 2 play-off și, bineînțeles, fotbaliști tineri, avem nevoie de ei. Vrem să aducem plus de calitate la Unirea Slobozia”, a spus Adrian Mihalcea în momentul revenirii la Unirea Slobozia.

Foto: George Filip și Leczki Jozsi (Mediafax Foto) și Răzvan Păsărică (Sport Pictures)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/calin-cojocaru-n-a-semnat-noul-contract-cu-viitorul-pandurii-dar-a-stabilit-programul-de-pregatire-stiu-ca-au-plecat-multi-jucatori-dar-deja-suntem-in-tratative-cu-altii-19275055

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dragos-militaru-este-tot-liber-de-contract-dupa-ce-a-refuzat-prelungirea-acordului-cu-unirea-dej-daca-aveam-licenta-pro-acum-eram-in-cantonament-cu-echipa-antrenorul-se-simte-preg-19275052

https://liga2.prosport.ro/liga-4/prima-campioana-judeteana-care-promoveaza-in-liga-3-reprezentanta-bacaului-profita-de-problema-adversarei-pe-care-urma-sa-o-intalneasca-in-baraj-si-urca-la-masa-verde-in-al-treilea-19275046

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cantonament-in-bulgaria-pentru-echipa-lui-claudiu-niculescu-selimbarul-are-stabilit-pana-acum-un-singur-amical-19275043

https://liga2.prosport.ro/seria-1/erik-lincar-noul-antrenor-al-echipei-concordia-chiajna-19274999

https://liga2.prosport.ro/liga-3/satelitul-neoficial-al-clubului-uta-s-a-despartit-de-antrenorul-mihai-petcut-un-an-bun-tinerii-de-la-uta-au-crescut-mult-mircea-rednic-ca-decide-daca-vreunul-merita-sa-ra-19275039

 

 

Andrei PASCU 15 Jun. 2023, 13:38 Liga 2
Pe aceeași temă