SCM Gloria Buzău a început antrenamentele din 2021 cu 28 de jucători. Peste o săptămână, Ilie Stan își duce echipa în cantonament

Marius ANGHEL 11 Jan. 2021, 18:36 Liga 2

SCM Gloria Buzău și-a reluat și ea de astăzi, 11 ianuarie 2021, antrenamentele pentru pregătire părții a doua a campionatului Ligii 2, la fel ca Rapid, Concordia Chiajna, Ripensia, Aerostar, CSM Reşiţa, Viitorul Pandurii sau Farul.

Ilie Stan stabilește lotul pentru cantonament la SCM Gloria Buzău într-un amical cu CSM Râmnicu Sărat

La primul antrenament din 2021 al echipei din Crâng, Ilie Stan a avut la dispoziție 28 de jucători, majoritatea fiind dintre cei care s-au aflat în lot la finalul anului trecut. Însă, au fost și ”câţiva jucători aflaţi în probe”, al căror nume este ținut secret de club, ca nu cumva altcineva să-i ”fure”.

Vizita medicală este programată mâine, iar apoi pregătirea va continua pe plan local o săptămână. În perioada 18-29 ianuarie, SCM Gloria Buzău merge la Sărata Monteoru pentru cantonament, lotul urmând să fie stabilit după cantonamentul de sâmbătă, 16 ianuarie, cu CSM Râmnicu Sărat.

”Astăzi, echipa de fotbal seniori a făcut primul antrenament din acest an. La reunirea pentru pregătirea sezonului de primăvară, Ilie Stan a avut la dispoziţie 28 de jucători. Aceștia au reprezentat, în mare, lotul cu care a încheiat prima parte a sezonului, plus câţiva jucători aflaţi în probe.

Mâine, sportivii vor efectua vizita medicală şi vor continua pregătirea pe plan local. Sâmbătă, 16 ianuarie 2021, SCM Gloria Buzău va disputa un prim meci de verificare, cu CSM Râmnicu Sărat, test în urma căruia tehnicianul buzoian va definitiva şi lotul cu care va pleca, la începutul săptămânii viitoare, în cantonamentul de la Monteoru, pentru 12 zile”, sună, sec, comunicatul SCM Gloria Buzău.

Echipa din Buzău mai are programate amicale cu SC Oțelul Galați, Astra 2, Dacia Unirea Brăila (4 februarie), Foresta Suceava (6 februarie) și CS Afumați (10 februarie).

Foto: SCM Gloria Buzău

https://liga2.prosport.ro/seria-1/scm-gloria-buzau-reia-pregatirile-pe-11-ianuarie-ilie-stan-a-stabilit-un-cantonament-de-11-zile-si-sapte-meciuri-de-verificare-sper-sa-fie-o-perioada-buna-sa-ne-ajute-19164159

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ilie-stan-inca-socat-dupa-dezvaluirile-prosport-despre-jucatorul-parior-din-echipa-sa-nu-am-intalnit-asa-ceva-in-viata-mea-care-mai-e-situatia-lui-marius-ionita-19163994

Marius ANGHEL 11 Jan. 2021, 18:36 Liga 2
Pe aceeași temă