CSM Slatina, a doua echipă cea mai grăbită din Liga 2 în privința reluării pregătirii. Dinu Todoran a condus primul antrenament

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 05 Jan. 2021, 19:04 Actualizat: 06 Jan. 2021, 17:13 Liga 2

După ASU Politehnica Timișoara, a doua echipă din Liga 2 care și-a reluat antrenamentele în 2021 este CSM Slatina. Nou-promovata începe pregătirea cu un nou antrenor principal, în persoana lui Dinu Todoran, după ce ultimele două meciuri din 2020 pe bancă a stat Mircea Voicu, cel care a asigurat interimarul după plecarea lui Mihai Ianovschi.

La fel ca timișorenii, care au fost însă mult mai matinali, oltenii s-au reunit astăzi, 5 ianuarie. Dinu Todoran a sunat adunarea la Slatina după-amiază, în vederea începerii pregătirii de iarnă. Antrenorul a avut la dispoziție e unul dintre terenurile din cadrul Complexului Sportiv ”1 Mai” toţi componenţii lotului care a încheiat meciurile oficiale din 2020.

CSM Slatina merge în cantonament la Cheile Grădiștei și și-a stabilit cinci amicale

CSM Slatina se va pregăti pe plan local timp de două săptămâni, urmând ca apoi să meargă într-un cantonament montan, un stagiu centralizat la Cheile Grădiștei. Până atunci, vineri, 8 ianuarie, la prima oră a dimineţii, jucătorii lui Dinu Todoran vor efectua vizita medicală la Policlinica Sportivă din Craiova.

După zece zile de pregătire intensă în stațiunea din județul Brașov, CSM Slatina va susţine, în ziua revenirii acasă, un prim meci amical. Adversar îi va fi, în data de 27 ianuarie, echipa de Liga 3 Corona Braşov (liderul din Seria 5). Mai sunt stabilit teste cu Unirea Bascov (3 februarie), Viitorul Pandurii Târgu Jiu (6 februarie), Pandurii Târgu Jiu (10 februarie) și ACSO Filiași (13 februarie).

CSM Slatina are programat primul meci oficial din 2021 în jurul datei de 20 februarie, pe teren propriu, cu CS Mioveni, în cadrul etapei a 16-a a Ligii 2. Trupa olteană se află pe locul 16 în clasamentul Ligii 2, cu 16 puncte acumulate în 14 meciuri. Pe lângă partida cu argeșenii, CSM mai are jocuri cu ”U” Cluj (deplasare), Farul (acasă), CSM Reșița (deplasare), Ripensia (acasă) și FK Csikszereda (deplasare).

Foto: CSM Slatina

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 05 Jan. 2021, 19:04 Actualizat: 06 Jan. 2021, 17:13 Liga 2
Pe aceeași temă