Aerostar Bacău a organizat primul antrenament din 2021. Moldovenii au programat cantonamentul și vor disputa câteva meciuri amicale. Daniel Munteanu pregătește veniri de ”jucători care se pot impune titulari”

Răzvan STÎNGĂ 11 Jan. 2021, 15:18 Liga 2
Aerostar Bacău a organizat primul antrenament din 2021. Moldovenii au programat cantonamentul și vor disputa câteva meciuri amicale. Daniel Munteanu pregătește veniri de ”jucători care se pot impune titulari”

Aerostar Bacău a reluat la rândul ei pregătirile pentru debutul în Liga a 2-a în 2021, luni, 11 ianuarie. Moldovenii au sunat prima adunare din noul an la stadionul din localitate, acolo unde vor organiza ședințele de pregătire până pe 25 ianuarie. Abia apoi va urma și un cantonament care se va întinde până la începutul lunii februarie, până pe 5.

Aerostar Bacău, cantonament la Miercurea Ciuc 

Ca majoritatea echipelor din Liga 2, Aerostar Bacău va organiza stagiul în România, dar nu la Târgu Secuiesc sau Piatra Neamț, unde se preconiza, ci la Miercurea Ciuc. Antrenorul Daniel Munteanu a decis locația datorită condițiilor de acolo, după cum a declarat.

”Am decis să efectuăm cantonamentul la Miercurea Ciuc, deoarece aici condițiile de cazare și de pregătire sunt foarte bune”, a spus Daniel Munteanu, citat de Deșteptarea.

Aerostar Bacău a programat un singur amical până acum. Moldovenii au stabilit un prim test, sâmbătă, cu Kids Tâmpa Braşov, din Liga 3. Mai sunt în plan alte meciuri de verificare cu FK Csikszereda, Foresta Suceava, Știința Miroslava și SCM Gloria Buzău. Cu buzoienii, partida ar putea avea loc pe 12 februarie, potrivit sursei amintite.

Aerostar Bacău s-a despărțit de un fotbalist, dar pune la cale câteva veniri importante 

Aerostar Bacău a anunțat și prima plecare din această iarnă. Antrenorul Daniel Munteanu a decis că nu mai are nevoie de atacantul Alexandru Zaharia (20 de ani), adus la începutul campionatului împrumut de la Poli Iași, din Liga 1. Moldovenii se pregătesc și de primele veniri.

Se au în vedere mai multe transferuri, după cum a adăugat antrenorul Daniel Munteanu. Deși nu vor fi anunțate prea multe veniri, ”principalul” are în plan aducerea de jucători care să aducă plus valoare echipei, care să crească nivelul lotului.

”Așa cum am mai spus-o, vrem să aducem doar jucători care se pot impune ca titulari și care pot garanta un plus de valoare echipei.

Chiar dacă nu am adunat câte puncte am fi meritat, finalul lui 2020 a arătat că suntem în progres. Prin urmare, vrem să continuăm și chiar să îmbunătățim acest parcurs. Dorința noastră este de a obține cât mai multe puncte în etapele rămase din sezonul regulat, care să ne dea încredere în play-out astfel încât să reușim salvarea de la retrogradare”, a mai spus Daniel Munteanu.

Din sezonul regular, Aerostar Bacău mai are de disputat șase meciuri în 2021, cu Unirea Slobozia (acasă, 20 februarie), Metaloglobus București (deplasare, 27 februarie), Pandurii Târgu Jiu (acasă, 6 martie), Turris Oltul Turnu Măgurele (deplasare, 13 martie), Concordia Chiajna (acasă, 20 martie) și CS Mioveni (deplasare, 27 martie).

Foto: Deșteptarea

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 11 Jan. 2021, 15:18 Liga 2
Pe aceeași temă