EXCLUSIV | Unirea Slobozia, la primele transferuri. Au fost aduși trei jucători, dar au și plecat cinci. Ilie Lemnaru: ”Mai așteptăm un atacant și un mijlocaș.” S-au stabilit locul cantonamentului și patru amicale

Răzvan STÎNGĂ 06 Jan. 2021, 19:49 Liga 2
EXCLUSIV | Unirea Slobozia, la primele transferuri. Au fost aduși trei jucători, dar au și plecat cinci. Ilie Lemnaru: ”Mai așteptăm un atacant și un mijlocaș.” S-au stabilit locul cantonamentului și patru amicale

Unirea Slobozia s-a reunit miercuri, 6 ianuarie, pentru primele antrenamente din 2021 și pentru pregătirea reluării Ligii a 2-a. Echipa antrenată de Adrian Mihalcea a făcut și primele mișcări la nivelul lotului, renunțând deja la cinci jucători și aducând alți trei în loc.

Unirea Slobozia a adus trei fotbaliști, dintre care doi legitimați la echipe din Liga 1 

La capitolul veniri intră doi mijlocași, Marius Vanghele (17 ani), fost la Academica Clinceni, și Bogdan Vasile (25 de ani), fost la ASU Poli, și portarul Denis Ciofu (18 ani), de la Poli Iași. Doar ultimul a venit sub formă de împrumut, în timp ce mijlocașii au semnat din postura de liberi de contract cu formația din Slobozia.

În ceea ce privește plecările, Adrian Mihalcea și stafful său au decis că nu mai au nevoie de cinci nume: portarul George Tudor (31 de ani), care a semnat deja cu Dacia Unirea Brăila, fundașul Adrian Stoianovici (20 de ani) și mijlocașii Ricardo Mihalache (25 de ani), Radu Pocol (18 ani) și Alexandru Chebac (28 de ani) sunt cei care trebuie să își găsească noi angajamente.

Ilie Lemnaru: ”Mai așteptăm un atacant și un mijlocaș care joacă în spatele vârfului” 

Unirea Slobozia nu se oprește însă aici și mai are în plan să mai facă anumite modificări, până la reluarea campionatului. În privința întăririi lotului, vor mai veni sigur doi jucători, un atacant și un mijlocaș ofensiv, potrivit președintelui Ilie Lemnaru.

”Mai așteptăm un atacant și un mijlocaș care joacă în spatele vârfului. De reziliat, o să mai reziliem cu vreo încă trei jucători. Aveam 28 de jucători în lot, iar Adrian Mihalcea vrea să aibă la dispoziție 25, cu trei portari. În momentul acesta suntem mulțumiți, dar mai avem nevoie de jucătorii de care am zis, pe faza de atac”, a declarat Ilie Lemnaru, președintele clubului Unirea Slobozia, pentru Liga2.ro.

Unirea Slobozia, cantonament de 11 zile și trei meciuri amicale deja programate 

Unirea Slobozia a stabilit și cantonamentul premergător reluării Ligii a 2-a. Va merge la Snagov, în perioada 25 ianuarie – 5 februarie, pentru cazare, iar antrenamentele se vor desfășura la Izvorani. În privința meciurilor amicale, au fost programate în primă fază trei: cu Abatorul Slobozia (pe 9 ianuarie, înaintea cantonamentului), Farul (22 ianuarie, tot înaintea cantonamentului), Progresul Spartac (30 ianuarie) și Concordia Chiajna (3 februarie).

”Avem un amical sâmbătă, când vor veni și câțiva jucători în probe. O să jucăm cu Abatorul Slobozia, o echipă din Liga 4.  În perioada 25 ianuarie – 5 februarie o să facem și un cantonament. O să ne cazăm la Snagov, dar o să ne pregătim la Izvorani.

Am programt și câteva amicale. Pe 30 ianuarie cu Progresul Spartac și pe 3 februarie cu Concordia Chiajna. Cu Petrolul vorbiserăm să jucăm, dar nu am mai găsit dată disponibilă, pentru că pleacă și ei în cantonament. O să mai jucăm înainte de cantonament, pe 22 ianuarie, cu Farul dar nu știm unde deocamdată”, a încheiat dialogul cu Liga2.ro, Ilie Lemnaru.

Unirea Slobozia, locul 19 în Liga 2 

Unirea Slobozia e pe locul 19 în Liga 2, deși în primele etape a fost una dintre surprizele plăcute ale acestui sezon și s-a situat și în partea de sus a clasamentului. Nou-promovata a trecut apoi prin momente mai puțin bune din cauza infectării cu COVID-19 a mai multor jucători din lot și a finalizat anul pe antepenultimul loc.

După 14 meciuri, formația care va fi pregătită din acest an de Adrian Mihalcea a luat 15 puncte, din patru victorii, trei egaluri și șapte înfrângeri. Sub Unirea Slobozia se mai află doar Aerostar Bacău (9 puncte), și Pandurii (7 puncte).

Foto: AFC Unirea 04 Slobozia

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-liviu-mihai-negociaza-rezilierea-cu-turris-oltul-si-are-deja-primele-oferte-de-la-doua-cluburi-din-liga-2-formatia-din-turnu-magurele-se-pregateste-sa-mai-renunte-la-alti-trei-fotbalisti-19163925

https://liga2.prosport.ro/prosport-live/video-ovidiu-herea-isi-spune-inca-o-data-dorinta-sa-ma-intorc-si-sa-ma-retrag-de-la-rapid-pe-stadionul-nou-de-ce-nu-ii-da-drumul-metaloglobus-19163944

https://liga2.prosport.ro/seria-1/foto-petrolul-si-a-reluat-antrenamentele-cu-27-de-jucatori-dar-destul-de-multi-absenti-silviu-pana-si-stefan-barboianu-sunt-primele-doua-achizitii-19163862

Răzvan STÎNGĂ 06 Jan. 2021, 19:49 Liga 2
Pe aceeași temă