Ilie Stan, încă șocat după dezvăluirile ProSport despre jucătorul parior din echipa sa: ”Nu am întâlnit așa ceva în viața mea!” Care mai e situația lui Marius Ioniță

Autor: Robert ZANFIR Publicat: 07 Jan. 2021, 12:33 Liga 2
Ilie Stan, încă șocat după dezvăluirile ProSport despre jucătorul parior din echipa sa: ”Nu am întâlnit așa ceva în viața mea!” Care mai e situația lui Marius Ioniță

Ilie Stan (53 de ani) se arată în continuare șocat de cazul lui Marius Ioniță, jucătorul său acuzat că paria inclusiv pe meciurile propriei echipe. Fundașul a fost dat de gol de fosta sa iubită, iar scandalul de la SCM Gloria Buzău a fost prezentat pe larg de ProSport.

Marius Ioniță, fundașul Buzăului, a fost dat de gol de iubita înșelată că a pariat chiar și pe meciurile echipei lui. Conform spuselor femeii, jucătorul antrenat de Ilie Stan la SCM Gloria și-a deschis mai multe conturi la multiple case de pariuri online, pe numele logodnicei sale, pentru a putea paria.

În urma dezvăluirilor ProSport, Ioniță a fost suspendat de club, cel puțin până la finalizarea anchetei.

Ilie Stan, șocat după dezvăluirile ProSport: ”Nu am întâlnit așa ceva în viața mea!”

Ilie Stan spune că nu a vorbit nici până acum cu jucătorul și că acesta este suspendat până la finalizarea anchetei interne. SCM Gloria Buzău se va reuni în data de 11 ianuarie, pentru a relua pregătirile pentru partea a doua a sezonului Ligii 2.

”Nu am întâlnit așa ceva în toată cariera mea de antrenor. Și nici ca jucător! Am fost șocat, mai ales că am aflat din presă.

Nu am vorbit cu Marius Ioniță. Și nici nu am ce să vorbesc cu el. Vreau să cred că nu e adevărat! Decizia finală e la conducere. Eu sunt doar antrenor. Dacă va fi găsit vinovat, cel mai probabil nu va mai face parte din lot.

Deocamdată ancheta internă e încă în desfășurare, iar la finalul săptămânii se va lua o decizie. Momentan e suspendat. Noi pe 11 ianuarie ne reunim.

Eu nu am avut ce să îi reproșez nici la antrenamente, nici pe teren. Nu am avut probleme cu el, însă eu mă concentrez pe echipă, nu pe un jucător anume”, a declarat Ilie Stan pentru Fanatik.ro.

Aceasta este a doua reacție a lui Ilie Stan despre cazul lui Marius Ioniță. Inițial, antrenorul a vorbit pentru ProSport.

FRF nu a luat nicio măsură împotriva jucătorului până la această oră.

Fosta iubită a lui Ioniță, cea care l-a pârât pe jucător: ”Nu poate să treacă o zi fără să pună măcar un bilet. Deja e drog”

Fosta iubită a lui Marius Ioniță a dezvăluit pentru ProSport că nu exista zi în care acesta să nu parieze. Pentru Marius Ioniță, pariurile deveniseră un adevărat drog.

„La el deja e drog, nu poate să treacă o zi fără să pună măcar un bilet. Din acest motiv am ajuns să îl împrumut cu o sumă destul de mare pe care nu am mai recuperat-o.

Problema mare nu era că juca, ci că paria pe meciurile propriei echipe sau îmi furniza informații în funcție de lot sau discuțiile de la ședința tehnică să pot juca online. Uneori primeam mesaje și la pauza dintre reprize”, a spus fosta iubită a lui Ioniță.

Nu am intrat în viața mea într-o casă de pariuri. Nici nu știu cum se joacă!

Ilie Stan, antrenor SCM Gloria Buzău

Autor: Robert ZANFIR Publicat: 07 Jan. 2021, 12:33 Liga 2
Pe aceeași temă