Ripensia se prezintă la stadion și intră pe teren la ora la care trebuia să joace restanța cu CS Mioveni, anulată din cauza argeșenilor, care urmează să câștige la ”masa verde”

Marius ANGHEL 02 Dec. 2020, 13:33 Liga 2
Ripensia se prezintă la stadion și intră pe teren la ora la care trebuia să joace restanța cu CS Mioveni, anulată din cauza argeșenilor, care urmează să câștige la ”masa verde”

Ripensia Timișoara trebuia să joace astăzi, de la ora 14:00, pe teren propriu, meciul restant cu CS Mioveni, din cadrul etapa a 12-a a Ligii 2, însă partida nu se va mai disputa niciodată. Formația argeșeană a anunțat ieri că are trei cazuri de coronavirus, iar DSP Argeș nu i-a permis să facă deplasarea în Banat.

Conform regulamentului, jocul nu poate fi reprogramat încă o dată, după ce prima dată nu s-a disputat din cauza problemelor pe care le-a avut Ripensia cu COVID-19, iar trupa galben-roșie urmează să piardă la ”masa verde” cu 3-0.

Ripensia se prezintă la stadion la ora la care trebuia să joace meciul cu CS Mioveni

Ripensia a reacționat după vestea primită de la Mioveni prin antrenorul Cosmin Petruescu, cât și printr-un comunicat al conducerii, însă astăzi continuă protestul față de CS Mioveni și regulamentul făcut de FRF pentru această perioadă în care competițiile au loc pe timp de pandemie.

Echipa timișoreană se va prezenta la stadionul Electrica, acolo unde trebuia să se întâlnească CS Mioveni, și va intra pe teren la ora la care trebuia să joace, de la ora 14:00. Bănățenii au invitat și reprezentanții presei acreditați pentru această partidă.

”Zi de meci! De la ora 14, intrăm pe teren pentru jocul cu CS Mioveni. Accesul presei se face ca de obicei, la poarta din stânga tribunei oficiale.
Tempo, Ripi!”, a anunțat Ripensia pe site-ul oficial și pe pagina sa de Facebook, acolo unde a stârnit confuzie printre suporterii care știau că partida nu va mai avea loc la reprogramare din cauza Mioveniului. ”Noi jucăm”, a fost răspunsul Ripensiei.

RĂMÂI pe Liga2.ro pentru noi informații despre acest subiect.

Două meciuri în acest sezon de Liga 2 au fost decise la ”masa verde”. Nici restanța ”U” Cluj – Farul, programată tot azi, nu se joacă

În acest sezon de Liga 2, alte două meciuri au fost decise la ”masa verde” din aceeași cauză ca cea întâlnită acum la Ripensia – CS Mioveni.

Este vorba despre Aerostar Bacău – Viitorul Pandurii 0-3 și Unirea Slobozia – CSM Slatina 0-3, în care gazdele nu au putut juca la programarea inițială din cauza cazurilor de COVID-19, iar la reprogramare nu au putut evolua formațiile oaspete, care au și fost declasate de Comisia de Disciplină și Etică a FRF câștigătoare la ”masa verde”. Alte cinci jocuri din acest sezon de Liga 3 au avut aceeași soartă.

Tot miercuri, 2 decembrie, dar de la ora 16:45, trebuia să aibă loc și restanța ”U” Cluj – Farul, însă nici aceasta nu va avea loc, fiindcă constănțenii au anunțat șase cazuri de COVID-19 și faptul că DSP nu le permite să facă deplasarea.

”U” Cluj a cerut FRF să reprogrameze meciul, iar suporterii clujeni acuză DSP Constanța, clubul Farul și pe Ciprian Marica.

Foto: Sebastian Tătaru / Mediafax Foto

Marius ANGHEL 02 Dec. 2020, 13:33 Liga 2
Pe aceeași temă