EXCLUSIV | Reacția lui Cosmin Petruescu după ce CS Mioveni a anunțat că nu poate juca restanța cu Ripensia, iar timișorenii vor pierde la ”masa verde”

Anda DELIU 01 Dec. 2020, 15:16 Liga 2
EXCLUSIV | Reacția lui Cosmin Petruescu după ce CS Mioveni a anunțat că nu poate juca restanța cu Ripensia, iar timișorenii vor pierde la ”masa verde”

Ripensia Timișoara se antrena de zor pentru meciul restant cu CS Mioveni, programat miercuri, 2 decembrie, de la ora 14:00, când a primit vestea că jocul ce conta pentru etapa a 12-a a Ligii 2 nu se va mai disputa niciodată. Partida apare ca neprogramată, după ce la formația argeșeană au apărut trei cazuri de coronavirus, iar DSP Argeș nu i-a permis să facă deplasarea în Banat.

Firește, timișorenii sunt dezamăgiți, dar antrenorul Cosmin Petruescu a reușit să fie foarte diplomat, deși vor pierde meciul la ”masa verde”.

Cosmin Petruescu, după ce Ripensia ratează restanța cu CS Mioveni: ”Le urez multă sănătate”

”Conferențiarul” a spus că le urează multă sănătate argeșenilor. ”Ce pot să spun decât că știu prin ce am trecut noi. Le urez multă sănătate celor de la Mioveni. Sănătatea este cel mai important lucru. Nu știu câte cazuri au, nu am vorbit cu nimeni de acolo. Acum am ieșit din antrenament. Noi am avut 23 de cazuri, toate odată”, a declarat Cosmin Petruescu pentru Liga2.ro.

CS Mioveni are doar trei cazuri de COVID-19, dar și multe semne de întrebare față de această imposibilitate de a face deplasarea la Timișoara pentru a juca restanța cu Ripensia. Argeșenii sunt avantajați de regulamentul, fiindcă un meci care nu se poate disputa prima dată din cauza cazurilor de COVID-19 poate fi reprogramat o singură dată. La reprogramare, dacă nu se dispută, indiferent de cine întâmpină probleme de această dată, atunci meciul va fi decis la ”masa verde” împotriva echipei din cauza căreia nu s-a disputat prima dată. În acest caz, Ripensia va pierde cu 3-0 la ”masa verde”.

Pentru meciul de miercuri, la timișoreni erau indisponibili doar Andrei Macrițchii și Cosmin Sîrbu.

”Deoarece în cadrul lotului adversarilor au fost descoperite trei cazuri de COVID-19, partida programată pe 2 decembrie cu CS Mioveni nu se va mai disputa”, a fost anunțul scurt făcut de clubul Ripensia. Comunicatul CS Mioveni poate fi citit AICI.

Ulterior, clubul Ripensia a mai avut o postare referitoare la restanța cu CS Mioveni, la mesajul Trebuie să jucăm mâine, dar… punând poza:

Ripensia mai are restanțe și cu ”U” Cluj și Farul

Interesant este că în 14 decembrie, Ripensia are programat meciul amânat cu Farul, echipă care și ea este ”lovită” în această săptămână de cazuri de COVID-19 și nu poate juca restanța cu ”U” Cluj, urmând să câștige, la fel ca CS Mioveni, la ”masa verde”.

”Nu știu ce va fi. Noi ne dorim să jucăm toate meciurile pe teren”, a comentat Petruescu despre această perspectivă.

Cu 15 puncte, Ripensia e pe locul 16 în acest moment. Acum, echipa pregătește meciul de sâmbătă dimineață de la Reșița, din etapa a 15-a a Ligii 2, ultima programată în 2020. Ripensia mai are restanțe cu ”U” Cluj (deplasare, 11 decembrie, ora 14:00) și Farul (acasă, 14 decembrie, ora 14:00).

În acest moment, CS Mioveni ocupă locul 11 în clasamentul Ligii 2, cu 18 puncte acumulate în 13 meciuri, iar cu cele trei puncte câștigate la ”masa verde” va urca pe locul 7, cu 21 de puncte.

Foto: Sebastian Tătaru / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/surpriza-nici-restanta-ripensia-cs-mioveni-nu-se-mai-disputa-argesenii-au-doar-trei-cazuri-de-covid-19-nu-fac-deplasarea-la-timisoara-si-vor-castiga-la-masa-verde-19160723

https://liga2.prosport.ro/seria-1/restanta-u-cluj-farul-nu-se-mai-joaca-iar-echipa-lui-costel-enache-va-pierde-la-masa-verde-constantenii-au-descoperit-ca-au-cazuri-de-covid-19-19160715

https://liga2.prosport.ro/seria-1/reactia-clubului-u-cluj-dupa-ce-restanta-cu-farul-nu-se-mai-joaca-iar-constantenii-urmeaza-sa-castige-la-masa-verde-ardelenii-isi-scor-parghiile-19160779

Anda DELIU 01 Dec. 2020, 15:16 Liga 2
Pe aceeași temă