Meciul Ripensia – CS Mioveni a fost și el anulat! Coronavirusul a lovit iar la Timișoara: ”După revenirea de la Chiajna au prezentat simptome specifice COVID-19. Toți sunt infectați”

Anda DELIU, Marius ANGHEL 13 Nov. 2020, 13:22 Liga 2
Meciul Ripensia - CS Mioveni a fost și el anulat! Coronavirusul a lovit iar la Timișoara: ”După revenirea de la Chiajna au prezentat simptome specifice COVID-19. Toți sunt infectați”

Încă un meci amânat în etapa acesta, a 12-a a sezonului Ligii 2. Jocul dintre Ripensia și CS Mioveni, programat inițial pentru ziua de sâmbătă, 14 noiembrie, de la ora 11:00, pe arena Electrica din Timișoara, a fost deja anulat.

Timișorenii au șase cazuri pozitive la COVID-19, patru sunt jucători, iar alții doi sunt membri ai staffului tehnic. Roș-galbenii nu au niciun portar valid pentru acest joc, motiv pentru care sunt în imposibilitate de a juca, din informațiile Liga2.ro.

Ripensia are șase cazuri de COVID-19 și nu poate juca meciul cu CS Mioveni

Dacă ieri, clubul Ripensia mai avea doi portari valizi, iar acum toți sunt indispobili!

De altfel, antrenorul cu portarii, Călin Frunză, este pozitiv, la fel ca ”secundul” Iulian Muntean. Totodată, pozitiv este și goalkeeperul Ștefan Dobre. Cristian Păduraru avea azi dimineață simptome, a fost testat și se așteaptă rezultatul, iar Haralmabie Mociu e în izolare, ca și contact cu Dobre și Frunză.

Ștefan Dobre, titular în poarta Ripensiei la meciul cu Concordia Chiajna, a fost depistat pozitiv la COVID-19 în această săptămână, după ce a acuzat simptome după partida din Ilfov. Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Ceilalți pozitivi sunt, potrivit surselor Liga2.ro, fundașii Valerii Macritchii, Radu Rogac și mijlocașul Ivan Urvanțev.

Anterior, Ripensia nu a avut niciun meci amânat în acest sezon, deși a mai avut cazuri de coronavirus, însă asimptomatice (acum este vorba de persoane cu simptome).

  • Din lotul Ripensiei au mai avut noul virus Alexandru Popovici, Alexandru Neagu, Mădălin Sturzu, Harald Fridrich, preparatorul fizic Bogdan Ungureanu și kinetoterapeutul Bogdan Boldorea.

Ripensia: ”Goalkeeperii noștri au intrat în izolare”

UPDATE: Ripensia a anunțat pe site-ul oficial că meciul cu CS Mioveni a fost amânat.

”Jocul de sâmbătă, 14 noiembrie, dintre Ripensia UVT și CS Mioveni, programat de la ora 11:00 în cadrul etapei a 12-a din Liga 2, a fost amânat pentru o dată ce va fi anunțată în curând.

În această săptămână, după revenirea din deplasarea de la Chiajna, patru jucători și doi membri ai staff-ului tehnic au prezentat simptome specifice COVID-19. Deși următoarea testare a lotului și staff-ului urma să se desfășoare luni, 16 noiembrie, clubul nostru a decis testarea celor șase persoane. Rezultatele au relevat că toți cei șase sunt infectați cu COVID-19.

Cum printre cei depistați pozitiv sunt un portar, respectiv antrenorul cu portarii, toți goalkeeperii noștri au intrat în izolare, conform adresei primite de la DSP, iar pentru jocul de mâine nu am fi avut niciun portar disponibil.

În cursul zilei de astăzi, 13 noiembrie, a fost testat tot lotul, precum și staff-ul aferent, mai ales că încă un portar a prezentat în această dimineață simptome specifice COVID-19. Vom anunța în timp util rezultatele testării și vă vom ține la curent cu desfășurarea situației epidemiologice din cadrul echipei”, a transmis clubul timișorean.

Și Concordia Chiajna a avut probleme în această săptămână cu simptomele, motiv pentru care nu a putut face deplasarea pentru jocul de marți de la CSM Reșița. Ulterior, s-a dovedit a fi o alarmă falsă, iar partida s-a jucat miercuri.

Dunărea Călărași – Turris Oltul, primul meci amânat din etapa a 12-a a Ligii 2

Etapa a 12-a a Ligii 2 trebuia să debuteze astăzi seară, de la ora 19:30, cu meciul dintre Dunărea Călărași și Turris Oltul Turnu Măgurele, însă partida a fost amânată pentru o altă dată din cauza focarului de COVID-19 existent la trupa din Teleorman.

Turris Oltul a anunțat în urmă cu două zile că are 15 jucători și cinci membri ai staffului infectați cu COVID-19, iar atunci a și cerut federației să îi amâne meciul cu Dunărea Călărași, fiindcă e în imposibilitate de a juca. Între timp, informațiile Liga2.ro sunt că numărul jucătorilor depistați cu noul coronavirus la formația preluată la începutul săptămânii de Eugen Trică, după demiterea lui Erik Lincar, s-a mărit la 18.

În consecință, meciul dintre Dunărea Călărași și Turris Oltul Turnu Măgurele a fost amânat și deja reprogramat pentru data de 2 decembrie, de la ora 14:00.

Cel mai probabil, la aceeași dată va fi reprogramat și Ripensia – CS Mioveni.

Încă patru meciuri restante în Liga 2

Pe cele două partide din etapa a 12-a, de la Călărași, respectiv Timișoara, în Liga 2 mai sunt de disputat alte patru meciuri restante:

Rapid – ”U” Cluj / etapa 10 / 19 noiembrie, ora 19:30
SCM Gloria Buzău – Fotbal Comuna Recea / etapa 11 / 18 noiembrie, ora 14:00
Unirea Slobozia – CSM Slatina / etapa 11 / 18 noiembrie, ora 14:00
”U” Cluj – Farul Constanța / etapa 11 / 2 decembrie, ora 14:00

Programul etapei a 12-a a Ligii 2:

sâmbătă, 14 noiembrie 2020, ora 11:00
Viitorul Pandurii Târgu Jiu – Pandurii Târgu Jiu
CSM Slatina – Metaloglobus Bucureşti
Fotbal Comuna Recea – Unirea Slobozia
sâmbătă, 14 noiembrie 2020, ora 14:30
CSM Reșița – Universitatea Cluj
duminică, 15 noiembrie 2020, ora 11:00
FK Csikszereda – Concordia Chiajna
duminică, 15 noiembrie 2020, ora 14:30
Rapid – Farul Constanţa
duminică, 15 noiembrie 2020, ora 19:00
U Craiova 1948 SA – SCM Gloria Buzău
luni, 16 noiembrie 2020, ora 19:30
Petrolul Ploieşti – Aerostar Bacău
miercuri, 2 decembrie 2020, ora 14:00
Dunărea Călăraşi – Turris Oltul Turnu Măgurele – AMÂNAT
Ripensia Timișoara – CS Mioveni – AMÂNAT

 

Anda DELIU, Marius ANGHEL 13 Nov. 2020, 13:22 Liga 2
Pe aceeași temă