Unirea Dej a oficializat a zecea plecare de la echipă în această iarnă. Prinsese meciuri doar sub comanda lui Nastai

Marius ANGHEL 12 Feb. 2024, 17:20 Liga 2
Unirea Dej a oficializat a zecea plecare de la echipă în această iarnă. Prinsese meciuri doar sub comanda lui Nastai

Ultima zi a perioadei de transferuri din această iarnă, 12 februarie 2024, a adus o nouă despărțire oficială pentru Unirea Dej.

Mijlocașul Rareș Scocîlcă (19 ani) nu mai intra în planurile antrenorului Dragoș Militaru, însă rezilierea s-a produs, practic, abia acum, pentru ca jucătorul să poată semna în perioada următoare cu orice club dorește. Altfel, odată cu încheierea campaniei de transferuri de acum, mijlocașul nu mai putea ajunge la altă echipă până la startul unui nou sezon.

Rareș Scocîlcă nu mai este legat contractual de Unirea Dej

Rareș Scocîlcă a semnat cu Unirea Dej înaintea startului actualului sezon, în vară, când antrenor era Dacian Nastai, și a fost folosit extrem de puțin. A fost utilizat de trei ori în prima parte a sezonului. În Liga 2 a prins doar prelungirile meciului câștigat cu CSM Slatina (scor 2-1), iar în Cupa României a evoluat în ambele jocuri desfășurate de echipă. Contra Unirii Ungheni a jucat până în minutul 90, când a fost înlocuit, iar contra Stelei a fost introdus în minutul 73.

Dragoș Militaru nu l-a utilizat în cele patru meciuri din 2023 desfășurate de Unirea sub comanda sa, nu a intrat în calculele sale pentru partea a doua a sezonului, iar jucătorul nu a fost prezent la reunire, alături de Alex Negrea și Vlad Mitrea, de care clubul avea apoi să se despartă.

Acum, în ultima zi a perioadei de transferuri, Unirea Dej a anunțat despărțirea de Scocîlcă, jucător care încă nu a luat o decizie privind următoarea sa destinație, motiv pentru care s-a și ajuns la reziliere, pentru a deveni liber de contract și disponibil și după încheierea campaniei actuale.

”FC Unirea Dej și Rareș Scocîlcă au ajuns la un acord privind rezilierea contractului pe cale amiabilă.
Îi mulțumim pentru munca depusă în tricoul clubului nostru și îi dorim mult succes în carieră!”, a transmis Unirea Dej despre jucătorul care la nivel de Liga 2 a mai prins lotul Universității Cluj, club unde și-a încheiat perioada de juniorat, dar pentru care nu a apucat să debuteze la prima echipă, și SC Oțelul Galați, la care a prins 8 meciuri în sezonul promovării în prima ligă.

Zece despărțiri și șase achiziții pentru Unirea Dej în această iarnă

Astfel, Unirea Dej ajunge la zece despărțiri în această iarnă.

De la echipă au plecat Claudiu ZamfirescuClaudiu ChindrișAlexandru PiftorMario GeanăIulian Anca-TripVlad Mitrea, Alex Negrea, Sergiu Ciocan, cât și de Andrei Pop, pe care în prima parte a sezonului l-a avut cedat sub formă de împrumut la CSM Olimpia Satu Mare.

În schimb, la capitolul achiziții, Unirea Dej îi are pe: Alexandru Dulca (ex Concordia Chiajna), Albert Hofman (împrumutat de la Universitatea Cluj), Alex Militaru (ex Chindia, împrumutat de la Poli Iași), Tudor Telcean (ex Poli Iași, liber din vară), Ciprian Călugăr (ex Gloria Bistrița Năsăud, împrumutat de la ”U” Cluj) și Cosmin Bîrnoi (ex Unirea Slobozia).

Foto: Unirea Dej

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dragos-militaru-concluzii-despre-cantonamentul-incheiat-de-unirea-dej-19299446

https://liga2.prosport.ro/seria-1/victorie-pentru-unirea-dej-in-amicalul-cu-gloria-bistrita-nasaud-19299330

Marius ANGHEL 12 Feb. 2024, 17:20 Liga 2
Pe aceeași temă