Încă un jucător împrumutat de Unirea Dej de la ”U” Cluj. A mai fost în trecut sub comanda lui Dragoș Militaru

Marius ANGHEL 23 Jan. 2024, 12:58 Liga 2
Încă un jucător împrumutat de Unirea Dej de la ”U” Cluj. A mai fost în trecut sub comanda lui Dragoș Militaru

Unirea Dej și-a mai prezentat o achiziție făcută în această iarnă, în acest început de an 2024. La echipa antrenată de Dragoș Militaru s-a întors Ciprian Călugăr, jucător care ultima dată a fost legitimat la Gloria Bistrița Năsăud, în Liga 3.

Trupa clujeană a ajuns, astfel, la cinci transferuri pe care le-a prezentat în ultimele zile și la a doua revenire, după ce a lui Alex Militaru.

Ciprian Călugăr, prezentat de Unirea Dej

Ciprian Călugăr (foto principal, cu numărul 77) se afla în lot, la antrenamentele conduse de Dragoș Militaru, a fost utilizat în a doua repriză a amicalului disputat sâmbătă, cu Corvinul, și este unul dintre cei despre care clubul nu a transmis absolut nimic în această perioadă. Prezența sa la Unirea Dej a fost dezvăluită de Liga2.ro în articolul în care s-a anunțat achiziționarea lui Tudor Telcean.

Călugăr, mijlocaș în vârstă de 19 ani, originar din Turda, a mai fost la Unirea Dej în sezonul trecut și a activat în 6 meciuri în primăvara anului trecut, două începute ca titular, dar fără să fie integralist. A mai activat la juniorii Universității Cluj, iar ultima dată a fost la Gloria Bistrița Năsăud, în Liga 3.

El vine sub formă de împrumut de la Universitatea Cluj.

”CIPRIAN CĂLUGĂR la FC Unirea Dej
Mijlocașul în vârstă de 19 ani revine, împrumutat fiind de la „U” Cluj, sub comanda antrenorului Dragoș Militaru. Acesta a evoluat la echipa noastră și în sezonul trecut.
Fotbalistul de picior drept, născut la Turda, este vicecampion cu „U” Cluj la Liga Elitelor U19. Ultima dată a fost legitimat la CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud.
«Mă bucur că m-am întors la Unirea Dej. Spiritul de echipă și seriozitatea de care am avut parte în trecut m-au convins să revin. Îmi doresc să am evoluții cât mai bune atunci când Mister va apela la mine și astfel să contribui la îndeplinirea obiectivelor», ne-a declarat Ciprian Călugăr.
Bine ai revenit la FC Unirea Dej și mult succes, Ciprian!”, a transmis Unirea Dej.

Cinci achiziții și nouă despărțiri la Unirea Dej

Ciprian Călugăr devine, astfel, a cincea achiziție din această iarnă a Unirii Dej, după Alexandru Dulca (26 de ani), mijlocaș liber de contractul cu Concordia Chiajna, Albert Hofman (20 ani), atacant împrumutat de la Universitatea Cluj, pentru care a evoluat mai mult în Liga de Tineret, Alex Militaru (20 de ani), mijlocaș care s-a despărțit de Chindia și care în vară semnase cu Poli Iași, de unde a fost cedat sub formă de împrumut, și Tudor Telcean (22 de ani), liber de contract din vară, când s-a despărțit de Poli Iași.

În schimb, Unirea Dej s-a despărțit în această iarnă de Claudiu ZamfirescuClaudiu ChindrișAlexandru PiftorMario GeanăIulian Anca-TripVlad Mitrea, Alex Negrea, Sergiu Ciocan, cât și de Andrei Pop, pe care în prima parte a sezonului l-a avut cedat sub formă de împrumut la CSM Olimpia Satu Mare.

Foto: Călin Corpaciu (Corvinul Hunedoara) și Unirea Dej

https://liga2.prosport.ro/seria-1/tudor-telcean-a-semnat-cu-unirea-dej-19297915

https://liga2.prosport.ro/seria-1/corvinul-si-unirea-dej-egale-intr-un-amical-disputat-la-simeria-19297857

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alex-militaru-s-a-intors-la-unirea-dej-19297639

Marius ANGHEL 23 Jan. 2024, 12:58 Liga 2
Pe aceeași temă