Unirea Dej nu se mai oprește! A ajuns la șapte plecări și va arăta diferit la reluarea Ligii 2

Andrei PASCU 06 Jan. 2024, 16:00 Liga 2
Unirea Dej nu se mai oprește! A ajuns la șapte plecări și va arăta diferit la reluarea Ligii 2

Unirea Dej va fi cu totul altă echipă în 2024, plecările continuând și urmând să vină jucători considerați de Dragoș Militaru potriviți pentru salvarea de la retrogradare. Sâmbătă, 6 ianuarie, clujenii au mai pus pe liber doi fotbalist, pe mijlocașul Vlad Mitrea (22 de ani) și pe fundașul Alex Negrea (25 ani), care nici nu au fost prezenți la reunirea echipei, după cum Liga2.ro a transmis.

De altfel, nici Rareș Scocîlcă nu a fost parte din lot la reunirea desfășurată ieri și se încearcă rezilierea inclusiv cu el.

Șapte plecări de la Unirea Dej în această iarnă

Dragoș Militaru are obiectiv salvarea de la retrogradare. În afara faptului că antrenorul trebuie să strângă cât mai multe puncte în etapele de Liga 2 rămase până la finalul sezonului regular, Militaru face o analiză a lotului acum, în pauza de iarnă, pentru că au lot schimbări, doar plecări momentan, pentru conturarea unei echipe cât mai valoroase.

Până la momentul anunțului despărțirii de Mitrea și Negrea, dejenii au reziliat și cu jucătorii Claudiu Zamfirescu, Claudiu Chindriș, Alexandru Piftor, Mario Geană și Iulian Anca-Trip.

Vlad Mitrea nu mai este jucătorul Unirii Dej

Mitrea nu a jucat prea mult la Unirea Dej de când a ajuns, din septembrie 2023, după experiența de la Unirea Constanța. A prins doar patru meciuri pentru formația din Cluj, totalizând doar 60 de minute.

Mijlocașul a fost un tânăr promițător, în trecut fiind transferat chiar de Inter, unde a petrecut doi ani și jumătate, fiind în loturile formațiilor U17 și U18 ale clubului italian.

La nivel de profesioniști, a fost legitimat la KSC Lokeren (Belgia), Sepsi OSK, Petrolul și CS Mioveni, până să ajungă la Unirea Constanța, în februarie 2023, unde a stat câteva luni, până în septembrie anul trecut, când a trecut la Unirea Dej.

FC Unirea Dej și Vlad Mitrea au ajuns la un acord privind rezilierea contractului pe cale amiabilă.
Îi mulțumim pentru toate realizările avute în tricoul clubului nostru și îi dorim mult succes în carieră!”, a notat Unirea Dej în privința lui Vlad Mitrea.

Nici Alex Negrea nu mai continuă cu echipa din Dej. A fost unul dintre jucătorii de bază în prima parte a sezonului

La câteva ore după ce a publicat informații cu privire la plecarea lui Mitrea, Unirea Dej a comunicat și despărțirea de Alex Negrea.

Fundașul în vârstă de 25 de ani a fost utilizat în 13 dintre cele 15 meciuri din Liga 2, de 12 ori chiar ca titular, strângând 1015 minute pe teren. În plus, a fost integralist în partida din Cupa României cu Steaua.

”FC Unirea Dej și Alex Negrea au ajuns la un acord privind rezilierea contractului pe cale amiabilă.
Îi mulțumim pentru toate realizările avute în tricoul clubului nostru și îi dorim mult succes în carieră!”, a comunicat Unirea Dej în cazul lui Alex Negrea.

În schimb, Unirea Dej nu a anunțat nicio achiziție în această iarnă.

Foto principal: Unirea Dej

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cfc-arges-risca-sa-ramana-fara-sponsorul-principal-19296852

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-selimbar-a-speriat-europa-19296847

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gabriel-vasvari-si-razvan-tincu-sunt-aproape-de-trecerea-de-la-poli-iasi-la-ceahlaul-19296842

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-este-prima-echipa-din-liga-2-reunita-in-2024-19296833

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-piftor-in-pregatiri-cu-fc-botosani-19296806

Andrei PASCU 06 Jan. 2024, 16:00 Liga 2
Pe aceeași temă