A început curățenia de iarnă la Concordia! Primii doi jucători de care clubul din Chiajna s-a despărțit

Marius ANGHEL 06 Dec. 2023, 17:57 Liga 2
A început curățenia de iarnă la Concordia! Primii doi jucători de care clubul din Chiajna s-a despărțit

Concordia Chiajna a început curățenia de iarnă, după o primă parte a sezonului de Liga 2 nereușită, la finalul anului 2023 clubul ilfovean aflându-se în afara obiectivului, o clasare pe pozițiile calificabile în play-off-ul de promovare.

Doi dintre mulții jucători achiziționați în vară sunt primii care au acceptat rezilierea contractului, potrivit unul anunț al clubului. Este vorba despre mijlocașii Romario Pires (34 de ani) și Alexandru Dulca (26 de ani).

Romario Pires s-a despărțit de Concordia Chiajna

Romario Pires este unul dintre jucătorii cu care Erik Lincar a lucrat la ”U” Cluj și pe care i-a luat în vară la Concordia. Experimentatul mijlocaș a jucat în primele șase etape pentru trupa ilfoveană, de cinci ori a fost titular și doar o dată a fost înlocuit, a totalizat 477 de minute pe teren. Apoi nu a mai dost utilizat, astfel că despărțirea de el nu este deloc surprinzătoare.

Brazilianul a mai jucat în România pentru Gloria Bistrița, Petrolul, Astra, FC Hermannstadt, Farul Constanța și Universitatea Cluj.

Nici Alexandru Dulca nu mai continuă cu echipa din Chiajna

Cu trupa din Chiajna nu mai continuă nici Alexandru Dulca (26 de ani). Mijlocașul a fost folosit în mai multe meciuri, în șapte, doar de două ori ca titular și de fiecare dată a fost înlocuit, dar a prins și mai puține minute pe teren, 223 în total.

Dulca a început să fie utilizat din etapa a 3-a, iar ultima prezență pe teren pentru Concordia a avut-o în runda a 14-a, în ultimele 20 de minute ale meciului cu Unirea Slobozia (0-0).

”Astazi, Conducerea Clubului Sportiv Concordia Chiajna si jucatorii ALEXANDRU MIHAI DULCA si PIRES ROMARIO SANTOS au reziliat contractele de comun acord.
Clubul le multumeste pentru activitatea depusa”, a transmis Concordia Chiajna.

Concordia Chiajna, la un punct în spatele ultimului loc calificabil în play-off-ul Ligii 2

După 15 etape, Concordia Chiajna ocupă locul 8 în clasamentul Ligii 2, cu 22 de puncte acumulate, fiind la un punct în spatele ultimei poziții care duce în play-off, 6, pe care se află Viitorul Pandurii.

Tot 22 de puncte au și Steaua (locul 7), Ceahlăul (l9) și FK Miercurea Ciuc (l10).

Campionatul Ligii 2 se reia la 24 februarie 2024, iar Concordia va mai avea meciuri cu Ceahlăul (acasă), Metaloglobus (deplasare), CSC Dumbrăvița (acasă) și Unirea Dej (deplasare) pentru a prinde cel puțin locul 6, unul care îi va asigura cel puțin accederea în barajul de promovare, ținând cont de faptul că două echipe fără drept de promovare vor evolua mai mult ca sigur în play-off.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-in-topul-campionatelor-secunde-din-europa-ca-medie-de-varsta-19295550

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concluziile-lui-erik-lincar-dupa-punctul-smuls-pe-final-la-targoviste-19295415

https://liga2.prosport.ro/liga-3/andrei-cristea-antrenor-la-sc-popesti-leordeni-19295595

https://liga2.prosport.ro/seria-1/portarul-ceahlaului-stefan-krell-la-imperiul-leilor-19295556

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/gloria-buzau-a-remizat-cu-cs-tunari-in-cupa-romaniei-19295532

Marius ANGHEL 06 Dec. 2023, 17:57 Liga 2
Pe aceeași temă