Încă o plecare de la Unirea Dej, comunicată chiar în ziua în care echipa se reunește. Nu a prins lotul cu Dragoș Militaru ca antrenor

Marius ANGHEL 05 Jan. 2024, 11:50 Liga 2
Încă o plecare de la Unirea Dej, comunicată chiar în ziua în care echipa se reunește. Nu a prins lotul cu Dragoș Militaru ca antrenor

În ziua în care are programată reunirea, Unirea Dej a anunțat oficial despărțirea de încă un jucător pe care s-a bazat în prima parte a sezonului de Liga 2.

Mario Geană este al patrulea fotbalist care își încheie colaborarea cu trupa clujeană în această pauză de iarnă, după încheierea meciurilor oficiale din 2023.

Mario Geană s-a despărțit și el de Unirea Dej

Mario Kostantin Geană (18 ani) a semnat cu Unirea Dej în vara anului trecut, fiind împrumutat de la FCSB.

Fundașul originar din București a prins doar cinci meciuri din cele 15 disputate de dejeni în prima parte a sezonului, în Liga 2. De fiecare dată a intrat din postura de rezervă și din acest motiv a strâns circa 70 de minute pe teren. A fost utilizat de fostul antrenor al echipei, Dacian Nastai, în jocurile cu CSM Alexandria (1-0), CSC Șelimbăr (0-2), Steaua (2-6), din etapele 1-3, Unirea Slobozia (0-0) și Ceahlăul (0-1), din etapele 7 și 8.

A evoluat și în cele două meciuri ale Unirii Dej în această ediție a Cupei României. A fost integralist atât cu Unirea Ungheni (3-2), cât și cu Steaua (0-1).

”FC Unirea Dej și Mario Geană au ajuns la un acord privind rezilierea contractului pe cale amiabilă.
Îi mulțumim pentru toată munca depusă în tricoul clubului nostru și îi dorim mult succes în carieră!”, a comunicat Unirea Dej.

După revenirea lui Dragoș Militaru la Unirea Dej, în ultimele patru meciuri din 2023, Geană nu a prins lotul, pe postul de fundaș dreapta utilizându-l pe Alexandru Piftor, mijlocaș ofensiv de obicei.

Unirea Dej a ajuns la patru rezilieri!

Unirea Dej iernează pe antepenultimul loc în Liga 2, 18, cu 10 puncte acumulate în 15 meciuri, și este prima echipă din campionat care sună adunarea în 2024. Trupa antrenată de Dragoș Militaru se reunește chiar astăzi, 5 ianuarie.

De la reunire vor lipsi cu siguranță Claudiu Zamfirescu, Claudiu Chindriș, Alexandru Piftor și Mario Geană, cu toți clubul ajungând în această iarnă la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului. Zamfirescu, Piftor și Geană semnaseră cu Unirea la începutul actualului sezon, în vară.

Foto: PIXEL ProSport

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-vrea-sa-l-dea-pe-deniz-giafer-in-liga-2-19296745

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-piftor-s-a-despartit-de-unirea-dej-19296631

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dragos-militaru-antrenor-la-unirea-dej-in-liga-2-in-continuare-interesant-pentru-formatiile-din-superliga-19296168

Marius ANGHEL 05 Jan. 2024, 11:50 Liga 2
Pe aceeași temă