Steaua a mai făcut o achiziție de la Unirea Dej. A doua noutate a ”militarilor”, tot de la retrogradata în Liga 3

Andrei PASCU 14 Jun. 2024, 16:42 Liga 2
Steaua a mai făcut o achiziție de la Unirea Dej. A doua noutate a ”militarilor”, tot de la retrogradata în Liga 3

Steaua a anunțat a doua achiziție din această vară. ”Militarii” au mai luat un jucător de la Unirea Dej, echipă retrogradată din Liga 2 în Liga 3 la finalul sezonului trecut.

După ce a semnat cu fundașul Mihai Kereki, Steaua a comunicat și aducerea lui Adrian Pop. Mijlocașul de 24 de ani a fost prezentat de trupa lui Daniel Oprița vineri, 14 iunie, prin intermediul paginii sale de Facebook.

Steaua l-a achiziționat pe Adrian Pop, sezonul trecut la Unirea Dej

În ultimii cinci ani și jumătate a jucat Adrian Pop la Unirea Dej, fiind adus în februarie 2019, de la CFR Cluj 2. Sezonul trecut, noul mijlocaș al grupării din Ghencea a bifat 22 de partide în Liga 2, 16 în întrecerea regulară și șase în play-out-ul întrecerii.

Născut la Cluj-Napoca, Pop a adunat, de-a lungul carierei, 78 de partide și a marcat de două ori.

Adrian Pop, în roșu și albastru
Clubul Steaua București anunță transferul unui nou jucător la echipa de seniori: Adrian Pop.
În vârstă de 24 de ani, Adrian vine în Ghencea de la Unirea Dej, formație pentru care a evoluat în sezonul trecut în 24 de partide, în campionat și în Cupa României.
Adrian Pop joacă în poziția de mijlocaș central și este al doilea jucător care sosește în Ghencea în această vară, după fundașul central Mihai Kereki, tot de la Unirea Dej.
Bine ai venit, Adrian!”, a comunicat Steaua.

Steaua, la a doua achiziție

În această campanie de transferuri, Steaua a mai anunțat o singură achiziție până la momentul prezentării lui Adrian Pop. A semnat cu fundașul Mihai Kereki, căpitanul Unirii Dej.

Altfel, zilele trecute, Adrian Popa a anunțat că va rămâne în Liga 2, la Steaua, fiind gata să înceapă pregătirile alături de ”militari”.

Foto: Unirea Dej și Steaua

Andrei PASCU 14 Jun. 2024, 16:42 Liga 2
Pe aceeași temă