O nouă plecare de la FK Miercurea Ciuc. Atacantul, cedat la un alt club: ”Suntem recunoscători pentru un an și jumătate de colaborare”

Andrei PASCU 10 Feb. 2022, 14:29 Liga 2
O nouă plecare de la FK Miercurea Ciuc. Atacantul, cedat la un alt club: ”Suntem recunoscători pentru un an și jumătate de colaborare”

FK Miercurea Ciuc continuă să facă modificări de lot, iar joi, 10 februarie, a anunțat că s-a ajuns la un acord în privința plecării atacantului slovac Andras Meszaros (25 de ani), care se întoarce în Slovacia. S-a înțeles cu formația KFC Komarno, din liga a doua.

FK Miercurea Ciuc s-a despărțit de atacantul Andras Meszaros 

Un an și jumătate a jucat atacantul de 1.83 m la FK Miercurea Ciuc. A venit în Liga 2 de la Sered (Slovacia), în primă fază sub formă de împrumut, iar apoi luat definitiv. În acest timp, vârful a jucat pentru FK Miercurea Ciuc în 35 de partide de Liga 2 și a marcat de numai patru ori. Toate reușitele au venit în sezonul trecut.

În actuala stagiune de divizie secundă, deși a fost utilizat în nouă meciuri, într-un singur rând a fost trimis pe teren din primul minut.

Andras Meszaros, atacantul cu «inima curată» a echipei noastre, va întări, începând cu această primăvară, echipa KFC Komarno, din divizia secundă slovacă. Atacantul a ajuns la FK Miercurea Ciuc în primăvara lui 2020, iar în primul sezon la echipa noastră a contribuit cu patru goluri, în play-off.

Conducerea, stafful și fanii clubului nostru sunt recunoscători pentru un an și jumătate de colaborare și îi urează succes similar pe viitor.

Mulțumim, Bandi”, a anunțat FK Miercurea Ciuc pe pagina de Facebook.

FK Miercurea Ciuc, la a șasea plecare 

Dacă tot suntem la capitolul despărțiri, de la FK Miercurea Ciuc au mai plecat în această iarnă Ladislav Rybansky (portar, 37 de ani), David Bor (fundaș, 27 de ani), Rokas Krusnauskas (atacant, 26 de ani), Bogdan Rotar (atacant, 20 de ani) și Richard Aszalos (fundaș, 21 de ani).

La capitolul veniri, ciucanii au anunțat sosirile lui Balazs Tajti (fundaș, 20 de ani), Sargis Metoyan (atacant, 24 de ani), Daniel Vita (fundaș, 19 ani), Bogdan Moga (portar, 26 de ani) și Balazs Csiszer (fundaș, 22 de ani).

Ciucanii, ultimele zile în cantonamentul din Turcia 

În aceste zile, FK Miercurea Ciuc se află în Turcia, acolo unde au loc ultimele ședințe de pregătire înaintea revenirii în România. De când au fost reluate antrenamentele, formația lui Valentin Suciu a jucat un total de șase partide de verificare.

În România, înaintea plecării în Turcia, FK Miercurea Ciuc a disputat două teste, cu FK Miercurea Ciuc U19, de care a trecut cu 4-1, și AFC Odorheiu Secuiesc, de care trecut cu scorul de 4-2. În Turcia, le-a întâlnit pe Dinamo Moscova 2, scor 1-1, Metallurg Lipetsk, scor 1-1, Vorskla Poltava U20, scor 4-0, și FC Samgurali, scor 1-2.

Foto: FK Miercurea Ciuc

https://liga2.prosport.ro/seria-1/a-patra-victorie-in-patru-meciuri-amicale-pentru-dacia-unirea-braila-echipa-lui-laurentiu-ivan-a-invins-usor-viitorul-ianca-19219071

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-ce-se-intampla-cu-u-cluj-a-pierdut-inexplicabil-ultimul-amical-din-antalya-dupa-ce-a-condus-cu-2-0-la-pauza-19219064

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-a-facut-inca-o-victima-in-amicalele-din-turcia-a-invins-liderul-ligii-secunde-din-serbia-chiar-cu-un-marcator-sarb-19219058

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-a-dat-recital-cu-csm-jiul-dar-nu-a-scapat-nici-de-aceasta-data-fara-gol-primit-colaborarea-cu-sr-brasov-incepe-sa-mearga-tot-mai-bine-19219048

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 10 Feb. 2022, 14:29 Liga 2
Pe aceeași temă