Al doilea amical, a doua victorie pentru FK Miercurea Ciuc. A câștigat la scor partida cu AFC Odorheiu Secuiesc, ultima înaintea cantonamentului din Turcia

Răzvan STÎNGĂ 26 Jan. 2022, 19:23 Liga 2

FK Miercurea Ciuc a mai disputat un joc de verificare până să plece în Turcia (Antalya), pentru stagiul de pregătire din această iarnă. A învins, acasă, pe unul dintre terenurile de antrenament din baza de la Miercurea Ciuc, AFC Odorheiu Secuiesc, cu scorul de 4-2.

FK Miercurea Ciuc, două victorii în primele două amicale 

FK Miercurea Ciuc a început tare încă din prima repriză, când a marcat de trei ori. Formația lui Valentin Suciu a închis, practic, partida după primele 45 de minute, când tabela arăta 3-1. Atacantul Petre Ivanovici a deschis scorul în minutul 9, de la 11 metri, iar al doilea gol a venit tot ca urmare a unei lovituri de pedeapsă.

Valentin Suciu a schimbat executantul și l-a desemnat pe Claudiu Apro, care nu a ratat ținta. A făcut 2-0 în minutul 23. Echipa din Liga 3 a redus din diferență șapte minute mai târziu, prin Csongor Simo, dar apoi a ieșit la rampă una dintre noile achiziții ale trupei din Miercurea Ciuc.

Sargis Metoyan, noul transfer, printre marcatorii ciucanilor 

Atacantul Sargis Metoyan a marcat în minutul 43 și a stabilit scorul primei părți, 3-1 pentru ciucani. În partea a doua s-au mai înscris două goluri, câte unul pentru fiecare echipă. La 10 minute de la reluare a punctat AFC Odorheiu Secuiesc, prin Janos Botorok, iar scorul final a fost stabilit de Lorant Kovacs, cu execuția din minutul 80.

  • FK Miercurea Ciuc în prima repriză: Gyenge – Csiszer, Gergely, Apro, Marrone, Bara, Hernando, Szondi, Ivanovic, Schieb, Metoyan.
    FK Miercurea Ciuc în repriza a doua: Moga – Tajti, Berkeczi, Kelemen, Vita, Csuros, Jebari, Kovacs, Gal-Andrezly, Jelena, Bujdoso.
  • AFC Odorheiu Secuiesc în prima repriză: Albert – Baga, Merdariu, Mitra, Simo, Savin, Balint, Petra, Antal, Pop, Nisipeanu.
    AFC Odorheiu Secuiesc în repriza a doua: Bodea – Barta, Mitra, Tanko, Marucza, Balint, Guta, Antal, Petra, Botorok, Pop. Au mai intrat: Racz, Lazar, Savin.

Valentin Suciu: ”Partea bună e că am marcat patru goluri și am mai avut și alte situații importante. Îngrijorați însă că am primit două goluri” 

Părți pozitive și părți negative remarcate de Valentin Suciu la finalul partidei. E încântat de apetitul ofensiv al echipei, care a marcat și acum multe goluri, la fel ca în jocul trecut, dar e îngrijorat de cele două goluri încasate, dar și de imaginea tactică și modul în care arată jucătorii veniți în această iarnă.

Meciul și-a atins obiectivul. Partea bună este că am marcat patru goluri și am mai avut și alte situații importante. Îngrijorați însă că am primit două goluri, am primit și meciul trecut, dar și acum. Trebuie să recunoaștem că suntem la începutul pregătirilor.

Din punct de vedere tactic mai avem mult de lucru, noii jucători nu au jucat cum îmi doresc, dar pe undeva e normal să nu se găsească încă pe teren”, a spus antrenorul Valentin Suciu, citat de site-ul oficial al ciucanilor.

FK Miercurea Ciuc pleacă în Turcia la 28 ianuarie 

FK Miercurea Ciuc a marcat patru goluri și în primul test de la reluarea pregătirilor, cu FK Miercurea Ciuc U19, de care a trecut cu 4-1. Următoarele partide amicale pentru elevii lui Valentin Suciu vor avea loc în Turcia.

Clubul din Miercurea Ciuc a hotărât și el, la începutul anului, să meargă în Antalya pentru pregătirea de iarnă. Contextul pandemic i-a făcut pe ciucani să decidă plecarea în Antalya, în perioada 28 ianuarie – 11 februarie, unde vor disputa mai mult meciuri amicale.

Foto: Zoltan Pal/ FK Miercurea Ciuc

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-miercurea-ciuc-si-a-prezentat-cele-cinci-achizitii-un-atacant-cu-statistici-foarte-bune-si-un-fost-portar-de-la-viitorul-pandurii-printre-noutati-19217340

https://liga2.prosport.ro/seria-1/atacant-de-la-fk-miercurea-ciuc-pentru-selimbar-bogdan-rotar-a-doua-achizitie-a-sibienilor-m-am-intors-acasa-cu-gandul-la-rezultate-bune-si-dornic-de-performanta-19216580

https://liga2.prosport.ro/seria-1/l-a-dezamagit-pe-valentin-suciu-si-a-fost-pus-pe-liber-fk-miercurea-ciuc-i-a-reziliat-contractul-atacantului-rokas-krusnauskas-19216296

https://liga2.prosport.ro/seria-1/a-doua-achizitie-a-iernii-la-fk-miercurea-ciuc-a-fost-repatriat-un-fundas-prezent-deja-reunire-si-la-primul-antrenament-19216221

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 26 Jan. 2022, 19:23 Liga 2
Pe aceeași temă