FK Miercurea Ciuc a disputat două amicale într-o zi în cantonamentul din Turcia. Cum s-a descurcat formația lui Valentin Suciu

Andrei PASCU 06 Feb. 2022, 11:47 Liga 2
FK Miercurea Ciuc a disputat două amicale într-o zi în cantonamentul din Turcia. Cum s-a descurcat formația lui Valentin Suciu

FK Miercurea Ciuc a avut program încărcat sâmbătă, în Turcia (Antalya), unde se află în cantonament. A disputat două meciuri amicale, cu Vorskla Poltava U20 (Ucraina) și FC Samgurali (Georgia), înregistrând o victorie și un eșec. Astfel, ciucanii au mai rămas cu un singur test în Turcia, până la revenirea în România.

Sâmbătă la prânz, FK Miercurea Ciuc a întâlnit Vorskla Poltava U20, în fața căreia nu a avut probleme. A învins cu 4-0, deschizând repede scorul, încă din minutul 8, prin Petre Ivanovici. Scorul la pauză a fost 3-0, pentru că au reușit să înscrie și Daniel Vereguț, în minutul 29, și Berkeczi, în minutul 38.

FK Miercurea Ciuc a învins Vorskla Poltava U20, dar a pierdut cu FC Samgurali 

FK Miercurea Ciuc a marcat abia pe final golul de 4-0, în minutul 90, prin Andras Meszaros, înregistrând astfel prima victorie din cantonamentul din Antalya.

Ulterior, FK Miercurea Ciuc a avut și partida cu FC Samgurali, dar de data asta a pierdut. A cedat cu 1-2 și a fost condusă la două goluri până spre final. Singura reușită a echipei lui Valentin Suciu a venit în ultimele minute ale amicalului (84), prin Claudiu Apro.

Golurile primite de noi, în special al doilea, ar fi putut fi evitate. Am arătat apoi bine, am avut șansa de a egala, dar din păcate nu am făcut-o”, a declarat despre partida cu FC Samgurali antrenorul secund al ciucanilor, Barna Bajko.

FK Miercurea Ciuc a anunțat pe site-ul oficial, în privința informațiilor cu privire la meciurile amicale cu Vorskla Poltava U20 și FC Samgurali, echipa utilizată doar în a doua partidă.

  • FK Miercurea Ciuc, în amicalul cu FC Samgurali: Gyenge – Takacs, Gergely, Apro, Marrone – Csuros, Kovacs, Jebari (Sargis 46’), Gal-Andrezly, Schieb (Sandor 60’), Jelena (Szondi 70’).

FK Miercurea Ciuc închide cantonamentul din Turcia cu FC Lvov 

Ultimul meci amical al formației din Miercurea Ciuc, în Turcia, este programat la 7 februarie, cu FC Lvov (Ucraina). Apoi va reveni în România și este de așteptat să mai dispute cel puțin o partidă de verificare până la reluarea campionatului Ligii 2.

În România, înaintea plecării în Turcia, FK Miercurea Ciuc a disputat două teste, cu FK Miercurea Ciuc U19, de care a trecut cu 4-1, și AFC Odorheiu Secuiesc, de care trecut cu scorul de 4-2. În Turcia, a mai jucat două partide în afara celor de sâmbătă, cu Dinamo Moscova 2, scor 1-1, și Metallurg Lipetsk, scor 1-1.

Foto: FK Miercurea Ciuc

https://liga2.prosport.ro/seria-1/razvan-andronic-nu-mai-semneaza-cu-steaua-ci-ajunge-la-fc-brasov-jucatorul-strain-pe-care-gabi-tamas-l-a-convins-sa-mearga-la-echipa-prezidata-de-ioan-marginean-19218706

https://liga2.prosport.ro/seria-1/corigenti-la-penalty-uri-poli-iasi-a-invins-bucovina-radauti-intr-un-meci-amical-in-care-elevii-lui-costel-enache-au-ratat-doua-lovituri-de-pedeapsa-19218696

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-si-csm-resita-au-remizat-fara-gol-in-amicalul-jucat-in-valea-domanului-declaratiile-antrenorilor-dan-alexa-si-nicolae-croitoru-19218680

https://liga2.prosport.ro/seria-1/polimobilul-revine-in-copou-poli-iasi-are-din-nou-autocar-personalizat-de-ultima-generatie-19218658

 

 

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 06 Feb. 2022, 11:47 Liga 2
Pe aceeași temă