FK Miercurea Ciuc n-a reușit să câștige nici al doilea amical din Turcia. S-a împiedicat de Dinamo Moscova 2

Răzvan STÎNGĂ 04 Feb. 2022, 17:57 Liga 2
FK Miercurea Ciuc n-a reușit să câștige nici al doilea amical din Turcia. S-a împiedicat de Dinamo Moscova 2

Vremea a dat peste cap și planurile inițiale ale echipei FK Miercurea Ciuc, așa cum s-a întâmplat și în cazul Petrolului. Ciucanii nu au putut disputa joi meciul amical cu Dinamo Moscova 2, care a fost amânat cu o zi, pentru vineri, pe o temperatură mult mai bună.

FK Miercurea Ciuc nu a putut trece nici de Dinamo Moscova 2, așa cum s-a întâmplat în primul amical din Turcia, cu Metallurg Lipetsk, terminat cu scorul de 1-1. Același rezultat s-a înregistrat și vineri, chiar dacă echipa lui Valentin Suciu a condus până spre finalul partidei.

FK Miercurea Ciuc a făcut 1-1 cu Dinamo Moscova 2 

Potrivit site-ului oficial al echipei din Liga 2, Daniel Vereguț a marcat în minutul 26, dar Dinamo Moscova 2 a egalat în partea a doua, cu o reușită în minutul 90.

Referitor la jucătorii trimiși pe teren de Valentin Suciu, au fost utilizate două echipe diferite în cele două reprize. Antrenorul le-a dat tuturor fotbaliștilor șansa să joace, dar garnitura din prima parte a părut că se apropie mai mult de cea standard, pe care o va și folosi, în foarte mare măsură, la reluarea Ligii a 2-a, comparativ și cu imaginea formației din Miercurea Ciuc de până la pauza de iarnă.

Desigur, oboseala începe să se simtă și vom avea chiar două meciuri sâmbătă, așa că poate a fost mai bine ca echipa s-a odihnit ieri după-amiază (n.r. – joi). Nu sunt probleme cu condițiile de pregătire, terenurile sunt bune, vremea a fost bună până acum, sperăm să fie la fel și de acum înainte”, a spus Valentin Suciu la finalul partidei cu Dinamo Moscova 2.

  • FK Miercurea Ciuc în prima repriză: Gyenge -Takacs, Vereguț, Berkeczi, Csiszer – Bara, El-Sawy, Ivanovici – Rodrigo, Jelena, Bărăbaș.
    FK Miercurea Ciuc în repriza a doua: Bartok – Precup, Gergely, Apro, Vita – Csuros, Kovacs, Bujdoso – Tajti, Meszaros, Sandor.

FK Miercurea Ciuc, două meciuri într-o zi 

Programul meciurilor amicale din Turcia s-a schimbat puțin, pentru că FK Miercurea Ciuc va juca două partide sâmbătă, 5 februarie. Va întâlni Vorskla Poltava U20 (Ucraina) și FC Samgurali (Georgia). La 7 februarie, adversar va fi FC Lvov (Ucraina).

În România, înaintea plecării în Turcia, FK Miercurea Ciuc a disputat două meciuri amicale, cu FK Miercurea Ciuc U19, de care a trecut cu 4-1, și AFC Odorheiu Secuiesc, de care trecut cu scorul de 4-2.

 

Foto: FK Miercurea Ciuc 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-miercurea-ciuc-a-ajuns-in-turcia-si-a-inceput-cantonamentul-de-doua-saptamani-programul-meciurilor-amicale-19218049

https://liga2.prosport.ro/seria-1/al-doilea-amical-a-doua-victorie-pentru-fk-miercurea-ciuc-a-castigat-la-scor-partida-cu-afc-odorheiu-secuiesc-ultima-inaintea-cantonamentului-din-turcia-19217601

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-miercurea-ciuc-si-a-prezentat-cele-cinci-achizitii-un-atacant-cu-statistici-foarte-bune-si-un-fost-portar-de-la-viitorul-pandurii-printre-noutati-19217340

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-miercurea-ciuc-a-inceput-cu-dreptul-seria-partidelor-de-veficare-a-trecut-la-scor-de-echipa-u19-a-clubului-19217131

 

 

Răzvan STÎNGĂ 04 Feb. 2022, 17:57 Liga 2
Pe aceeași temă