FK Miercurea Ciuc a debutat cu o remiză în cantonamentul din Turcia. A făcut egal cu Metallurg Lipetsk, după ce a fost condusă

Andrei PASCU 01 Feb. 2022, 16:15 Liga 2

Ajunsă în cantonamentul din Turcia, FK Miercurea Ciuc a și disputat primul meci amical, cu Metallurg Lipetsk, formație din liga secundă din Rusia. Partida, jucată luni, 31 ianuarie, s-a terminat la egalitate, 1-1, cu FK Miercurea Ciuc condusă la pauză.

FK Miercurea Ciuc a remizat cu Metallurg Lipetsk, în primul amical din Turcia 

Valentin Suciu a trimis pe teren echipe diferite în cele două reprize, dar au fost și câțiva fotbaliști care nu au prins minute. Andras Meszaros, Szilard Bujdoso, Omar El Sawy, Sandort, Precupot, Balazs Tajti și Daniel Vereguț nu au jucat în partida cu Metallurg Lipetsk.

FK Miercurea Ciuc, cu echipa schimbată în partea a doua, a reușit să egaleze și să stabilească scorul final destul de repede după reluare. Formația din Liga 2 a marcat în minutul 47, prin noul venit Sargis Metoyan.

  • FK Miercurea Ciuc în prima repriză: Gyenge – Csiszer, Kelemen, Berkeczi, Vita – Bara, Szondi, Ivanovici – Rodrigo, Barabas, Jelena.
  • FK Miercurea Ciuc în repriza a doua: Moga – Takacs, Gergely, Apro, Marrone – Csuros, Jebari, Kovacs – Gal-Andrezly, Schieb, Metoyan.

FK Miercurea Ciuc, meci cu Dinamo Moscova 2 în testul următor 

Pentru FK Miercurea Ciuc va urma meciul amical cu Dinamo Moscova 2, ce va avea loc joi, 3 februarie. Ulterior, le va mai întâlni pe FC Vorskla U20 (5 februarie) și FC Lvov (7 februarie).

În România, înaintea plecării în Turcia, FK Miercurea Ciuc a disputat două meciuri amicale, cu FK Miercurea Ciuc U19, de care a trecut cu 4-1, și AFC Odorheiu Secuiesc, de care trecut cu scorul de 4-2.

Din punct de vedere tactic mai avem mult de lucru, noii jucători nu au jucat cum îmi doresc, dar pe undeva e normal să nu se găsească încă pe teren”, a spus antrenorul Valentin Suciu, înaintea plecării în Turcia.

FK Miercurea Ciuc speră să prindă play-off-ul în Liga 2 

În ciuda începutului slab de sezon, FK Miercurea Ciuc a reușit să termine 2021 cu șanse la play-off-ul de promovare. Acum, e pe locul 7, cu 26 de puncte, la două de Steaua și FC Buzău, echipe aflate pe pozițiile 6 și 5.

În etapele rămase de jucat în 2022 în sezonul regular, ciucanii vor mai disputa trei meciuri, toate cu formații promovate la finele stagiunii trecute în Liga 2, Unirea Dej, CS Comunal Șelimbăr și FC Brașov.

Foto: Nora Suto/ FK Miercurea Ciuc

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-miercurea-ciuc-a-ajuns-in-turcia-si-a-inceput-cantonamentul-de-doua-saptamani-programul-meciurilor-amicale-19218049

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-miercurea-ciuc-si-a-prezentat-cele-cinci-achizitii-un-atacant-cu-statistici-foarte-bune-si-un-fost-portar-de-la-viitorul-pandurii-printre-noutati-19217340

https://liga2.prosport.ro/seria-1/atacant-de-la-fk-miercurea-ciuc-pentru-selimbar-bogdan-rotar-a-doua-achizitie-a-sibienilor-m-am-intors-acasa-cu-gandul-la-rezultate-bune-si-dornic-de-performanta-19216580

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 01 Feb. 2022, 16:15 Liga 2
Pe aceeași temă