David Bor s-a despărțit de FK Miercurea Ciuc și continuă în Ungaria, la o echipă la care joacă și un român

Marius ANGHEL 08 Jan. 2022, 12:31 Liga 2

FK Miercurea Ciuc nu se va mai baza pe David Bor în lupta sa de a prinde un loc în play-off-ul Ligii 2. Fundașul maghiar de 27 de ani s-a întors în Ungaria, unde va evolua la Bekescsaba Elore, echipă clasată pe locul 13 din 20 în liga secundă a țării vecine după 20 de etape, formație unde va fi coechipier cu românul Raymond Lukacs (33 de ani).

David Bor s-a despărțit de FK Miercurea Ciuc și a semnat cu Bekescsaba Elore

Una dintre puținele plecări anunțate în această iarnă din lotul ciucanilor este cea a lui David Bor, jucător care a fost deja prezentat oficial la Bekescsaba Elore.

Fundașul stânga ajuns la Miercurea Ciuc în vara anului 2020, de la Paksi SE, a fost unul dintre jucătorii de bază din echipa lui Valentin Suciu în ultimul sezon și jumătate. Campionatul trecut a avut 25 de prezențe în tricoul roșu și negru (1769 de minute) în Liga 2, 20 începute ca titular, iar în actuala ediție a Ligii 2 avea 12 prezențe (909 minute), dintre care zece ca titular, și a marcat un gol, cel care a decis partida de la Timișoara cu Poli, scor 2-1.

”David Bor continuă la Bekescsaba.
După un an și jumătate, David a părăsit echipa noastră. Jucătorul în vârstă de 27 de ani, născut la Budapesta, a sosit la Miercurea Ciuc în vara anului 2020 și a îmbrăcat tricoul roșu-negru în 39 de meciuri. Campionatul acesta a avut douăsprezece ocazii de a juca din parte antrenorului principal Valentin Suciu și a marcat un gol. În septembrie, la Timișoara a lovit împotriva lui Poli în minutul 89 și am câștigat meciul cu golul lui.
David Bor a fost prezentat oficial ieri de echipa Bekescsaba 1912 Elore.
Din partea noastră, îi mulțumim pentru ultimul an și jumătate și îi dorim mult succes în viitor”, a comunicat clubul din Miercurea Ciuc.

În cariera sa la seniori, experiența la FK Miercurea Ciuc a fost prima pentru David Bor în afara Ungariei. A mai jucat pentru Simontornya, Paksi SE, Balmazujvaros, Dorogi, Soproni VSE și Soroksar SC.

Interviul acordat de David Bor celor de la Bekescsaba Elore:

https://www.youtube.com/watch?v=TUgfD1OKn6U&feature=emb_title

Ciucanii își aduc un fundaș dreapta de la Sepsi OSK

FK Miercurea Ciuc se va reuni la 12 ianuarie, iar în perioada 28 ianuarie – 11 februarie și-a stabilit să meargă într-un cantonament în Turcia.

Momentan, singura noutate oficială privind lotul de jucători al echipei antrenate de Valentin Suciu este despărțirea de David Bor.

Liga2.ro a aflat că primul transfer pe care ciucanii îl fac în această iarnă este fundașul dreapta Balazs Csiszer (22 de ani), pe care îl împrumută de Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. Acesta fusese propus de covăsneni către FC Brașov, însă FK Miercurea Ciuc s-a mișcat mai repede și a obținut transferul jucătorului născut chiar la Miercurea Ciuc.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-miercurea-ciuc-se-intareste-de-la-sepsi-osk-jucatorul-pe-care-ciucanii-l-au-deturnat-din-drumul-catre-brasov-19215626

https://liga2.prosport.ro/seria-1/strategie-precisa-la-fk-miercurea-ciuc-valentin-suciu-isi-va-duce-fotbalistii-in-afara-romaniei-pentru-cantonament-si-pregateste-primele-transferuri-19215502

https://liga2.prosport.ro/seria-1/analiza-patru-locuri-sunt-libere-pentru-play-off-ul-ligii-2-insa-doua-sunt-ca-si-ocupate-pentru-celelalte-doua-are-sanse-matematice-si-clasata-pe-locul-15-cum-poate-fk-miercurea-ciuc-lua-fata-cel-19215222

Marius ANGHEL 08 Jan. 2022, 12:31 Liga 2
Pe aceeași temă