FK Miercurea Ciuc a început cu dreptul seria partidelor de verificare. A trecut la scor de echipa U19 a clubului

Răzvan STÎNGĂ 22 Jan. 2022, 18:12 Liga 2

FK Miercurea Ciuc a început seria meciurilor amicale din 2022 cu o confruntare împotriva echipei sub 19 ani a clubului. Formația de Liga 2 a câștigat de o manieră clară, cu 4-1, dar după 45 de minute avantajul era de un gol, scor 1-0.

Amicalul s-a disputat pe o vreme rece, la ora de start a partidei fiind -5 grade Celsius, și pe o suprafață de joc artificială, terenul central pe care FK Miercurea Ciuc dispută meciurile din Liga 2 fiind protejat.

FK Miercurea Ciuc, succes la scor în amicalul cu echipa sub 19 ani a clubului 

Scorul a fost deschis în a doua parte a primei reprize, abia în minutul 33, când fundașul Claudiu Apro a modificat prima dată tabela. Așa s-a terminat prima repriză, dar FK Miercurea Ciuc U19 reușea să restabilească egalitatea în minutul 52, prin Botond Nagy.

Rezultatul s-a menținut până aproape de ultimul sfert de oră. S-a făcut 2-1 pentru FK Miercurea Ciuc în minutul 73, în urma golului lui Peter Gal-Andrezly, pentru ca finalul de meci să îi aparțină lui Richard Jelena, autorul unei duble. În primă fază a punctat de la 11 metri, în minutul 80, iar golul de 4-1 a venit în minutele de prelungire, 90+2.

Valentin Suciu nu a contat pe Andras Meszaros și Rareș Takacs

”Principalul” Valentin Suciu a mizat pe aproape întreg lotul, mai puțin pe Andras Meszaros și Rareș Takacs. Cei doi au absentat din anumite motive, unul din cauza unei probleme personale, iar celălalt din cauza unei accidentări.

  • FK Miercurea Ciuc: Gyenge (Bartok 30′), (Moga 60′) – Csiszer (Tajti 46′), Gergely (Kelemen 46′), Apro (Berkeczi 46′), Marrone (Vita 46′) – Csuros (Bara 46′), Jebari (Szondi 46′), Casiadi (Kovacs 46′) – Ivanovici (Gal-Andrezly 46′), Schieb (Bujdoso 46′) – Hernando (Jelena 46′).
  • FK Miercurea Ciuc U19: Lukacs (Becze 46′) – Vereguț (Boni 65′), Miklos (Hadnagy 65′), Bărăbaș (Sandor 46′), Bârsan (Dobre 46′) – Bone (Sebi 46′) Csala (Nagy 46′), Albu (El-Sawy 46′), Szakacs (Kecskes 46′) – Finna (Biro 46′).

FK Miercurea Ciuc se pregătește de plecarea în Turcia 

Reacția lui Valentin Suciu, după amicalul disputat în compania echipei sub 19 ani a clubului, citat de Szekely Sport.

Ne-am propus ca această întâlnire să fie un antrenament și obiectivul a fost îndeplinit. Accentul s-a pus pe dezvoltarea anduranței, de care eram curioși. Tactic mai avem mult de lucru, dar simt că au fost momente bune, acest meci a fost un antrenament reușit și util pentru noi”.

FK Miercurea Ciuc a hotărât și ea, în acest început de an, să meargă în Turcia pentru pregătirea de iarnă. Contextul pandemic i-a făcut pe ciucani să decidă plecarea în Antalya, în perioada 28 ianuarie – 11 februarie, unde vor disputa, bineînțeles, mai mult meciuri amicale.

Foto: FK Miercurea Ciuc

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 22 Jan. 2022, 18:12 Liga 2
Pe aceeași temă