Concordia Chiajna i-a făcut viață grea Argeșului în amicalul de la Valea Iașiului. S-a marcat de două ori din penalty, iar a treia oară a apărat portarul

Marius ANGHEL 08 Jul. 2022, 19:56 Liga 2

Concordia Chiajna a pierdut al treilea meci amical desfășurat în această perioadă de pregătire de vară. Echipa antrenată de Ianis Zicu a cedat la limită, cu scorul de 1-2, împotriva prim-divizionarei Campionii FC Argeș.

Jocul a avut loc marți seară, la baza sportivă a argeșenilor de la Valea Iașiului, iar cei care au deschis scorul și au condus la pauză și o bună parte din repriza secundă au fost ilfovenii.

Concordia a condus la pauză Argeșul, însă putea pierde la o diferență și mai mare de scor

Potrivit informațiilor furnizate de clubul piteștean, jocul amical a avut ”două reprize diametral opuse, prima destul de modestă din punct de vedere al realizărilor celor două echipe, iar cea de-a doua la discreția argeșenilor”. Cestor și Raynov au încercat să pună în pericol poarta Concordiei cu șuturi de la distanță, dar n-au avut ținta bună. Scorul a fost deschis în minutul 33, după ce Mediop Ndiaye a fost faultat în careu, iar Azdren Lullaku l-a transformat.

În partea secundă, Ișfan și Celestine au trimis peste poartă din poziții ideale, dar golul egalizator a picat tot dintr-un penalty. În minutul 68, Bertrand a fost faultat în careu, iar Alexandru Ișfan a înscris de la punctul cu var. Presiunea la poarta Concordiei a crescut, Vianna a trimis în transversală și cel care a contribuit la golul victoriei a fost tot mijlocașul din Madagascar. Bertrand i-a trimis perfect lui Mike Cestor, care a înscris cu o lovitură de cap.

Diferența de scor putea lua proporții în favoarea Argeșului, însă, în ultimele minute, portarul Concordiei a parat o lovitură de pedeapsă executată de Celestine, după ce Șerban fusese faultat în careu.

Două înfrângeri și o victorie pentru echipa din Chiajna în meciurile amicale disputate până acum

Pentru Campionii FC Argeș, acesta a fost abia al patrulea joc amical disputat în această perioadă de pregătire, în condițiile în care în weekendul următor începe SuperLiga (noua denumire a Ligii 1).

În schimb, Concordia Chiajna s-a aflat la al treilea joc test desfășurat în această vară, după ce a cedat cu 0-4 întâlnirea cu FC Voluntari și a învins-o pe Dinamo cu 1-0. Trupa antrenată de Ianis Zicu avea preconizat un cantonament între 11 și 23 iulie și mai avea stabilite amicale cu Metaloglobus (9 iulie) și Progresul Spartac (30 iulie).

Campionii FC Argeș: Greab – Cestor, Dobrosavlevici, M. Constantin – Latovlevici, Njike, Raynov, Jakolis – Calcan, Donisa, G. Ganea.
După pauză au mai intrat: Straton – Bertrand, Celestine, Ișfan, Meza Colli, Tofan, Vianna, Șerban, Alceus
Antrenor: Andrei Prepreliță

Concordia Chiajna: Chesneau – Simion, Palmeș, Stănică, Andreescu – Lullaku, Codrea, Pațurcă, Burlacu – Ndiaye, Negoi
După pauză au mai intrat: Duță – Levi, Pintilie, Piper, A. Voicu, Tulea, I. Voicu, Cocoș, Bălan
Antrenor: Ianis Zicu

Foto: Gabriela Neacșu / Fotbal Club Argeș Pitești

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/exclusiv-cuantumul-premiilor-in-bani-pentru-noul-format-al-cupei-romaniei-in-sezonul-2022-2023-o-echipa-poate-ajunge-sa-castige-354-000-de-euro-diferenta-mare-de-premiere-intre-invinsa-si-castiga-19236648

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-a-obtinut-semnatura-a-inca-doi-jucatori-carol-taub-a-revenit-oficial-la-echipa-iar-banatenii-au-facut-inca-o-achizitie-din-liga-3-19236465

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-a-inceput-cu-stangul-seria-amicalelor-cainii-au-pierdut-partida-de-verificare-cu-concordia-chiajna-in-care-au-jucat-si-bogdan-gavrila-nelut-rosu-si-valentin-lazar-19236261

https://liga2.prosport.ro/seria-1/statistica-685-de-jucatori-au-evoluat-in-sezonul-2021-2022-de-liga-2-dintre-care-13-au-urcat-in-timpul-campionatului-in-liga-1-iar-257-au-inscris-unirea-constanta-a-utilizat-cei-mai-multi-unirea-19236213

Marius ANGHEL 08 Jul. 2022, 19:56 Liga 2
Pe aceeași temă