FCU Craiova a reușit să învingă la limită ACSO Filiași într-un meci amical. Doi străini au marcat pentru trupa lui Marius Croitoru

Andrei PASCU 27 Jul. 2024, 17:59 Liga 2
FCU Craiova a reușit să învingă la limită ACSO Filiași într-un meci amical. Doi străini au marcat pentru trupa lui Marius Croitoru

FCU Craiova FC a mers, sâmbătă, 27 iulie, pe terenul unei formații din Liga 3, pentru disputarea unei întâlniri de verificare. Oltenii s-au deplasat la Filiași, pentru întâlnirea cu ACSO, iar victoria a fost una la limită.

Gruparea pregătită de Marius Croitoru a învins cu 2-1, iar scorul s-a înregistrat încă de la pauză.

FCU Craiova FC a învins ACSO Filiași într-un meci amical

FCU Craiova FC a marcat pentru 1-0 în minutul 10, când Jibril Ibrahimi a punctat, însă ulterior ACSO Filiași a restabilit egalitatea. Numai că, înainte de ultimul fluier al primei reprize, Rokas Lekiatas a marcat și el, în chiar minutul 45.

Astfel, FCU Craiova FC a adunat trei victorii, un egal și o înfrângere în amicalele din această vară, înainte să înceapă Liga 2, campionat în care a picat la finalul stagiunii trecute de SuperLiga României.

Echipa antrenată de Marius Croitoru a mai întâlnit în amicale CSM Reșița, la Severin, pe care a depășit-o cu scorul de 2-0, CSM Slatina, la Craiova, cu care a remizat la scorul de 1-1, iar apoi s-a impus cu scorul de 2-0, pe teren propriu, contra Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Înaintea jocului cu ACSO Filiași, FCU Craiova FC s-a testat și cu CSM Slatina, la Slatina, în fața căreia a cedat cu 2-3.

  • Primul 11 al FCU Craiova FC: Codruț – Negru, Padula, Lekiatas, Oltean, Idris, Albu, Pop, Sidibe, Ciubotaru, Ibrahim

FCU Craiova FC s-a întărit pentru Liga 2

Referitor capitolul achiziții, trupa patronată de Adrian Mititelu i-a prezentat oficial până acum pe Nestorly Lumbu (ex CSM Alexandria), Darius Ghindovean (ex Munster / Germania) și Codruț Sandu (portar împrumutat de la Rapid). Semnat încă de la finalul lunii martie este și Tudor Oltean (ex Ceahlăul Piatra Neamț), dar au venit și Claudiu Bălan (ex PAS Giannin / Grecia), Traian Ciubotaru (ex Gravina / Italia).

Îl lotul oltenilor se află și Denis Moldovan (ex CSM Olimpia Satu Mare) și, în plus, FCU Craiova FC îl va avea la dispoziție și pe ghanezul Moses Abbey, care a reușit după un an să obțină viză pentru a juca în România.

În privința plecărilor, în lotul FCU Craiova FC nu se mai regăsesc Vlad Achim, Yassine Bahassa, Benjamin Van Durmen, Gabriel Compagnucci, Leo Lacroix, Matheus Mascarenhas, Aurelian Chițu, Robert PopaJuan BauzaVladislav Blănuță și William Baeten, acesta din urmă înțeles cu FCSB.

Meciul amical dintre ACSO Filiași și FCU Craiova FC, scor 1-2:

Foto: Ediție și FCU Craiova FC
Video: FCU Craiova FC

Andrei PASCU 27 Jul. 2024, 17:59 Liga 2
Pe aceeași temă