FCU Craiova și CSM Slatina, egale într-un amical! Atanas Trică a jucat împotriva oltenilor care au retrogradat în Liga 2 cu tatăl său pe banca tehnică

Marius ANGHEL 14 Jul. 2024, 15:32 Liga 2

FCU Craiova și CSM Slatina, viitoare adversare în noul sezon al Ligii 2, ediția 2024-2025, au remizat, sâmbătă, 13 iulie, într-un amical disputat la baza echipei retrogradate în această vară din prima ligă.

1-1 s-a încheiat jocul în care cei care au condus au fost elevii lui Marius Croitoru. Ambele formații au fost la al doilea lor amical disputat în această perioadă de pregătire de vară.

  • Ulterior, FCU 1948 a anunțat despărțirea de mijlocașul William Baeten, cedat la FCSB.

FCU Craiova și CSM Slatina, egale într-un amical. Atanas Trică a ajuns la Slatina

Ivoriano-belgianul Sekou Sidibe a deschis scorul pentru FCU în minutul 31, după ce a pus latul din 6 metri ușor lateral dreapta și a înscris la colțul lung. Mingea a ricoșat la el după ce Dragoș Albu a bătut direct într-un adversar o lovitură liberă aproape de pe linia de 16 metri, ușor din dreapta, iar Ibrahim a luftat incredibil din apropierea porții.

CSM Slatina a reușit egalarea în minutul 73, prin Cătălin Doman, care l-a executat pe Mogoșanu dintr-o lovitură de pedeapsă acordată de Viorel Flueran la o pătrundere în stânga careului a lui Leață și la un fault comis asupra acestuia de către Octavian Ciucă.

În ultimele 20 de minute ale meciului desfășurat pe terenul 4 ”Constantin Oțet” al bazei de pregătire FCU Football Park – ”Tărâmul Leilor”, pentru FCU a jucat și ghanezul Moses Abbey, mijlocaș care a reușit după un an să-și ia viză să poată evolua în România!

La CSM Slatina a jucat în prima repriză și Atanas Trică, liber de contract de U Craiova și ultima dată fost la CS Tunari, în Liga 2. Altfel, clubul a anunțat că Micu, Gherghe, Manuel Cristea, Marian Cristea, David Oprescu, Kayondo şi Ţîră au efectuat antrenament separat.

CSM Slatina a postat o imagine de la startul jocului cu FCU Craiova, iar singurul jucător pe care ”nu l-a prins” în primul 11 este… Atanas Trică, atacant fiu al lui Eugen Trică, pe care încă nu l-a prezentat ca achiziție. Foto: CSM Slatina

FCU Craiova: C. Sandu – R. Negru, Padula, Lumbu, Tud. Oltean – Bounaas, Dr. Albu – Vl. Pop, Sidibe, M. Ilie – Ibrahim
Au mai jucat: Mogoșanu – Oct. Ciucă, Ct. Albu, Crăciun, Andr. Dragu, Manea, Vătavu, Ghindovean, Blidar, A. Sârbu, Abbey

CSM Slatina, prima repriză: Velcu – C. Toma, A. Stan, Burnea, I. Mitran, Sil. Matei, Traşcu, Constantinescu, Năstăsie, Golofca, A. Trică
CSM Slatina, a doua repriză: P. Toroc – Al. Sima, Dav. Savu, Bărăitaru, C-tin. Radu, D. Toma, Em. Pacionel, Doman, D. Dragu, Leaţă, R. Popa

A fost al doilea amical din această vară pentru ambele echipe

Atât pentru FCU Craiova, cât și pentru CSM Slatina, acesta a fost al doilea amical disputat în această perioadă de pregătire de vară.

Echipa antrenată de Marius Croitoru a mai întâlnit CSM Reșița, la Severin, pe care a depășit-o cu scorul de 2-0. Aceasta nu și-a anunțat programul meciurilor test.

În schimb, trupa lui Daniel Oprescu a pierdut la București jocul cu Steaua, scor 1-2, și mai are stabilite amicale cu CS Afumaţi (17 iulie, la Curtea de Argeş), Viitorul Dăeşti (19 iulie, pe teren propriu), AFC Câmpulung Muscel (24 iulie, pe teren propriu) și CFC Argeş (27 iulie). În programul inițial, Slatina anunțase amicalul cu FCU Craiova pentru data de 20 iulie.

Concluzii din partea Craiovei după acest meci a tras patronul Adrian Mititelu:

Amicalul dintre FCU Craiova și CSM Slatina a fost transmis în direct de către clubul gazdă:

Foto: FCU Craiova

Marius ANGHEL 14 Jul. 2024, 15:32 Liga 2
Pe aceeași temă