”FC U” Craiova a revenit pe stadionul ”Ion Oblemenco”, cu acordul autorităților locale. Oltenii au realizat ședința foto pentru prezentarea echipei și a echipamentului din Liga 2

Autor: Andrei PASCU Publicat: 21 Aug. 2020, 20:22 Actualizat: 21 Aug. 2020, 22:46 Liga 2
”FC U” Craiova a revenit pe stadionul ”Ion Oblemenco”, cu acordul autorităților locale. Oltenii au realizat ședința foto pentru prezentarea echipei și a echipamentului din Liga 2

U Craiova 1948 SA a realizat, vineri, ședința foto pentru prezentarea echipei pentru noul sezon, dar și a noilor echipamente de joc din ediția 2020/2021 a Ligii 2. Ce surprinde este locul în care au fost făcute fotografiile, pe stadionul ”Ion Oblemeco”, unde a primit răspunsuri negative din partea autorităților locale, cu privire la posibilitatea de a juca partidele din Liga 2 acolo.

Potrivit Ediție, ”FC U” va da publicității, în zilele următoare, primele poze cu cele două rânduri de ținute pe care elevii lui Eugen Trică le vor îmbrăca în campionatul Ligii 2. Pentru meciurile din Cupa României, oltenii se vor echipa într-o ținută specială.

”FC U” Craiova ar putea juca meciurile din Liga 2 la Severin 

În urmă cu trei zile, în 18 august, clubul patronat de Adrian Mititelu anunța pe pagina de Facebook faptul că a primit un nou refuz din partea Primăriei Municipiului Craiova, că nu poate juca pe cel mai mare stadion al orașului.

Astfel, U Craiova 1948 SA nu va putea reveni în Bănie și va evolua mai mult ca sigur la Drobeta Turnu Severin, acolo une a mai evoluat.

Autoritățile locale susțin că pentru ca echipa din Liga 2 să joace pe stadionul ”Ion Oblemenco”, acolo unde își desfășoară jocurile de acasă U Craiova din Liga 1, e nevoie de modificarea unei hotărâri a Consiliului Local privind stabilirea și aprobarea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2020, iar după aceea se va putea analiza solicitatea venită din partea clubului condus de Mititelu.

În returul sezonului trecut de Liga 3, ”FC U” Craiova i-a desfășurat meciurile de acasă la Târgu Jiu, însă acum nu mai e posibil, din moment ce acolo joacă două echipe de Liga 2, Pandurii și Viitorul Pandurii.

Oltenii au jucat șapte meciuri amicale și au pierdut unul singur

Pe stadionul de la Severin, U Craiova 1948 SA a jucat câteva dintre meciurile amicale din această vară. Până acum, oltenii au desfășurat șapte partide de verificare, cu CSM Reșița (scor 5-2), Concordia Chiajna (scor 1-1), Ripensia Timișoara (scor 2-2), Viitorul Pandurii Târgu Jiu (scor 2-1), Pandurii Târgu Jiu (scor 4-0), Farul Constanța (scor 2-0) și SCM Gloria Buzău (scor 0-1).

”FC U” a făcut un prim ”11” numai din transferuri  

U Craiova 1948 SA a adus un număr impresionant de jucători după promovarea în Liga 2, 11: Robert Popa (17 ani, portar, ex Flacăra Horezu), Alexandru Gîț (22 de ani, fundaș, ex SCM Gloria Buzău), Călin Cristea (32 de ani, mijlocaș, ex CSM Reșița), Jeremy Huyghebaert (31 de ani, fundaș belgian, ex Royal Excel Mouscron), Andrea Compagno (24 de ani, atacant italian, ex Tre Fiori), Constantin Dragoș Albu (19 ani, mijlocaș, ex Utrecht), Andrei Ciolacu (28 de ani, atacant, ex Tskhinvali), Marian Anghelina (29 de ani, mijlocaș, ex CS Mioveni), Valentin Munteanu (30 de ani, mijlocaș, ex SCM Gloria Buzău), Bradley Diallo (30 de ani, fundaș, ex Chindia Târgoviște) și Abdelaye Diakite (fundaș, 30 de ani, ex Menemenspor, din liga a doua turcă).

Foto: Ediție

Autor: Andrei PASCU Publicat: 21 Aug. 2020, 20:22 Actualizat: 21 Aug. 2020, 22:46 Liga 2
Pe aceeași temă