”FC U” Craiova a învins și Viitorul Pandurii și își continuă rezultatele pozitive din meciurile amicale desfășurate numai cu viitoare adversare din Liga 2 | VIDEO

Marius ANGHEL 02 Aug. 2020, 09:45 Liga 2
”FC U” Craiova a învins și Viitorul Pandurii și își continuă rezultatele pozitive din meciurile amicale desfășurate numai cu viitoare adversare din Liga 2 | VIDEO

Nou-promovata ”FC U” Craiova pare pregătită pentru sezonul de Liga 2, ba chiar dă impresia că va fi și una dintre echipele candidate la promovare. Trupa olteană a desfășurat sâmbătă al patrulea meci amical contra unei viitoare colege de campionat și a câștigat, jucătorii lui Eugen Trică ajungând, astfel, la două victorii și două remize în jocurile de pregătire. Cu 2-1 s-a impus echipa craioveană în fața celor de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

”FC U” Craiova, două victorii și două egaluri în meciurile amicale cu viitoare adversare din Liga 2

După amicalele cu CSM Reșița (scor 5-2), Concordia Chiajna (scor 1-1) și Ripensia Timișoara (scor 2-2), U Craiova 1948 SA a mers din nou la Drobeta Turnu Severin pentru încă un joc de pregătire, de această dată cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, altă divizionară secundă.

La pauză, cele două echipe se aflau la egalitate, iar în partea a doua a jocului au marcat de trei ori în total. Craiova s-a impus cu 2-1 și rămâne invincibilă în amicale, în care a întâlnit doar viitoare adversare din Liga 2.

Robert Răducanu (foto, sărbătorind golul) a deschis scorul pentru ”FC U” în minutul 53, demonstrându-și încă o dată forma sportivă bună și priza la gol. Mijlocașul a punctat pentru a treia oară în patru meciuri amicale, după ce mai înscrisese și cu Reșița și Ripensia.

Claudiu Bălan (foto principal) l-a urmat în minutul 60, când a marcat la primul său meci desfășurat în tricoul echipei oltene în acest an, după ce o bună perioadă de timp a fost accidentat.

Viitorul Pandurii a redus din diferență, însă nu a avut forța de a egala.

  • ”FC U” Craiova: Rob. Popa – Gîț, Gugu, M. Avram, Huyghebaert – C. Cristea, Vl. Pop – R. Negru, Stoenac, Rob. Răducanu – Cl. Balan
    Au mai jucat: Criștiu, Zanfir, Albu, Raicea, Rogoveanu, Ciolacu, Campagno
    Antrenor: Eugen Trică

Lituanianul Olberkis Sigitas a plecat de la echipa olteană după ce s-a aflat în probe aproximativ o lună, anunță Ediție.ro, iar Eugen Trică așteaptă alți noi jucători în lot.

Pentru Viitorul Pandurii, acesta a fost al doilea meci amical desfășurat în această vară, după ce în primul câștigase cu 6-2 cu CS Hunedoara.

Înregistrarea meciului amical dintre ”FC U” Craiova și Viitorul Pandurii Târgu Jiu o poți urmări în video-urile de mai jos:

https://www.facebook.com/FCUniversitateaOFFICIAL/videos/217430669579813/

https://www.facebook.com/FCUniversitateaOFFICIAL/videos/332309741124479/

https://www.facebook.com/FCUniversitateaOFFICIAL/videos/290360102048517/

Foto: Ediție.ro

Marius ANGHEL 02 Aug. 2020, 09:45 Liga 2
Pe aceeași temă