Eduard Lambrinoc nu mai semnează cu Unirea Slobozia. Ialomițenii au închis fereastra de transferuri cu aducerea lui Denis Bujor

Răzvan STÎNGĂ 14 Feb. 2024, 14:21 Liga 2
Eduard Lambrinoc nu mai semnează cu Unirea Slobozia. Ialomițenii au închis fereastra de transferuri cu aducerea lui Denis Bujor

Unirea Slobozia a închis perioada de transferuri cu o ultimă achiziție, una surprinzătoare. Pe ultima sută de metri a legitimat un alt jucător care se încadrează în regula ”under” și nu pe Eduard Lambrinoc (foto), așa cum era stabilit inițial și părțile se înțeleseseră deja.

Formația din Ialomița s-a numărat printre echipele din Liga 2 cu cele mai puține mutări la nivelul lotului, aducând trei jucător și plecând trei. La nivel oficial, Unirea Slobozia urma să îl mai anunțe pe Eduard Lambrinoc (19 ani), care urma să facă vizita medicală luni, dar în cele din urmă venirea acestuia nu s-a mai concretizat. FC Voluntari îl și anunțase ca împrumutat la Slobozia, iar Mihalcea confirma atunci aducerea mijlocașului fost la FC Brașov.

Acum, Adrian Mihalcea a declarat pentru Liga2.ro că, în cele din urmă, la Unirea Slobozia a ajuns un alt fotbalist ”under”, Denis Bujor (19 ani), care în prima parte a stagiunii a evoluat la Campionii FC Argeș, bifând patru meciuri în Liga 2 (94 de minute).

Denis Bujor a ajuns la Unirea Slobozia în locul lui Eduard Lambrinoc 

Denis Bujor a jucat, în a doua parte a sezonului trecut, tot la Unirea Slobozia, astfel că e consemnată o revenire. A prins șase meciuri (376 minute) în 2022/23 în tricoul ialomițenilor, după ce în prima parte jucase pentru Poli Iași, în 13 jocuri (496 minute) de Liga 2.

Până la urmă, Lambrinoc nu a mai ajuns la noi și ne-am înțeles cu alt jucător sub medie de vârstă, cu Denis Bujor. Nu am mărit numărul fotbaliștilor pe care i-am adus în această iarnă, doar că ne-am înțeles cu Bujor”, a spus Adrian Mihalcea pentru Liga2.ro.

Campanie de achiziții închisă pentru ialomițeni

Astfel, Unirea Slobozia închide fereastra de transferuri cu aducerea lui Bujor. Tot pe lista noutăților se mai află Iliya Dimitrov (atacant bulgar, ex SC Oțelul Galați), Florin Purece (mijlocaș, ex Nieciecza / Polonia) și Vlăduț Andreș (fundaș central, împrumutat de la FC Voluntari).

La capitolul despărțiri, Unirea Slobozia a consemnat plecările lui Alexandru Melniciuc (prezentat de CS Tunari), Cosmin Bîrnoi (ajuns la Unirea Dej) și Milos Zukanovic (întors la Metaloglobus).

Dunărea Călărași, ultimul adversar pentru Unirea Slobozia

Până la reluarea Ligii 2, Unirea Slobozia va mai juca un amical, cu Dunărea Călărași, la finalul acestei săptămâni, sâmbătă.

În această iarnă, în cadrul cantonamentului de la București, ialomițenii au avut amicale cu Metaloglobus București (scor 1-0), CS Tunari (scor 1-1) și LPS HD Clinceni (scor 1-0).

Anterior intrării în stagiul de pregătire, echipa lui Adrian Mihalcea le-a întâlnit pe Abatorul Slobozia (scor 7-1) și FC Rovine (scor 8-2).

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/liga-3/razvan-tincu-s-a-despartit-de-poli-iasi-si-a-semnat-cu-minaur-19299666

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-si-a-luat-un-jucator-lasat-in-afara-lotului-de-csm-resita-19299656

https://liga2.prosport.ro/seria-1/raul-gherman-trece-de-la-minaur-baia-mare-la-csc-selimbar-19299651

https://liga2.prosport.ro/liga-3/cristian-balgiu-s-a-despartit-de-cfc-arges-si-a-semnat-cu-acs-medias-19299607

https://liga2.prosport.ro/seria-1/victorie-pentru-cfc-arges-in-amicalul-contra-cs-mioveni-1-0-19299579

Răzvan STÎNGĂ 14 Feb. 2024, 14:21 Liga 2
Pe aceeași temă